Htc Wildfire Rom Yüklerken Sorun!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Htc Wildfire Rom Yüklerken Sorun!!!
http://www.maxicep.com/android-romlar/xperia-945-rom-final-rom-545536.html
Burdaki romu yükledim. Telefonum s-off tu ve cf-rootlu clock over mod , revaulation recovery falan hepsi var. önceden cyanengmod kullanıyordum. Bu romu yükledim tel açılıyor,htc yazıor ve öyle kalıyor. Volume down tuşuyla powera basıorm boot mnüsü açılıor. Sonra recoverye basıorm, tel kapanıo açılıo htc yazıo tene öyle kalıyor. Ben bu tomu yüklerken tehlikesi olduğunu bilerek yüklemiştim ama en kötü ihtimal recoverye girer eskisini yüklerim diyordum. Ne yapmalıyım..??

KELGER

KELGER

Üye
kardeş o rom wildfire s için değilki neden yükledin.
Bir yerden 1 yada 2 gb boş hafıza kartı bul içiçne sadece wildfire s içiçn olan rom koy öyle dene

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o rom wildfire s için değilki neden yükledin.
Bir yerden 1 yada 2 gb boş hafıza kartı bul içiçne sadece wildfire s içiçn olan rom koy öyle dene

kardeş bu android hakkında bilgim yok. Symbianda usta sayılırımda :) androidi daha yni öğreniorm.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşler yardımcı olacak yokmu? Hafıza kartını çıkarıyim çıkarmıyim bişe farketmio. Htcden sonrası açılmıor.

Peocawe

Peocawe

Üye
Brick olmamış en azından kurtarılma şansı var. Anlamadığım nokta recovery e giriyor mu girmiyor mu telefon ?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
girmiyor malesef. Recoverye basınca titriyo htc yazıo kalıo öyle. Hafıza kartsızda denedim başka hafıza kartıda taktım boş...

----------Eklendi @ 16:45:54 ---------- Yazıldı @ 16:43:54 ----------

ayrıca brick olunca kurtulmuyormu ?

----------Eklendi @ 16:46:20 ---------- Yazıldı @ 16:45:54 ----------

brick ne? :) bana açıklarsanız iyi olur :D

Peocawe

Peocawe

Üye
girmiyor malesef. Recoverye basınca titriyo htc yazıo kalıo öyle. Hafıza kartsızda denedim başka hafıza kartıda taktım boş...

----------Eklendi @ 16:45:54 ---------- Yazıldı @ 16:43:54 ----------

ayrıca brick olunca kurtulmuyormu ?

----------Eklendi @ 16:46:20 ---------- Yazıldı @ 16:45:54 ----------

brick ne? :) bana açıklarsanız iyi olur :D

Brick olunca telefonun hiç bir tepki vermez. Ne açılır ne recovery e girer ne download moduna. Yani sadece teknik servis halledebilir. HTC serisini pek bilmiyorum download moduna alıp oradan rom yüklemeyi dener misin. HTC kullanan birisi bakarsa konuya daha faydalı olabilir.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Brick olunca telefonun hiç bir tepki vermez. Ne açılır ne recovery e girer ne download moduna. Yani sadece teknik servis halledebilir. HTC serisini pek bilmiyorum download moduna alıp oradan rom yüklemeyi dener misin. HTC kullanan birisi bakarsa konuya daha faydalı olabilir.

beni kalbimden vurdun. Htc wildfire download moduna alınmıyor :(

Peocawe

Peocawe

Üye
Telefonunun hala açılması iyi birşey. Demek ki kurtarılabilir dediğim gibi. Yardım etmeyi gerçekten çok isterdim ama recovery e girmiyorsa benim elimden birşey gelmez. Bilen birisi lazım.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunun hala açılması iyi birşey. Demek ki kurtarılabilir dediğim gibi. Yardım etmeyi gerçekten çok isterdim ama recovery e girmiyorsa benim elimden birşey gelmez. Bilen birisi lazım.

çok saol genede :) zaten recoverye girse eski romumu (cyanengmod) yüklicektim :) o romu yüklerkende öyle düşndüm "bozulursa eski romu" yüklerim diye. Ama kaldım dımdızlak :zuhaha:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek yokmu?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
yaw yardım etse biri ltfen!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt