Öneri Huawei Gr5 nedir alınır mı? (vodafone kampanyalı)

Sponsorlu Bağlantılar

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Gr5 nedir alınır mı? (vodafone kampanyalı)
Arkadaşlar bugün televizyonda denk geldi bakayım ne imiş bu dedim ama bu telefon hakkında pek bir bilgi bulamadım. Bir iki sayfada özellikleri şöyle yazıyordu; 5.5 fhd inc ekran
snadgron 615
8 çekirdkli
a-405
13arka 5 ön kamera
parmak izi bildrm ışığı var
3000 mah
özellikleri öyle kötü değil ama kasa plastk mi nedr bilmyrum. Fiyat olarak 1100 lira filan yazıyor. Vodafone kampanyasnda faturaya ek 42 liraya var faturayı saymazsan telefn 1008 tl edyr.
bu telefn hakknda bilgsi olan var mı kötü değlse alalım yorum beklyrm
arkadaşlar gören varsa bu telefonu telefonda bildirim ışığı var mı yok mu yazabilir mı

byAndroid

byAndroid

Üye

buyur fena değil güzel telefon tabi 1000 liraysa

xqz5

Üye
    Konu Sahibi

buyur fena değil güzel telefon tabi 1000 liraysa
bütün ne özellik var ise yazmışlar bildirim ışığı var mı yok mu yazmamışlar bir onu merak ettim. Eğer bildirim ledi varsa vodafone kampanyası ile gidip hemen alacağım
yok mu bilen acaba :)

byAndroid

byAndroid

Üye
vodafone gidip cihazı inceleyin orda elinizde görürsünüz ışık varmı diye

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Bugün telefonu vodafone gidip baktım pek incelemedm. Faturatüstüne aylık 52*24=1248 liraya denk geliyormuş. Alacaktm şöyle bir son bir düşüneym diye yarın gelirim dedim :) sizce değer mi bu telefona bu özelliklere bu fiyat.
bir de arkadaşlar sormayı unuttum ama benim bu telefonum nokia 700 bunu da versem indirim yapıyorlar mi ? Eski telefona indirim yapıyoruz dediler ama onda bir sınırlama var mı bilemedim :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Telefondan telefona değişir . oradaki elemanlarla konuş

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Markasız Almayın Gidin Samsung Filan Alın Bence İleride Başınıza Bela Olur

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Markasız Almayın Gidin Samsung Filan Alın Bence İleride Başınıza Bela Olur
Huaweinin Türkiye'de garanti ağı iyi değil mi neden böyle diyorsunuz. Ki Huaweinin diğer operatör telefonları gibi kötü olduğunu düşünmüyorum t60 v smart 6 ile karşılaştırmamak gerek bence.

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Öyle Bir Ağimı Varmişda Haberim Yok :D
Dostum valla ben telefondan filan pek anlamam 2012 de nokia700 aldm şu ana kadar kullandm hiç garant yüzü görmedim. Şimdi telefon artık fazlası ile yetersiz kalıyor onun için değiştiriyorum. Başka telefon alacaktım ama alacağım parayı başka bir gereksinimme harcadım ancak böyle taahhüt ile alabilrm ttelefon onun için buna yöneldim özellikleri ile 2 yıl beni götürür diyorum telefondan çok şey beklemiyorum ve garanti olayına girecek olursak huawei telefnlara kvk bakmıyr mu mesela?
Telefondan telefona değişir . oradaki elemanlarla konuş
sormayı unutmuşum ondan sordum internette bir araştırym dedim Nokıa 1110 telefnuma 300 liraya saydılar diyen var saçma geldi olsa bile bir yerden çıkarır vodafone :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dostum valla ben telefondan filan pek anlamam 2012 de nokia700 aldm şu ana kadar kullandm hiç garant yüzü görmedim. Şimdi telefon artık fazlası ile yetersiz kalıyor onun için değiştiriyorum. Başka telefon alacaktım ama alacağım parayı başka bir gereksinimme harcadım ancak böyle taahhüt ile alabilrm ttelefon onun için buna yöneldim özellikleri ile 2 yıl beni götürür diyorum telefondan çok şey beklemiyorum ve garanti olayına girecek olursak huawei telefnlara kvk bakmıyr mu mesela?

sormayı unutmuşum ondan sordum internette bir araştırym dedim Nokıa 1110 telefnuma 300 liraya saydılar diyen var saçma geldi olsa bile bir yerden çıkarır vodafone :)
Samsung Nokia Gibi Büyük Firmaların Garanti Servislerinde Bile Sorun Yaşanıyor Çoğu Kez Gider Alırsın Dediğin Telefonu GMler Gibi 2 Gün Sonra USB Soketi Bozulur 50 TL Para İsterler Senden Ama Diğer Firmalarda Böyle Bişey Olmaz Kvk Dan Rezil Servis Yok Kaldıkı Apple Bile O Servislere Yönlendiriyor Düşün Yani Samsung 1 Numara Diye Bİlirim Servis Olayında

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Nokia Gibi Büyük Firmaların Garanti Servislerinde Bile Sorun Yaşanıyor Çoğu Kez Gider Alırsın Dediğin Telefonu GMler Gibi 2 Gün Sonra USB Soketi Bozulur 50 TL Para İsterler Senden Ama Diğer Firmalarda Böyle Bişey Olmaz Kvk Dan Rezil Servis Yok Kaldıkı Apple Bile O Servislere Yönlendiriyor Düşün Yani Samsung 1 Numara Diye Bİlirim Servis Olayında
sen de haklsn tabi ama Samsung vs böyle taahhut yok. Yne aynı fiyata Samsungun j7 sini veriyrlar ama o da çok kötü özellikleri 52*24=1248 verir msnz j7 ye mesela? Hem aradğm bildrm ledi de yok

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Huawei Kalitesi Bambaşka Bu telefonu almanı önerebilirim sana 1000 Tl ucuz kaliteli bir cihaz tavsiyemdir

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Valla Ben Olsam Almazdım Yinede Sen Bilirsin

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Kalitesi Bambaşka Bu telefonu almanı önerebilirim sana 1000 Tl ucuz kaliteli bir cihaz tavsiyemdir
şu anlık 1248 liraya geliyor 24 aylık. Eski telefonu vermeyi düşünüyorum onu 250.300 filan sayıp alırlarsa 1000 lira civarına gelir hesap o zaman almak daha mantıklı olur sanırım

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
onu alacağına al bi sony xperia m4 aqua daha iyi yanlız hafıza sıkıntısı çekersin ama diğer bütün sorunlarına ilaç gibi gelir
bir ekleme daha bütçen yeterse biraz daha ekle xperia m5 de alabilirsin :)

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
onu alacağına al bi sony xperia m4 aqua daha iyi yanlız hafıza sıkıntısı çekersin ama diğer bütün sorunlarına ilaç gibi gelir
bir ekleme daha bütçen yeterse biraz daha ekle xperia m5 de alabilirsin :)
dostum elimde ne kadar para varsa bir gereksinim için harcadım. Yoksa önerilerinize yöneleblrdm. Şu an bir telefon almam gerk ve hiç param yok onun için vodafne kampanyalı bu telfna yöneldm. Çok iyi olmasna gerk yok beni 2 sene kadar idare etsn guncellik acısından yeter. Vodafnde m4 aquayı hesapladm mesela o da 1200-1300 cıvarı edyor. Telefnun nrmal fiyati 800lerde arada 400 liradan fazla fark var bu kadar kazık yenmez dimi:)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
mhmzergn

mhmzergn

Üye
huawei mate 7 kullandım guzel marka memnun kaldım telefondan ama gr5 hakkında bilgim yok 1300 lira civarlarına cıkıyorsanız sony xperia m5 bakabilirsin.

byAndroid

byAndroid

Üye
Boşver hocam ya.m4 aqua hafıza sorunlu. M5 desen telefonun her yanından sorun siziyor. İnanmayan donanım haber kullanıcı kulübüne baksın. Huawei markasıdır iyidir. Al gitsin.

Üst Alt