Doktor6464
Üye
Düzeltme: 17/06/2011 de aldım.. Hata oldu.. Müşteri hizmetleri yok demek istedim..Daha birçok sorunu var. Ses karşıya az gidiyor kesin sebebi ses giriş deilği küçük ve arkada... Bluetooth 109 sn açık sonra kapanıyor.. Saçmalık.. Kısacası daha anlatacak çok şey var sırası gelince anlatırım.. Hata çok bence ..
adobe flash player 10.1
arkadaslar forumda dolanırken goruyorum da arkadasın biri huawei için çin çan çon diyor böyle sacma sapan yorum yaparak cezalı duruma dustu. arkadası susturuyoruz yaptıgımız yorumlarla tamam ben hatalıyım dıyor fakat gidip başka bir konuda tekrar telefonu kötülüyor. eger sızınde bu telefon ıle ılgılı sıkayet yada begendıgınız yonlerı varsa buradan konusabılırız her turlu yorum yapabılırsınız
17/07/2011 de ilsatnbul da ilk alanlardan biriyim. 13/08/2011 de KVK servise dokunmatiği tam yok olduğu için gitti 4 gün sonra ekran değişti .. (benimkinde çizik vardı yenisi jelatininde geldi. ) Bugün dokunmatik yine sıfırladı.. Fabrika ayarları dahi işe yaramadı.. Adamlar bu işi becerememiş. Bu konuda konuşulabilcek tek bir telefon billen varmı..? Yok.. Ya şans baba vurdu yada dokunmatikl sorunlu telefon bunlar.. Dikkatinize..
bu telefonlarda wifi sorunu var ads le baglanıyor tam bır sey ındırecekkekn kopuyor tekrar baglanıyor ne mumkun verı ındırmek rezıl bence cogu yabancı forumlarda bu konu tartısılıyor çözum bulan yok ben degısıme gonderdım cıhazı bakalım yenısı naszıl cıkacak
arkadasım multimedia resim gönderiyor ama .resim suan indirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin yazıyor bu konu hakkında bir bilgin varmıydı.. telefon bencede harika..
Elektronik alet şans işidir hocam benim bundan önceki telefonum ilk aldığımda şarj girişi bozuktu sonra ekran dalgalanma yaptı vs. şans işi bu hocam genelleme yapmaya gerek yok ilk defa sizden duydum böyle bi sorun o kadar forumlarda dolanmama rağmen. Servise verirsiniz yapamazlarsa eğer 3 kere 4. de sıfırını alırsınız.
----------Eklendi @ 18:03:54 ---------- Yazıldı @ 18:01:03 ----------
Bizde öyle bi sorun yok bütün hepsinde olcak diyede birşey yok.
----------Eklendi @ 18:05:14 ---------- Yazıldı @ 18:03:54 ----------
Tam olarak anlayamadım hocam ne demek istediğinizi ?
Düzeltme: 17/06/2011 de aldım.. Hata oldu.. Müşteri hizmetleri yok demek istedim..Daha birçok sorunu var. Ses karşıya az gidiyor kesin sebebi ses giriş deilği küçük ve arkada... Bluetooth 109 sn açık sonra kapanıyor.. Saçmalık.. Kısacası daha anlatacak çok şey var sırası gelince anlatırım.. Hata çok bence ..
arkadasım bana 3-4 tane resim yolladı ama acamıyorum ''şuan için indirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin'' diyor resim açılmıyor yani neden böyle bişe oluyor anlamış değilim n95imde açılıyordu direk resimler . bilgin varsa yardımcı olursan cok sevinirim
tür multimedia iletisi bildirimi
gönderen
sona erme tarihi
konu
ileti sınıfı
ileti boyutu
yazıyor ileti ayrıntıları diye birşey çıkıyor :
sen hiç resim valan aldınmı açılıyormu sende fotograflar n95 de aynı arkadasdan fotolar alıyordum bu telde alamıyorum
Multimedya mesaj almışsınız hocam anladığım kadarıyla resimi internetten indirmeniz gerekiyor galiba internet bağlantınız varsa bi öyle deneyin.
bu sorunu servise göndermeden kendim nasıl halledebilirim acaba? :S
----------Eklendi @ 18:30:05 ---------- Yazıldı @ 18:28:17 ----------
net açıkkende denedimde olmuyor bu sorunu nası aşabilirim acaba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?