Vodafone dan kesinlikle kampanyalı telefon almayın!

Sponsorlu Bağlantılar

A Halid

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone dan kesinlikle kampanyalı telefon almayın!
bundan 6 ay önce vodafone'a ne ümitlerle geçmiştim... fakat herşeyin göründüğü gibi olmadığını anladım. ben vodafone'a telefon kampanyasıyla geçmiştim. yani ayda fazladan 1 lira verip (güya) telefon sahibi olacaktım. fakat faturalar her geçen ay daha fazla artmaya başladı. 2 ay 180 lira, bir sonraki ay tam 381 lira fatura geldi. bunun sebebini detaylı araştırdığımda arkasından, wap25-ybs aş diye bir s.ht.k.r firma çıktı. s.ht.k.r dememin sebebi, aboneleri haberleri olmadan abone yapması üstüne üstük haklı çıkmaya çalışmaları.'sizin haberiniz veya onayınız olmadan abone yapılamazsınız' demeleri. ve işin garip kısmı bunların hepsi vodafone, telefon kampanyalı hatlarda olması!!!acaba neden, vodafone bir yandan 1 lira'ya telefon verirken bir yandan da bu firma aracılığıyla faturalara aylık ortalama 30 lira yükleme yapmış.ve işin en ilginç kısmı bu faturada tam görünmüyor. ek bilmem ne yazıyor, eğer detaylı sorar ve sıkıştırırsanız size cevap veriyorlar... benim bunu keşfetmem ve hakkımı aramam aylar sürdü... zaten internette bunlarla ilgili 10 larca şikayet var. sadede gelirsek, ben 6 aydır vodafone kullanıyorum ve kesinlikle memnun değilim... ödediğim fazladan faturalarla en kral telefonu alabilirdim.
tavsiyem: kesinlikle vodafone un kampanyalı telefonlarına bulaşmayın, hattınız taşımak gibi bir hataya düşmeyin. yoksa 'fark var' adı altında faturalarınıza yansıyan farkları göreceksiniz.
 


S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bende vodafone'den kampanyalı cihaz aldım ama hiç bir sorun yaşamadım ? Ayrıca faturalı hatlar her operatörde sorunlar çıkartıyor başka operatörlerde de yüksek faturalar geliyor yok internete girmişsiniz deniyor. Eğer faturalı hat kullanıyorsanız ya gereğinden fazla dikkatli olup sürekli faturanızı netten takip edeceksiniz yada sürprizlere hazırlıklı olacaksınız. Hep faturalıdan kaçmışımdır.

Ayrıca şöyle demişsin; tavsiyem: kesinlikle vodafone un kampanyalı telefonlarına bulaşmayın, hattınız taşımak gibi bir hataya düşmeyin. yoksa 'fark var' adı altında faturalarınıza yansıyan farkları göreceksiniz.' İlk dediğine katılırım faturalıya bulaşmayın diyebilirsin de taşımak gibi hataya düşmeyin falan demen çok mantıksız ben 3 Operatörüde kullanıyorum Turkcell-Vodafone arasında çekim kalitesi farkı yok. Turkcell müşteri hizmetleri daha iyi sadece. Ama Vodafone'de ücret olarak çok uygun ondan bana göre Vodafone çok önde. Avea zaten çekim kalitesi olarak düşük kalıyor. Ama fatura sorunu olarak düşünürsen bu tip sorunlar her üç operatörde de yaşanıyor.
 

A Halid

Üye
    Konu Sahibi
vodafone kesinlikle daha önde değil.. ödediğim faturaları da yazdım oraya.!!! ayrıca ben hepsinde de sınırsız internet paketine üyeydim, internetle alakası yok. ben burda a firması veya b firmasının reklamını yapmıyorum. kampanyalı telefon verilmesi, adı altınde neler yapıldığını söylüyorum. şu an 5 liraya veriyor vodafone, ama fatura da öyle olmuyor.
 
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
vodafone kesinlikle daha önde değil.. ödediğim faturaları da yazdım oraya.!!! ayrıca ben hepsinde de sınırsız internet paketine üyeydim, internetle alakası yok. ben burda a firması veya b firmasının reklamını yapmıyorum. kampanyalı telefon verilmesi, adı altınde neler yapıldığını söylüyorum. şu an 5 liraya veriyor vodafone, ama fatura da öyle olmuyor.

Ben internet konusunu diğer operatörlerde de yüksek fatura nedeni olarak gösterildiğini söyledim. Sizin yaşadığınız yüksek fatura gelmesi kampanya ile ilgili bir durum değil yani sen kampanyalı aldın biz bunu şuraya üye edelim diye birşey yok öyle olsa binlerce kampanyalı telefon alan kişi ayaklanırdı. Ama bahsettiğiniz sorun bazı abonelerde yaşanıyor ben size haksızsınız demiyorum yapılan hiç hoş değil ama söyledikleriniz mantıklı değil. Kampanyalı tel almayın diyorsunuz ne alaka ? her kampanyalı alana bunu mu yapıyorlar (HAYIR) sizin gibi adını verdiğiniz wap25-ybs adı altında haksız ücretlendirilen normal aboneler var bende karşıyım buna burda size hak veriyorum ama bunun kampanyalı hat yada vodafone ye geçmeyin le alakası yok. Diğer operatörler de de yüksek geldiğinde internete girmişsiniz deniyor yani al birini vur ötekine. Ben tekrar söylüyorum şahsi görüşüm çok zorunlu olmadıkça yani çok zenginseniz her işinizi telden yürütüyorsanız faturalıya geçilmeli öyle bir insana dokunmaz ama öbür türlü faturalı mı hangisi olursa kaç kaç kaç :D Şahsi görüşümdür yoksa bütçesi normal olan kişiler faturalı kullanmamalı kavgasına dönüşmesin herkes fikrinde serbest ( :
 


Üst Alt