HTC yeni telefonu One M8 i yarın tanıtacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
HTC yeni telefonu One M8 i yarın tanıtacak!

Canlı yayını takip etmek isteyenlere HTC nin sitesinden geri sayım linki verelim.

İnş. sosyal paylaşım sitelerinden Galaxy S5 e laf atan Htc, Samsung'la aynı hataya düşmezde güzel bi cihaz çıkarır...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve mehsevim

0MG90

0MG90

Üye
Canlı tanıtım mı var? :D Kaçırmamam lazım:D
Sadece HTC değil herkes eleştirdi bu arada.Yarın saat 16 gibi oluyor saati.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
21 Saat Var Daha Tabiki Bunu Okuyanlar Okuduktan Sonra Çoktan Tanıtılmış Olur :D

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
S5 felan hikaye o telefonu zaten hem markasından hem tasarımında alan olmıyacak. her tarafta reklam yapıyor onlarla artık ne kadar satarsa...

2014 te en çok tercih edileceiğini düşündüğüm cihaz Xperia Z2 . daha ekranını görmedim ips lcd yazıyor ama lg g2 gibi mi bakalım ., öyle ise en üst sıraya yükselir. htc yanlış yaptı işlemci hızı artırıp kamera eklemeyle yeni telefon çıkartılmaz :( bari rami de 3gb yapıverseydi

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Ram yeterli bence. Bu telefon çok satar. Telefonu gördük ama bilmiyormuş gibi heyecanla izlemiş gibi yaparım :DTweet attım gözüktü Htc sitesinde :D

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Testlerde HTC en üst siraya oturmuş

Luck Star

Luck Star

Üye
testlere bakan kendini tatmin eder arkadaş inanmayın bence

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ben zaten teste gore tel almam da bazi önemseyen kulllanicilarda var

0MG90

0MG90

Üye
Donanımı iyi sonuçta Snap801. Uzun götürür.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ben z1 compact alicam insallah

Luck Star

Luck Star

Üye
snapdragonun hangisi kötü ki i, s4 pro , s600 ,s800 hepsi mis gibi :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Evet compact ta güzel bi cihaz 5"+ ekran sevmeyenler icin gayet iyi

Aynen git gide buyuyor telefonlar Allah sonumuzu hayir etsin :) nokia n95 aldigimda piyasadaki en buyuk ekranli telefon oydu forumlarda bi 10 sene sonra televizyon kadar buyuk ekranli telefon olur diyorduk , basimiza gelene bak :D (bkz:xperia z ultra)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bende bu sene Xperia Z2'nin satılacağını düşünüyorum

Anußis

Anußis

Üye
En sevdiğim marka olan HTC'nin yeni cihazında ben biraz hayal kırıklığına uğradım eski fırçalanmamış metal kasa daha cazibeliydi ve şimdi ki kasa çok ovalleştirilmiş samsunga benziyor ön panel , bunun dışında beats audio olmadan ses kalitesi ne kadar iyi olacak ekolayzer ayarlaması koymuşlarsa sense 6 ya iş görebilir yoksa htc one kullananlar bilir beats audio kapatınca ses acayip cıvık çıkıyor . Açıkcası ben m7'den sonra bu cihazı pek beğenmedim

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Daha tanitimi olmadan bisey diyemicem

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Son 10 saat 13 dakika

Luck Star

Luck Star

Üye
Anaa tasarim cok degismis ben htc one seviyordum , beats audio da gitti diyorlar .bu telefon fazla tutmaz hacı. Xperia z2 max 2000liradan giris yaparsa piyasayi eline alir ...

0MG90

0MG90

Üye
One2 600$ Z2 800dü galiba One2 daha ucuz ama bi kesinleşsin de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt