HTC WP 8S mi? GM Discovery mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi sizce?

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merto0180

merto0180

Üye
    Konu Sahibi
HTC WP 8S mi? GM Discovery mi?
Arkadaşlar ben kesinlikle Discovery alıcam. Ama bi arkadaşım güvenemiyor ve forumada bi sormamı istedi. HTC WP 8S ve GM Discovery arasında kalmış. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden?

Ankette de oy kullanırsanız sevinirim :)

Buğra

Buğra

Admin
ben discovery kullandığım için ve memnunum o yüzden discovery :oke:

• Beğen
Tepkiler: merto0180
ANIL

ANIL

Admin
WP için Lumia serisi daha iyi olur. Discovery f/p yönünden oldukça iyi bir model :oke:

• Beğen
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Wp düşünüyorsa 8s almamalı. En az 820 almalı.

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
htc almalısın

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bir de telefondan beklentisi ne oyun uygulama diyorsa gm derim

Akıncı

Akıncı

Üye
discovery daha iyi wp için lumia

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Birkere iki cihazın işletim sistemi farklı,wp almayı düşünürsen lumia 720 yada daha yukarı modellerden almanı öneririm.ben android cihazları sevemedim gitti.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
oyumu GM Discovery'den yana kullandım :D htc ye para verilmez(en azından wp8 işletim sistemi olan) wp li telefon alacaksan bence en aşağı 620 alacaksın

fk555897

fk555897

Üye
Bence General Mobile Discovery daha iyi ama kalitesini bilmiyorum. Kullanan birkaç arkadaş konu açmıştı. Beğenmişler, sağlam telefonmuş. Ama General Mobile markası önceden sorunlu bir markaydı.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Bence General Mobile Discovery daha iyi ama kalitesini bilmiyorum. Kullanan birkaç arkadaş konu açmıştı. Beğenmişler, sağlam telefonmuş. Ama General Mobile markası önceden sorunlu bir markaydı.
alakası yok kardeşim 5 sene önce abimde bi GM dst-10 modeli vardı 2 sene kullandı hiç sorunda çıkmadı öyle ama bunda android var sorun çıkabilir dersen bilemiycem sağlamlık konusunda benim tereddütüm yok

- - - Eklendi - - -

alakası yok kardeşim 5 sene önce abimde bi GM dst-10 modeli vardı 2 sene kullandı hiç sorunda çıkmadı öyle ama bunda android var sorun çıkabilir dersen bilemiycem sağlamlık konusunda benim tereddütüm yok

maskedboy

maskedboy

Üye
bu sorumu gm discovery tabiki:oke:

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Gm Daha Mantıklı Bir Karar HaTiCe'ye Bakma Sen :) Wp Alıcaksan Nokia' yı Öneririm :)

merto0180

merto0180

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi ben zaten Discovery alacağım :) Arkadaşa söylüyorum WP8 istiyorsan git Lumia serisinden bir tane seç al diyorum. Şimdi sizin yorumları ve oyları görünce HTC'den vazgeçti :D Bakalım bu seferde HTC Desire'a taktı kafayı. Discovery'ye güvenemiyor General Mobile olduğu için :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bu ne abi? :D:D

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Wp8 alacaksan Nokia'yı tercih edebilirsin. Bence General Mobile Discovery

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Dediğim gibi ben zaten Discovery alacağım :) Arkadaşa söylüyorum WP8 istiyorsan git Lumia serisinden bir tane seç al diyorum. Şimdi sizin yorumları ve oyları görünce HTC'den vazgeçti :D Bakalım bu seferde HTC Desire'a taktı kafayı. Discovery'ye güvenemiyor General Mobile olduğu için :)

desire x alacaksa onu alsın c modeli tırt :p

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
htc 8s güzel bir cihaz fakat: aynı fiyat grubundaki rakiplerine göre biraz zayıf kalıyor. GM Discvery fiyatına göre piyasanın en iyi android cihazı. Fakat malzeme kalitesini zaman gösterir. Tabi aynı şekilde güncelleme ve rom desteği de zamanla anlaşılabilir. Sürekliliği olursa piyasada gerçekten rekabetçi bir cihaz olarak yerini alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...