Öneri Huawei Gr5 nedir alınır mı? (vodafone kampanyalı)

Sponsorlu Bağlantılar

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Tasarımda Kesinlikle Huawei Sony'ı karıştırmayın
şu anlık 1248 liraya geliyor 24 aylık. Eski telefonu vermeyi düşünüyorum onu 250.300 filan sayıp alırlarsa 1000 lira civarına gelir hesap o zaman almak daha mantıklı olur sanırım
Aynen Mantıklı bir seçim

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
telefon alındı arkadaşlar simdilik bir sorun yok güzel cihaz baya büyük geldi 5.5inc ama alisacagiz artik. 2gb RAM var ama kalan 800,900mb arası yeterli midir bilmiyorum. gece telefonu sarja takmistim su an %28 yoğun kullanmadim sayılır. kamera ve ekran güzel telefonun ama instgram whatsap filan birlikte açıkken RAM 400mb a kadar düşüyor bu normal mi onu bilemedim sadece

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
telefon alındı arkadaşlar simdilik bir sorun yok güzel cihaz baya büyük geldi 5.5inc ama alisacagiz artik. 2gb RAM var ama kalan 800,900mb arası yeterli midir bilmiyorum. gece telefonu sarja takmistim su an %28 yoğun kullanmadim sayılır. kamera ve ekran güzel telefonun ama instgram whatsap filan birlikte açıkken RAM 400mb a kadar düşüyor bu normal mi onu bilemedim sadece

Rami kafana takma telefon kasmadığı sürece sorun yok. Son kullanılan uygulamaları temizliğinde yine 700 800 civarına çıkacaktır.

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
aynen komple temizlik yaptigimda 900 küsur bos yer kaliyor
arkadaslar telef
hakkında iki sorum olacaktı. ilki cihaz özellikleri söylenirken hızlı şarj özelliği var deniyordu yarim saatte %50 dolma vs ama nasıl oluyor bulamadım. 2. ise bugün sabah telefonu sarjdan 7de çıkardım telefonu hic ellemedim 1saat sonra baktım şarj %99 idi yine ekranı kapattim bi saat sonra baktım %98 oldu arka planda çalışan program da yoktu normal mi ekran kapalı iken tek tek gitmesi yuzdenin
boyle olursa gece yatarken şarj dolu olsa sabah kakktigimda %90lara düşer normal mi bu durum

suatiletisim

Üye
Arkadaşım bence öyle çok fazla piyasada bilinmedik telefonlara yatırım yapma. Bir arıza başgösterdiğinde destek bulabileceğin telefonları al. Operatörlere cihaz üreten ZTE markası Huawei'n yan kuruluşudur. Belki görmüşündür ürettiği dandirik cihazları bu yüzden operatörlerden cihaz alma ve kendini onlara tasmalatma 2 yıl boyunduruk altında kalırsın ve her şey aleyhine işler. Şu an piyasada her yönüyle destek bulabileceğin iki marka var Samsung ve LG. 250-300 tl fazla verip almak akıl karıdır.

merkez-1

Üye
Güle güle kullan arkadaş
herkes kendi kullandığı cihaza yönlendirme yapmış huwai nin başka bir modelini eşim kullanıyor gayet güzel ve sorunsuz yaklaşık bir yıl oldu

Üst Alt