Messengerz.exe???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GothLies

GothLies

Üye
    Konu Sahibi
Messengerz.exe???
Merhaba arkadaslar bu konunun daha onceden acılıp acılmadıgını bilmiyorum eger acıldıysa cok ozur dilerim ama benim sorunum buyuk:( daha once hic boyle bir seyle karsılasmadm ve acıkcası beni korkuttu :( Lisanslı Nod32 kullanıyorum fakat o,bu virusu yakalayamadı:( Bu sabah bilgisayarı actıgım zaman Windows Guvenlik Duvarı messengerz.exe adlı programı engelledigini soyledi bende engellemeye devam et dedim...Ama aksam actıgımda gorev yoneticisinin islemler sekmesinde yine bu programla karsılastım! İşlemi sonlandır falan dedim ama bi sure sonra yine cıkmaya basladı :ağlarım: internete girdim arastırayım dedim ama turkce olarak hic bir yerde yok! İngilizce sitelere girdim pek bisey anlayamadım ama C:Windows/System32/messengerz.exe'yi gizli olarak buldum ve sildim ama yine ise yaramadı :( bilmiyorum ki bu tur seyler hep beni bulmak zorunda mı :ağlarım: :ağlarım: Lütfen yardım edin bu konuda yardıma ihtiyacım var :( simdiden tesekkur ederim :züü::sos:agla2:

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
Unlocker 1.8.8 googlede arat indir.. o dasyayı silebilirsin ve silinmeyen hata veren ne varsa her türlü dosayayı siler ;)

--------------- Ekleme ---------------

işletim sistemin kesin xp .. dir..
normal xp de bunları normal karşılıcan.. ben ay başı format atrdım windows 7 geçtim.. bilgisayar kullandığımı geçince anladım.. virüsleri affetmiyor..! adamlar yapmış ağa :D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Şuan bununla ilgili açık bir bilgi olmamakla birlikte virüs ihtimalini göz önünde bulunduralım...Eğer virüs şuan hala aktif durumdaysa ; öncelikle yazılımını indirip masaüstüne filan atın ancak çalıştırmayın...Bilgisayarınızı güvenli kipte (Safe Mod) açın...İndirdiğiniz bu dosyayı çalıştırın ve sistemde kapsamlı bir tarama yapın...Yani tüm sürücüleri ve klasörlerinizi oradan işaretleyip taratın...Bulduğu virüsleri imha edecektir...Eğer düzelmezse biz buradayız...

GothLies

GothLies

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkur ederm canım abilerim en yakın zamanda bu soyledklernzi denicem

--------------- Ekleme ---------------

Bisey daha sorabilr miyim size nasıl tesekkur edebilirim ? Tesekkur et diye bisey bulamadm ya :(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim kardeşim...Sadece "Teşekkürler" yazman (zaten yazmışsın) bizim için yeterli...;) Sorun çözüldü mü ?...

GothLies

GothLies

Üye
    Konu Sahibi
Evet biraz geç cevap yazdım ama çok teşekkür ederim sorun çözüldü :)))

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Önemli değil , çözebilmene sevindim. :)

GothLies

GothLies

Üye
    Konu Sahibi
:))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt