GothLies
Üye
Messengerz.exe???
Merhaba arkadaslar bu konunun daha onceden acılıp acılmadıgını bilmiyorum eger acıldıysa cok ozur dilerim ama benim sorunum buyuk
daha once hic boyle bir seyle karsılasmadm ve acıkcası beni korkuttu
Lisanslı Nod32 kullanıyorum fakat o,bu virusu yakalayamadı
Bu sabah bilgisayarı actıgım zaman Windows Guvenlik Duvarı messengerz.exe adlı programı engelledigini soyledi bende engellemeye devam et dedim...Ama aksam actıgımda gorev yoneticisinin islemler sekmesinde yine bu programla karsılastım! İşlemi sonlandır falan dedim ama bi sure sonra yine cıkmaya basladı
internete girdim arastırayım dedim ama turkce olarak hic bir yerde yok! İngilizce sitelere girdim pek bisey anlayamadım ama C:Windows/System32/messengerz.exe'yi gizli olarak buldum ve sildim ama yine ise yaramadı
bilmiyorum ki bu tur seyler hep beni bulmak zorunda mı
Lütfen yardım edin bu konuda yardıma ihtiyacım var
simdiden tesekkur ederim 

daha once hic boyle bir seyle karsılasmadm ve acıkcası beni korkuttu
Lisanslı Nod32 kullanıyorum fakat o,bu virusu yakalayamadı
Bu sabah bilgisayarı actıgım zaman Windows Guvenlik Duvarı messengerz.exe adlı programı engelledigini soyledi bende engellemeye devam et dedim...Ama aksam actıgımda gorev yoneticisinin islemler sekmesinde yine bu programla karsılastım! İşlemi sonlandır falan dedim ama bi sure sonra yine cıkmaya basladı
internete girdim arastırayım dedim ama turkce olarak hic bir yerde yok! İngilizce sitelere girdim pek bisey anlayamadım ama C:Windows/System32/messengerz.exe'yi gizli olarak buldum ve sildim ama yine ise yaramadı
bilmiyorum ki bu tur seyler hep beni bulmak zorunda mı
Lütfen yardım edin bu konuda yardıma ihtiyacım var
simdiden tesekkur ederim 

))