HTC yeni telefonu One M8 i yarın tanıtacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Videosunu izlemiştim. Eski tasarım daha güzeldi açıkçası bence. Bakalım izlemek lazım :eller:

Invoke

Invoke

Üye
bende bu sene Xperia Z2'nin satılacağını düşünüyorum

Ben de düşünüyordum ama sanırım çok pahalı girecek. Sony sonunda çok iyi bir telefon yaptı, bu sefer tam oldu dedim ama One 2'den pahalı girerse zor satar.

Anaa tasarim cok degismis ben htc one seviyordum , beats audio da gitti diyorlar .bu telefon fazla tutmaz hacı. Xperia z2 max 2000liradan giris yaparsa piyasayi eline alir ...

Z2 max 2000 liradan giremez. Bu bayağı hayal oldu. :D Adamların umurunda değil herhalde cihazın satması. Yapıp bırakıyorlar öylece. Z1C 2000 Lira. :gun1:

Aynen git gide buyuyor telefonlar Allah sonumuzu hayir etsin :) nokia n95 aldigimda piyasadaki en buyuk ekranli telefon oydu forumlarda bi 10 sene sonra televizyon kadar buyuk ekranli telefon olur diyorduk , basimiza gelene bak :D (bkz:xperia z ultra)

Aslında Z Ultra'ya adam gibi bataryalar koysalar bir de ön yüzeyde ekranın üst ve altına iki hoparlör koysalardı çok sağlam bir cihaz olurdu. Artık Z1/Z2 Ultra'ya... :D

--------

Daha 7 küsür saat var o zamana eve gelir, izlerim. :ehe

0MG90

0MG90

Üye
Girebilen var mı siyah ekran var sadece?of be tanıtmışlar buradan izleyin Micro sd var huhu:D

Anußis

Anußis

Üye
Girebilen var mı siyah ekran var sadece?of be tanıtmışlar buradan izleyin Micro sd var huhu:D

Baya bi izledim ancak çok sönük kaldı tanıtım

Baya bi izledim ancak çok sönük kaldı tanıtım

Invoke

Invoke

Üye
İyi iyi, cihaz iyi. :D Z2'yi tercih ederim ama bakalım fiyatlar nasıl gelecek.

0MG90

0MG90

Üye
Aynen ama cihaz iyi yani

Emre

Üye
HTC Çok Kaliteli Güzel Bir Firma.
Samsung S5 Daha Güzel Telefon Yapmışlar Teşekkürler HTC.

Invoke

Invoke

Üye
Bu yilki sıralama da LG için iyi bir firsati var

Aynen LG yine G3 ile ses getirebilir. Bence öyle de olacak zaten.
S5 den bir yol olmaz zaten. Z2 iyi ama tuzlu olur. One tercih edilebilir ama G3, One'ın da altında bir fiyattan girerse yürür, gibi geliyor bana. :D

t730sh

t730sh

Üye
Dünyanın en iyi telefonu diye lanse edilmiş :) Fazla iddalı...

iPhone der geçerim..[DOUBLEPOST=1395771194,1395770515]

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Türe

Türe

Üye
Bence olmuş. Fiyatı da uygun olursa tam alınmalık.

Luck Star

Luck Star

Üye
Hep ayni seyler ya ,farklilik lazim. Islemci yukselterek olcak is degil.hayalimde 2 telefon var . Biri yekpara olacak ,sarj kablosuz ,kulaklik kablosuz, sim kart ise ya telefonla birlikte alinmis olucak ya da cloud gibi bir yerden telefona sim kart yuklenicek. Telefonda cam gibi dumduz bir kalip olacak :D

Birde yazilimcilar icin nasil toplama bilgisayar varsa toplama telefon dusunuyorum boyle bir cihazi piyasaya suren zaten tumden alir ortaligi. :D ram arttie islemci arttir nereye kadar...

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
HTC Türkiye Müdürü Canan Taşar HTC M8 Fiyatının 2000 TL Üzerinde Olacağını Belirtti :kotu: Artık Sadece LG G3 Kaldı Bu Sene Çıkan Telefonların Hepsi 2000+ TL yi Geçik Türkiye Şartları Ve Taksit Olayının Kaldırılması Şartları Zorlaştırıyor LG G3 Uçuk 2000+ Geçerse LG G2 Yönelicem Yada Nexus 6 Uygun Fiyata Çıkarsa Zar Zor Alınabilir :koş: Bence Bu Sene En İyileri Sıralama Yaparsak;
  1. Sony Xperia Z1
  2. Samsung Galaxy S5
  3. HTC M8

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu sene en iyisi nexus5 ve lg g2 kardesim .ne kadar ekmek o kadar köfte mantigini deviren 2 cihaz bunlar . Ayrica nexus6 g3 beklemene gerek yok bu matiga kapildinmi gidersin valla . Bizim bi zengin arkadas var bu 3d televizyonlar yakinda gozluk takmadan da izlenebcek dedi, babasina aldirtmadi evde televizyonlari yok simdi :D

• Beğen
Tepkiler: t730sh ve AndroidTR20
Luck Star

Luck Star

Üye
Ama z2 yi pas gecelim harbiden kaliteli ve guzel ancak tuzlu olucak

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Ama z2 yi pas gecelim harbiden kaliteli ve guzel ancak tuzlu olucak
aynn bayabi tuzlu olucak sadece vitrinden görücez akıllı telefon pazarı çok saçma sapan ilerliyor kullanılmayacak özellikleri doldurdurup telefonun fiyatını şişiriyorlar bence bütün telefonlar için parmak izi okuyucusudur kalp ritmi ölçüçü suya toza dayanklı özellikleri olmayan bir modelide olmalı fiyat bakımındanda yakında 1-2 sene sonra 3000+ telefon görürsem sasmam islemci ram nereye kadar artacak olsun ram 4 gb en fazla ne oynuyacan telefonda real racing nova 3 fln note 3 telefon rahatlıkla kaldırıyor bunlar rekabet yuzunden abarttıkca abartıyorlar olan müşterilere oluyor

Luck Star

Luck Star

Üye
aynn bayabi tuzlu olucak sadece vitrinden görücez akıllı telefon pazarı çok saçma sapan ilerliyor kullanılmayacak özellikleri doldurdurup telefonun fiyatını şişiriyorlar bence bütün telefonlar için parmak izi okuyucusudur kalp ritmi ölçüçü suya toza dayanklı özellikleri olmayan bir modelide olmalı fiyat bakımındanda yakında 1-2 sene sonra 3000+ telefon görürsem sasmam islemci ram nereye kadar artacak olsun ram 4 gb en fazla ne oynuyacan telefonda real racing nova 3 fln note 3 telefon rahatlıkla kaldırıyor bunlar rekabet yuzunden abarttıkca abartıyorlar olan müşterilere oluyor

Ben devre , kart tasarim uretim bir cok seyle alakali yerlerde staj yaptim . 1gb disk maliyetiyle 32gb disk maliyeti ayni . Sadece entegreler farkli. Oyle buyuk oyunlar donuyor ki piyasada biride cikip yapmiyo ki z2 ozellilerinde telefonu 700-800 liraya .gercekten maliyet asiri ucuz . Sadece tasarim ve ar-ge bolumune verdikleri paralari cikartiyorlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt