huawei ideos x5 aldim yardimlariniza ihtiyacim var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srooyunu

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideos x5 aldim yardimlariniza ihtiyacim var
merhaba arkadaslar 2 Saat once ilk defa androidim oldu itiraf edeyim symbiandan sonra bu Telefonun kullanimi bana cok zor geliyor sormak istediklerim sunlar gorev yoneticisini nerden acabilirim ve bu internet tarayicisini nasil pc boyutuna getirebilirim?

yardimlariniz icin simdiden tesekkurler ...

srooyunu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar lutfen yardimci olun biraz telefonun kendi tarayicisi ile ne yaparsam yapayim normal facebooka giremiyorum hep mobil surumune yonlendiriyor lutfen
l:ağlarım::ağlarım:

psychopaht

psychopaht

Üye
opera mobile yukle settings te advance kisminda user agent i desktop olarak ayarlamayi dene dostum orayi karistir biraz :) gorev yoneticisi icin de marketten advanced task killer yukle :) telefon su an elimde olmadigi icin net cevap veremiyorum kusura bakma :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaslar lutfen yardimci olun biraz telefonun kendi tarayicisi ile ne yaparsam yapayim normal facebooka giremiyorum hep mobil surumune yonlendiriyor lutfen
l:ağlarım::ağlarım:

diğer soruları arkadaş cevaplamış. Pc görünümlü facebook için adres çubuğuna şunu yaz.
facebook.com/home.php? (başına www. Koy):oke:

srooyunu

Üye
    Konu Sahibi
diğer soruları arkadaş cevaplamış. Pc görünümlü facebook için adres çubuğuna şunu yaz.
facebook.com/home.php? (başına www. Koy):oke:

basina www koysam bile hep mobil olanina yonlendiriyor ne yapsam asamadim bu sorunu :off:

ss06

ss06

Üye
android kullanıcısı değilim ama istersen face için şöyle Bişey deneyebilirsin adres kısmına

yazarsan bilgisayar görünümünde çıkar giriş yaptıktan sonra yine mobile dönerse eğer ki dönmez sanmıyorum şöyle yaz adres kısmına

böylece sorunun düzelir

psychopaht

psychopaht

Üye
x.facebook.com a gir orda ana sayfada diger bolumunde masaustu site olmasi gerek bi dene :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt