bende bu sene Xperia Z2'nin satılacağını düşünüyorum
Anaa tasarim cok degismis ben htc one seviyordum , beats audio da gitti diyorlar .bu telefon fazla tutmaz hacı. Xperia z2 max 2000liradan giris yaparsa piyasayi eline alir ...
Adamların umurunda değil herhalde cihazın satması. Yapıp bırakıyorlar öylece. Z1C 2000 Lira. 
Aynen git gide buyuyor telefonlar Allah sonumuzu hayir etsinnokia n95 aldigimda piyasadaki en buyuk ekranli telefon oydu forumlarda bi 10 sene sonra televizyon kadar buyuk ekranli telefon olur diyorduk , basimiza gelene bak
(bkz:xperia z ultra)

Girebilen var mı siyah ekran var sadece?of be tanıtmışlar buradan izleyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMicro sd var huhu![]()
Girebilen var mı siyah ekran var sadece?of be tanıtmışlar buradan izleyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMicro sd var huhu![]()
Bu yilki sıralama da LG için iyi bir firsati varİyi iyi, cihaz iyi.Z2'yi tercih ederim ama bakalım fiyatlar nasıl gelecek.
Bu yilki sıralama da LG için iyi bir firsati var

ram arttie islemci arttir nereye kadar...
Bence Bu Sene En İyileri Sıralama Yaparsak;
aynn bayabi tuzlu olucak sadece vitrinden görücez akıllı telefon pazarı çok saçma sapan ilerliyor kullanılmayacak özellikleri doldurdurup telefonun fiyatını şişiriyorlar bence bütün telefonlar için parmak izi okuyucusudur kalp ritmi ölçüçü suya toza dayanklı özellikleri olmayan bir modelide olmalı fiyat bakımındanda yakında 1-2 sene sonra 3000+ telefon görürsem sasmam islemci ram nereye kadar artacak olsun ram 4 gb en fazla ne oynuyacan telefonda real racing nova 3 fln note 3 telefon rahatlıkla kaldırıyor bunlar rekabet yuzunden abarttıkca abartıyorlar olan müşterilere oluyorAma z2 yi pas gecelim harbiden kaliteli ve guzel ancak tuzlu olucak
aynn bayabi tuzlu olucak sadece vitrinden görücez akıllı telefon pazarı çok saçma sapan ilerliyor kullanılmayacak özellikleri doldurdurup telefonun fiyatını şişiriyorlar bence bütün telefonlar için parmak izi okuyucusudur kalp ritmi ölçüçü suya toza dayanklı özellikleri olmayan bir modelide olmalı fiyat bakımındanda yakında 1-2 sene sonra 3000+ telefon görürsem sasmam islemci ram nereye kadar artacak olsun ram 4 gb en fazla ne oynuyacan telefonda real racing nova 3 fln note 3 telefon rahatlıkla kaldırıyor bunlar rekabet yuzunden abarttıkca abartıyorlar olan müşterilere oluyor