.yaRasa.
Üye
Huawei Glory M886 - 1.4 GHz işlemcili, Android 2.3.3'lü, 1900 mAh bataryalı, 8 mp kameralı
Google'ın mobil işletim
1.4 GHz saat hızında çalışan Qualcomm MSM8655T işlemciden güç alan ve Android 2.3.3 ''Gingerbread'' işletim sistemini kullanan M886'nın Neocore benchmark testin
4.0-inç boyutunda ve 480 x 854 piksel (FWVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekrana yer verilen
Bluetooth, GPS, Wi-Fi üçlüsüyle donatılan telefonun arka kısmında 8 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilen kamera konumlandırılmış, kameraya otomatik odaklama ve loş mekanlarda çekim
Yıl sonuna doğru yurtdışında satışa sunulması planlanan M886'da batarya konusunda Huawei
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
i Android'i kullanan sayılı cep telefonu üreticisinden Huawei'nin, sade tasarıma
siyah, beyaz renk seçeneklerine sahip modeli M886 detaylandı.1.4 GHz saat hızında çalışan Qualcomm MSM8655T işlemciden güç alan ve Android 2.3.3 ''Gingerbread'' işletim sistemini kullanan M886'nın Neocore benchmark testin
60.6 FPS'ye ulaştığı bildiriliyor.4.0-inç boyutunda ve 480 x 854 piksel (FWVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekrana yer verilen
efon EV-DO Rev. B ağlarıyla uyumlu çalışabiliyor, telefonun depolama kapasitesi microSD kartlar
cılığıyla arttırılabiliyor.Bluetooth, GPS, Wi-Fi üçlüsüyle donatılan telefonun arka kısmında 8 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilen kamera konumlandırılmış, kameraya otomatik odaklama ve loş mekanlarda çekim
led flaş eşlik etmekte.Yıl sonuna doğru yurtdışında satışa sunulması planlanan M886'da batarya konusunda Huawei
kça cömert davranmış. Telefon, 1900 mAh bataryayla geliyor.

..