HTML ile Site Tanıtımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
HTML ile Site Tanıtımı
Sevgili MaxiCep üyeleri bildiğiniz gibi son zamanlarde herkezde bir web sitesi çılgınlığı var. Bu yüzden MaxiCep formunda site tanıtımı ile ilgili bir katagori yada forum acılsa herkez açısında daha iyi olur.

Hem MaxiCep'in Yararına Hemde Siteyi Tanıtan Kişi Yaranına

MaxiCep'in Yararı:

1- Eğer siteyi tanıtacak kişi buraya üye değilse üye olmak zorunda kalacak. MaxiCep Bir üye daha eklendi. Kişin web sitesini tanıttıktan sonra MaxiCep tarafında kişinin sitesine eklemek için bir html kodu verilse ve 2- Bu sayede sizde reklam yapmış olursunuz ve yine üye cekmenize yarar. 3- Eğer baktınızki site sizin sayenizde baya üye cekti sizde site sahibi ile konuşun ve onun sitesinde ücretsinz sizin rekalamınızı yapsın.

Kişi Yararı:

1- Sizin sayenizde sitesine misafir gelcek belki üye olacaklar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sonuna kadar tarafımdan destekleniyorsunuz , gerçekten güzel bir düşünce , tebrik ederim sizi:)

ouSahin

ouSahin

Üye
arkadaşım sitenin logosunu :) imzana koyabilirsin hem ne kadar nerelerde mesaj atmışsan zaten herkezin o kadar dikkatini çeker ..

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Sonuna kadar tarafımdan destekleniyorsunuz , gerçekten güzel bir düşünce , tebrik ederim sizi:)

Teşşekür ederim bunların hepsi MaxiCep için ve tabşkide Biz ÜYELER için

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
İlginç :hmmm
MaxiCep'e üye olup 1-2 saatini konu dışı genel bölümünde geçirirse tanıtıma ihtiyaç duymayacağı kanaatindeyim :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya o zaman Türkiye'ye turizm reklamı yapılmasın, adam gelsin İstanbul'da bir iki gün geçirsın sever burayı :ehe
Ne demiş Rahmetli Sakıp Ağa : "Reklama yatırdığın para , kazandığının 3 katı fazla olsun ki, temelin sağlam otursun " galiba böyle birşeydi :)
Arkadaşa halen katılıyorum...

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
MaxiCep'e üye olup 1-2 saatini konu dışı genel bölümünde geçirirse tanıtıma ihtiyaç duymayacağı kanaatindeyim :)

Evet. haklısın ama bazı forum sitelerinde bariz bir şekilde reklam yapmak yasak bu yüzden gelen herkez ceza yemek için uğraşıyor.

Hemde MaxiCep burdan yararlancak üye toplicak sitelerde reklam yapmış olcak

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
MaxiCep'in adı yeter diye düşünüyorum halen ;)

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Evet. MaxiCep'in adı yeter ama herşey MaxiCep için her alanda siteyi desteklemeye çalışıyoz

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kişisel görüşlere saygı duymadan nasıl bir reklam yapmayı planlıyorsun ;)

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
1- Hangi kişisel görüşlere saygı duymuyomuşum ?

2- MaxiCep'den ben bir öneri sundum eğer uygun görürlerseler zaten bu konuyu onaylarlar. Uygun görmezlerse zaten bildirim yayınlarlar.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Enes senin de farklı kalır bir yanın yok ama :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Mr.H[e]LL;1906481' Alıntı:
Evet. haklısın ama bazı forum sitelerinde bariz bir şekilde reklam yapmak yasak bu yüzden gelen herkez ceza yemek için uğraşıyor.

MaxiCep'in adı yeter diye düşünüyorum halen ;)

Mr.H[e]LL;1906511' Alıntı:
Evet. MaxiCep'in adı yeter ama herşey MaxiCep için her alanda siteyi desteklemeye çalışıyoz

Kişisel görüşlere saygı duymadan nasıl bir reklam yapmayı planlıyorsun ;)

Mr.H[e]LL;1906601' Alıntı:
1- Hangi kişisel görüşlere saygı duymuyomuşum ?

2- MaxiCep'den ben bir öneri sundum eğer uygun görürlerseler zaten bu konuyu onaylarlar. Uygun görmezlerse zaten bildirim yayınlarlar.

Tekrar gözden geçir ;)

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Mr.H[e]LL;1906481' Alıntı:

altını çizdiğim yerde yazım hatası var pardon.

Doğrusu: Evet.haklısın ama bazı forum sitesinde bariz bir şekilde reklam yapmak yasak bu yüzden gelen herkez ceza yememek için uğraşıyor.

burda benim söylemek istediğim böyle bir forum yada katagori açılırsa maxi cep'e üye toplanır ve sitede bedava reklam verme hakkı doğar.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Burda da reklam yasak :D Baz istisnalar dışında ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Birbirinizin laflarını didiklemeyin kimse kimseye birşey demiyor...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mr.H[e]LL;1906703' Alıntı:
Altını çizdiğim yerde bana ne demek istedin

Mesela o istisna bir müzik veya video sitesi olabilir senle alakası yok ;)

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın zaten kararı maxicep vercek polemiğe gerek yok

arslansem

arslansem

Üye
1-Düşünce güzel.
2-Kararı Negative verecek.
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt