Gökhan_F9
Üye
hocam allah aşkına şu yazdıklarımı bi oku hepinize tek tek mi anlatacaz ozaman c7 de 6600 dan hiç farksız... nasıl şeyler konuşuyosunuz valla şaşıyorum sizepoşet kokma.. her plastik kokar eğer burnunu dibine sokarsan....
3g derken video aramsından bahsediyorum biraz beynini yorsan anlarsınbide nfc diyolar nfc 400 liralık t20 dede var sırf nfc için alıyosanız
----------Eklendi @ 19:19:03 ---------- Yazıldı @ 19:17:37 ----------
2. kamera olmadığı için 3G yok muhocam bi git allah aşkına şakamısın ya 3g nin ne olduğunu biliyomusunuz acaba
3g derken video aramsından bahsediyorum biraz beynini yorsan anlarsın
anlamakta zorlanıyorsun herhalde 3gsiz çalışan video araması mı var anlatmak istediğimi anlamadan abuk sabuk mesajlar atma .buda son mesajımdı herşey ortadavideo aramasından bahsediyosan video araması dersinönde kamera yok diye 3G yok dersen gülerler sana
Donanım sisirmektense kaliteyi sisirmek gerekli diye düsünüyorum.Bir arabayı götüren motoru degil tekerleridir.
Kaç gündür adamlar yazmıs buraya ve kalitesinden söz ediyorlar siz habire 800 mhz islemci yok gpu falan.
Yav kardesim sen islemciyi çok bi para mı sanıyosun.Bugün 300 liraya bırak telefon islemcisini quad core pc islemcisi alırsın.
Yeter bırakın tartısmayı hergün bu konuyu liste bası görmekten bıktı çogu insan.Memnunsan memnun kal ve aylarca anlatsan bos çünkü telefonu alalaı daha kaç hafta oldu elinde patlayacak degil ya.Sürüsüyle forum var gez dolas bu koku muhabbeti var bende sahit oldum 15 dakika müzik aç telefon ısınsın ve gör.Eline bile bulasir koku.
Ben karalamaya çalısmıyorum bu telefonu alan alsın banane bunlar yazdım diye kimse de alınmasın herkes zaten farkında olmalı bunu alırken.
Donanım sisirmektense kaliteyi sisirmek gerekli diye düsünüyorum.Bir arabayı götüren motoru degil tekerleridir.
Kaç gündür adamlar yazmıs buraya ve kalitesinden söz ediyorlar siz habire 800 mhz islemci yok gpu falan.
Yav kardesim sen islemciyi çok bi para mı sanıyosun.Bugün 300 liraya bırak telefon islemcisini quad core pc islemcisi alırsın.
Yeter bırakın tartısmayı hergün bu konuyu liste bası görmekten bıktı çogu insan.Memnunsan memnun kal ve aylarca anlatsan bos çünkü telefonu alalaı daha kaç hafta oldu elinde patlayacak degil ya.Sürüsüyle forum var gez dolas bu koku muhabbeti var bende sahit oldum 15 dakika müzik aç telefon ısınsın ve gör.Eline bile bulasir koku.
Ben karalamaya çalısmıyorum bu telefonu alan alsın banane bunlar yazdım diye kimse de alınmasın herkes zaten farkında olmalı bunu alırken.
anlamakta zorlanıyorsun herhalde 3gsiz çalışan video araması mı var anlatmak istediğimi anlamadan abuk sabuk mesajlar atma .buda son mesajımdı herşey ortada
3gsiz video araması olmaz benim aklımada 3g deyince video arama geliyor bu doğal birşey3g ile video aramasının farkını bilmıyorlar sonra yok poset kokuyo yok o yok bu yorum yaparken bıraz dıkkat edın. bıde adama laf soktugunu sanıyorsun ya ona bıtıyorum
bak yine bana yorum attıracak mesajlar atıyorsun arkadaşım video izlerken indirme diye birşey var herhalde nokia telefonlarla pek aranız yok bunu bilmeyen yok artık
c7 de olan çoğu şeyde onda yok fiyatı neden fazla zannediyorsun nfc var,dahili hafıza c7de 8gb iken onda 2gb, led ekran zaten küçümsenecek bir olay değil Amoled ekran,ikinci kamera olmadığından 3g de yok .. biz sanki telefona uygulama yükleyemiyoruz ,oyun yükleyemiyoruz ,fotoğraf çekemiyoruz bir telefonun yapabileceği herşeyi yapabiliyorum çok şükür telefonumla ..ayrıca c7deki malzemele kalitesi çoğu telefondan üstün en azından huaqei gibi ismi bile tanımsız olan telefon gibi plastik değil çelik kaplama çizilmez ekran
bir elin parmağını geçmez dediğin hd oyunların arşivi var git bir araştır istersen önce..hiçbirzaman da servis, tamir nokia gibi olamaz tanınmayan bir marka güvenilir bile değilben c7 yi 5 aydır kullanıyorum 1 kere bile tamirlik bir sorun çıkarmadı hatta hiç sorun çıkarmadı işte nokia kalitesini belli ettiriyor .konu uzamasın daha mesaj atmıcam olan belli ..
Telefon elinizde altan alttan püfür püfür poset kokuyor ama ne yaparsın iste
Hala neyi tartısıyosunuz anlamadım.Forumda sürüsüyle 5800 kullanan var.Onlar bile kötülenen konularda bukadar çırpınmıyor.
2 adam forumu karıstrırdı.En sonunda kalbiniz kırıcam.O var bu var diyosununuz.
O telefonun alttaki resimden ne farkı var ? Evet aldıgınız telefon çin malı diger çinli telefonlardan farkı islemcisi ve grafik islemcisi.
Bu telefon 150 lira ise sizin telefonunuz 550 lira.Ama kalitesinden degil sundugu özelliklerden.Hatta kalte sıfır oldugu için fiyatı asagılarda bile..
Daha da fazla tartısmayın.Kullananlar memnunsa öyle kalsın.Alan adam zaten bunları göze alıp alır sizin bilgi vermenize gerek yok.Zaten beklenti fazla degildir.Konu da biryere varamaz böyle çünkü konusmak için erken.1 aylık bile olmayan telefonun kalitesinden bahsedilmez..
tamam bundan sonra sana sorarım nereye ne mesaj yazacağımıeğer bi sorunun varsa şikayet edersin senden mi izin alacaz nereye ne yazacağımızı... vay arkadaş demirin kilosu kaç para 10 kr mu ozaman demirden yapsınlar... nasıl bi düşüncedir bu telefonu kazı çalışmasında falan kullanmayacaksınız düzgün kullandığınız taktirde en kötü malzeme bile uzun süreler götürür sizi kaldıki x5 in malzemesi oldukça yeterli düzeyde.... görende nokia telefon hiç ısınmıyor zannede yanıyorlar ufak yüklendinmi... telefon sabah akşam elimde koku mku bulaşmıyor madem telefonu karalamaya çalışıyosun çamur at izi kalsın taktiği uyguluyosun elle tutulur bişey söyle bari...
Tamam arkadasım siz hep en iyisini bilirsiniz biz bilmeyiz.500 liraya aldıgınız telefonu yere göge sıgdıramadınız.
Sayfalara bakıyorum neymis 1000 liralık telefonlarla yarısıyormus pehh 1000 liralık telefon 1Ghz islemcili
1GB ramli amoled plus veya clear black ile gelir yanına aklı alınır elindeki telefonun.Elinizdeki telefonun tek artısı 512 mb ram'i.
Baskada kattiyen kimse birseye inandıramaz beni üstünlüklerine.Optimus me,mini,gio gibi bir telefon.Sadece ram'i bunlardan biraz fazla ve kalitesi onlarınkinin yarısı bile degil.
Haa zaten android bir telefon en az 800 mhz'de çalısır.Bunu bilmeyen yok.
Bakın iste telefon böyle karalanır.
Ön kamera yok telefon kokuyor,resim kalitesi berbat,kesik kesik takılarak ilerleyen video kaydı buyrun.
Bu lafada çok güldüm android olması yeter.Kardes zaten android bedavee
Tamam arkadasım siz hep en iyisini bilirsiniz biz bilmeyiz.500 liraya aldıgınız telefonu yere göge sıgdıramadınız.
Sayfalara bakıyorum neymis 1000 liralık telefonlarla yarısıyormus pehh 1000 liralık telefon 1Ghz islemcili
1GB ramli amoled plus veya clear black ile gelir yanına aklı alınır elindeki telefonun.Elinizdeki telefonun tek artısı 512 mb ram'i.
Baskada kattiyen kimse birseye inandıramaz beni üstünlüklerine.Optimus me,mini,gio gibi bir telefon.Sadece ram'i bunlardan biraz fazla ve kalitesi onlarınkinin yarısı bile degil.
Haa zaten android bir telefon en az 800 mhz'de çalısır.Bunu bilmeyen yok.
Bakın iste telefon böyle karalanır.
Ön kamera yok telefon kokuyor,resim kalitesi berbat,kesik kesik takılarak ilerleyen video kaydı buyrun.
Bu lafada çok güldüm android olması yeter.Kardes zaten android bedavee
Siz iste habire özelliklerini yazın biz bilmiyoruz bunları.
2-3 kafadar bulusmus çocuk parkına çevirmisler burayı.
2 ay yazsanız durmadan kimse almıycak bosuna ugrasmayın.
Millet benchmark canavarı olmak istemiyor.Eline aldıgında kaliteli bir telefon istiyor.
Ön kamera yok,ne gerek var.Resim kötü,kamera al.Nfc yok,400 lrialık t20'de bile var.
Ben niye alıcam bunu anlamadım ekrandan bahsediyorum allta kalmak yok hemen çok kaliteli.
Simdi yazar çözünürlügüde bilmiyoruz ya biz.
Zaten ne zaman kuyrugunuz sıkıssa hemen yaz özeliklerini
Ney kokuyomuymus ? yaz hacı özellikleri.
Ney ön kamera mı yok ? yaz hacı özellikleri
İslemci ve gpu sanki çok para.
Soyulmus portakal gibi iste telefon,dıs kabuk yok içi var.İse yarar ama kaç gün?
Çürür gider dimi evet
Millet benchmark canavarı olmak istemiyor.Eline aldıgında kaliteli bir telefon istiyor.
Ön kamera yok,ne gerek var.Resim kötü,kamera al.Nfc yok,400 lrialık t20'de bile var.
Ben niye alıcam bunu anlamadım ekrandan bahsediyorum allta kalmak yok hemen çok kaliteli.
Soyulmus portakal gibi iste telefon,dıs kabuk yok içi var.İse yarar ama kaç gün?
Çürür gider dimi evet
Çürür gider dimi evet
Benchmark canavarı olmakla ne alakası var ki ? CPU - GPU'su iyi olan bir cihaz oyunlardada iyidir, internet browsing'dede iyidir.
Sizin o elinize aldığınızda kaliteli hissettiğiniz(!) telefonlarınız en basit sitede bile donarken, bu cihaz uçar
----------Eklendi @ 21:25:44 ---------- Yazıldı @ 21:24:37 ----------
Ayrıca bu cihazı kıskanmıyor değilim, 1.8 ghz'e overclock Adreno 205 GPU ile bir sürü HD oyun yüksek fps'te.. Benim 900 liraya aldığım Optimus Black'i oyun konusunda katlıyor bu cihaz, yarısına yakın bir fiyatla hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?