Huawei Ascend Y200 U8655 Root Rehberi

Sponsorlu Bağlantılar

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ascend Y200 U8655 Root Rehberi
  • Telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
    Kod:
    CD-ROM:\drivers\adb_driver
  • Bulunan iki prog. yükleyin.
  • Daha Sonra Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip dosyasını Sd Kartına Atın.
    Link=

Root_Y200_v5.2_int.zip adlı dosyayı bilgisayarınıza çıkartın
    Link=
  • Telefonu kapatın.
  • Aynı anda Güç Tuşu ve Ses kısma tuşuna basılı tutarak açın eliniz 10-15snye tuşlarda basılı kalsın huawe ascend yazısında takılı kalır ve bilgisayara bağlayın.
  • Windowsunuzda bir pencere açılır ve Android yükleniyor yazar o dolduktan sonra
    Root_Y200_v5.2 içindeki
    root_v5.2.bat'ı çalıştırın

• Böyle bir ekran gelir ve sonda press yazısını dördüğünüzde entera basın bi kaç defadan sonra kapanacak.

• Telefonun bataryasını çıkarın bi kaç saniye bekleyin ve takın.
  • Güç+Ses Açma Tuşuna Basılı Tutarak Açın.

• Böyle bir ekran gelicek ses kısma ve açma tuşu ile yukarı aşşağı inersiniz Güç tuşu ilede seçim yaparsınız.
  • İnstall .zip'e gelin ve güç tuşuna basın.
  • chose zip from sdcarda gelin ve güç tuşuna basın.
  • Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip
    dosyasını güç tuşu ile seçiyoruz.

• Ve ardından aşşağı inip Yes e basıp reboot ediyoruz.

Video:
    [video=youtube;rbR0_U5NfCc]http://www.youtube.com/watch?v=rbR0_U5NfCc[/video]

• Tebrikler Rootladınız.

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
Güncellenmiştir

semih26x

semih26x

Üye
Kardeşim ben bu telefonu yeni aldım yukardaki gibi yaptım ama güç+seskısma tuşuna basınca huaweı yazısı donuk kalmıyor telefon normal açılıyor.Başka nası yapablirim

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
basılı tutacaksın iki tuşada bi 10snye basılı tut

semih26x

semih26x

Üye
bende şans yok bi face güncelledim yer az demeye başladı subway surfes zaten açılmıor.Bu root u nası yaptıysam olmadı.bide pcye bağlayınca CD-ROM:\drivers\adb_driver burda bi tane program var sorun ordan olabilirmi.o tuşlarra basıyorum hemen açılıo tel bazende takılıo ama takılıcna yazı pcye bağlıom olmuo nolur bu konuda yardım edermisin

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ses kısma tuşu ve power tuşuna basılı tutarak açıcaksın ve 10saniye boyunca elini her iki tuştan çekmiyeceksin sonrasında bilgisayarına bağla aygıt yükleniyor diyecek sonra programı aç.

semih26x

semih26x

Üye
Saol kardeşim senin dedğin gibi yaptım oldu.onları yaptım android yükleniyür diye geldi.sonra root batı çalıştırdım bu seferde güç tuşu+ses açma olmuo.huwaeı donuk kalıor öle bişi gelmior.aam bn bu root u yapıcam yardım ederseneiz tabi

- - - Eklendi - - -

BİDE bu yaptığım işlemleri aralıklarla yapsam sorun olurmu mesele şimdi pcde olan işmi bitrsim şimdi sıra telefonda

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
bataryayı çıkartıp güç tuşu+ses açma tuşuna basılı tutarak açıcaksın

semih26x

semih26x

Üye
yok cıkartıp takıyorum güc+ses yaptıgım da huawei yazısı kalıor öle acilmıo tel.pc ye baglamıyorum sorun ordamı yoksa benim telefonda programmı eksik orda yazan clockworkrecovery olabilirmi

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
mavi yazılı bir ekran geliyormu ? ve yazılım sürümün kaç?

semih26x

semih26x

Üye
işte o ekran gelmior.güç+ses açma yaptığımda huaweı asced yazısı takılı kalıo o resimdeki ekran gelmior.benim zamanlamamla mı ilgili bişimi yoksa yada telde program eksik sence hangisi?

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
saat kaça kadar açıksın eğer bi on dakika sonra açık olursan team ile pcden yapmaya çalışıyım

semih26x

semih26x

Üye
tmm olur uykum geldi ma olsun bklerim

- - - Eklendi - - -

team dı şifre yolayimmi özelden

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
yolla kardeşim proje ödevi yapıyorum :S

semih26x

semih26x

Üye
ozaman seni meşgul etmiyim yarın müssayitmsin

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
yok bitirmek üzereyim sen gönder id şifreyi eğer sen meşgulsen yarın sabah 11 gibi girebilirim

semih26x

semih26x

Üye
yok ya meşgul deilim ne kadar sürer bu root 1 saat flan sürer mi uykum geldide de yarım saat flansa gönderiyim yapam şimdi

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
10 dakika filan sürer

semih26x

semih26x

Üye
tmm yolluom bağlan kardeşim

- - - Eklendi - - -

yolladım kardeşim pcye bağladım teli bkliom depolama birimini açıyimmi

semih26x

semih26x

Üye
yavuz telefonda ram çok az o dedğin kernel çıkınca bana swap flan yaparmsın.O şey çıkınca mesaj at yapalım senle olurmu?

Üst Alt