Huawei Glory M886 - 1.4 GHz işlemcili, Android 2.3.3'lü, 1900 mAh bataryalı, 8 mp kameralı

Sponsorlu Bağlantılar

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Glory M886 - 1.4 GHz işlemcili, Android 2.3.3'lü, 1900 mAh bataryalı, 8 mp kameralı
Google'ın mobil işletim i Android'i kullanan sayılı cep telefonu üreticisinden Huawei'nin, sade tasarıma siyah, beyaz renk seçeneklerine sahip modeli M886 detaylandı.

1.4 GHz saat hızında çalışan Qualcomm MSM8655T işlemciden güç alan ve Android 2.3.3 ''Gingerbread'' işletim sistemini kullanan M886'nın Neocore benchmark testin 60.6 FPS'ye ulaştığı bildiriliyor.

4.0-inç boyutunda ve 480 x 854 piksel (FWVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekrana yer verilen efon EV-DO Rev. B ağlarıyla uyumlu çalışabiliyor, telefonun depolama kapasitesi microSD kartlar cılığıyla arttırılabiliyor.

Bluetooth, GPS, Wi-Fi üçlüsüyle donatılan telefonun arka kısmında 8 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilen kamera konumlandırılmış, kameraya otomatik odaklama ve loş mekanlarda çekim led flaş eşlik etmekte.

Yıl sonuna doğru yurtdışında satışa sunulması planlanan M886'da batarya konusunda Huawei kça cömert davranmış. Telefon, 1900 mAh bataryayla geliyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iyi bir şeye benziyor. Ama ben üst segment alsam marka bi telefon alırdım. Kötü demiyorum ama işte o kadar para vereceksin. Destek,müsteri hizmetleri vs. fazlasıyla almak isterim. Bir de iPhone'a çok benziyor.:oke:

----------Eklendi @ 13:39:31 ---------- Yazıldı @ 13:39:06 ----------

1.4 GHz ama anladığım kadarıyla tek çekirdek.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bu markayı daha önce hiç duymadım vede almam istiyosa 12 mp olsun yeni moda samsung

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
mangdaşire

mangdaşire

Üye
x5 in donanımda incelemesi vardı,herkes bataryasını çok kötü oldugundan bazen havaya uçabileceginden söz etmiş.bu yüzden çin markalarına pek bakmıyorum.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
iyi bir şeye benziyor. Ama ben üst segment alsam marka bi telefon alırdım. Kötü demiyorum ama işte o kadar para vereceksin. Destek,müsteri hizmetleri vs. fazlasıyla almak isterim. Bir de iPhone'a çok benziyor.:oke:

----------Eklendi @ 13:39:31 ---------- Yazıldı @ 13:39:06 ----------

1.4 GHz ama anladığım kadarıyla tek çekirdek.

Çinliler işte illa İphone'a benzetecekler :ehe
Tek çekirdekli maalesef..

x5 in donanımda incelemesi vardı,herkes bataryasını çok kötü oldugundan bazen havaya uçabileceginden söz etmiş.bu yüzden çin markalarına pek bakmıyorum.

Bataryası böyle kolay patlarsa KVK bunu üstlenmezdi diye düşünüyorum.. adamlar önce araştırıyor telefonu..

nonamex

Üye
Turkcell T10 da Huawei ürünü, daha hiç patladığını duymadım

pRime.

pRime.

Üye
bildiğin çakma iphone

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi

spawn92

Üye
huawei gsm alt yapısında lider bir bir firmadır ve türkiye'de 3g alt yapısını oluşturan şirket huawei'dir sanıldığın aksine her çin malı dandik değildir

• Beğen
Tepkiler: eses2658
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Güzele benziyor :hmmm

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
aferin bu markaya:oke:

Jetlak

Üye
evet o kullandığınız wınnlar vodemler jetler ttnet wifiler hepsi bu firmanındır ve dünyadaki en büyük 5. Android telefon üreticisidir lütfen bilmeden yok bomba gibi patlarmış ev üstümüze yıkılırmış falan geçin bunları böyle bir şey olsa turkcell t10 u bu şirkete yaptırır mıydı?

nexpow

nexpow

Üye
galaxy s2 benziyo tasarımı arkasıda iphone

franzliszt

franzliszt

Üye
bu marka iyidir benim wınn bu markanın ve canavar gibi çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: nonamex ve Amaru Shady
franzliszt

franzliszt

Üye
valla güzel cihaz qualcom işlemci var , nokia ile karşılaştırsak bilemiyorum n9 daki omap ın değerlerini tam birşey söyleyemem , omapın sağı solu belli olmaz , ama bu cihaz iyi.

Uruloki

Uruloki

Üye
omap ın sağı solu belli olmaz evet doğrudur N9 daki yeni işlemci 1.9 ghz a çıkabilme potansiyeline sahip

pRime.

pRime.

Üye
huawei gsm alt yapısında lider bir bir firmadır ve türkiye'de 3g alt yapısını oluşturan şirket huawei'dir sanıldığın aksine her çin malı dandik değildir

Sanıldığının aksine öyledir.

Üst Alt