Elektr0
Üye
huawei ideos X5 F/P kralı..diyorsan içeride duruyor...:)
Huawei Ideos X5
Cep telefonu
Boyutlar: 120 x 62 x 11,6
Ekran: 3,8 inç TFT LCD (480 x 800)
Kart okuyucu: Var (microSD)
3G: Var (HSDPA, 14.4 Mbps)
WLAN: Var (Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Hotspot)
Bluetooth: Var (v2.1, A2DP)
USB: Var (microUSB 2.0)
Kamera: 5 MP (LED Flaş) 720p HD video kayıt
İşletim sistemi: Android 2.2
İşlemci: 800 MHz Scorpion, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM 7230 yonga seti
ram : 512 Mb
bu özelliklere sahib telefonun fiyatı ise 600 TL nin aldında olması onu F/P kralı yapıyor...
Huawei Ideos X5
Cep telefonu
Boyutlar: 120 x 62 x 11,6
Ekran: 3,8 inç TFT LCD (480 x 800)
Kart okuyucu: Var (microSD)
3G: Var (HSDPA, 14.4 Mbps)
WLAN: Var (Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Hotspot)
Bluetooth: Var (v2.1, A2DP)
USB: Var (microUSB 2.0)
Kamera: 5 MP (LED Flaş) 720p HD video kayıt
İşletim sistemi: Android 2.2
İşlemci: 800 MHz Scorpion, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM 7230 yonga seti
ram : 512 Mb
bu özelliklere sahib telefonun fiyatı ise 600 TL nin aldında olması onu F/P kralı yapıyor...
merak edenler için birkac video

HTC wildFire nin özelliklerine göre çok iyi ve ondan ucuz...Bu telefonu alacak kişiler belli zaten.SGS II yi alacak maddi gücü olan biri bunu almaz ki...maddi gücü ortada seyir eden android kullanmak isteyenler alacaktır...BU telefonu alıp 2ay sonra çıkan başka üstün özellikleri olan telefonu almak için bu telefonu 2.el etmek mantıksız...Bu telefonu alma 2ay belke...git onu al...
telefon gioya on basar gio bunn yanında foss telefonda en ufak bi kasma olmyo bi aydr kullanyrm süper telefon uzun bi sürede ikinci ele düsecek gibi degil . gio bu telefonla karsılastırılamaz bile
isteyen begenen gio alır... huawei alır..ama hakaret etmez... telefon üretebiliyorsan sen yapta görelim sanki babasının markası...
mesela samsung galaxy S II çok fazla ısınıyor ben bunun hakkında video konu paylaşırım... ama bu telefon bana göre en iyilerden birisi kötülemiyorum karalamıyorum...