HTC’nin 2016 Nexus Telefonlarının Kod Numaraları Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
HTC’nin 2016 Nexus Telefonlarının Kod Numaraları Sızdırıldı
HTC ve Google’ın 2016 Nexus akıllı telefonu için ortaklığa gideceği ortaya çıkmıştı. Şimdi de HTC’nin Nexus akıllı telefonlarının kod numaraları sızdırıldı.



Google, Nexus akıllı telefonlar için her yıl başka bir Android Akıllı telefon üreticisi ile çalışmayı planlıyor. 2015 model Nexus akıllı telefonlar için LG ve Huawei ile anlaşan Google, özellikle Huawei tarafından geliştirilen Nexus 6P modelinden oldukça olumlu geri dönüşler aldı. Söylentilere göre Google, 2016 Nexus akıllı telefonu için de Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC ile çalışacak.

HTC 2016 yılında Google için iki Nexus cihazı üretebilir

Dün sizlerle 2016 model yılı için Nexus akıllı telefonların HTC tarafından üretilecek bilgisini paylaşmıştık. Bugün ortaya çıkan bilgilerde ise HTC Nexus akıllı telefonların kod adları internete sızdırıldı. Twitter’ın güvenilir haber kaynaklarından biri olan LlabTooFeR tarafından paylaşılan bilgiye göre HTC, 2016 yılında T50 ve T55 kod adlarına sahip iki farklı Nexus akıllı telefonu üretecek.



HTC, LlabTooFeR’ın verdiği bilgiye göre T50 ve T55 kod adlarına sahip iki farklı 2016 Nexus akıllı telefonu hazırlıyor. Bu iki cihazda Nexus T50 5 inç ekran boyutunda ve Nexus T55 ise 5.5 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Bu iki Nexus akıllı telefonu hakkında LlabTooFeR tarafından başka bir bilgi paylaşılmadı.

Google’ın bu iki akıllı telefonu ne zaman gün yüzüne çıkaracağı henüz bilinmiyor fakat artık HTC Nexus akıllı telefonlar hakkında yeni bilgiler de sızmaya başlayacaktır.




http://www.maxicep.com/cep-telefonl...arinin-kod-numaralari-sizdirildi-h215630.html
 


Üst Alt