htc telefonumun bir parçası kırıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
htc telefonumun bir parçası kırıldı..
mrb arkadaşlar. az önce htc sensation xl telefonumun arka kapağını açtım. ve bataryasını söküp taktım dikkatlice.. tam kapağını kapatırken masanın üstünde küçük bir parça gördüm telefondan kırılıp düşmüş. kırılan yerin ve parçanın resmini çektim. bu parça ilerde bir sorun yaşatır mı? .. ve telefon servisten yeni gelmişti..... bu olay canımı sıktı. küçük birşey ama en ufak bir çizik olsa bile üzülüyorum :S

Febris

Febris

Üye
Tırnaklardan birisi sanırım kapak felan oynamıyorsa sorun yapmaz

• Beğen
Tepkiler: FK5896
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Parçayı atmayın, kullanımda sorun olacağını sanmıyorum ama olursa araştırırsınız :)

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yardımcı olduğunuz için. :-)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İyi forumlar :)

060560540

Üye
Merhaba hobi malzemeleri satılan yerlerde veyahut hepsiburada vari tarzı sitelerde 5 dakikada kuruyan epoxy karışım ile yapıştırabilirsin.Bu malzeme 25-30 Tl arası ama epeybir miktar var.Bu yapıştırıcı iki adet iğne şırıngası şeklinde yapışık iki adet tuptedir... karışımı eşit şekilde bir yere sıkıp iyice karıştır 1 dak falan.Sonra uygulayacağın yeri temizle ve uygula..5 dakika oynatma sabitle.tutunca tam kuruması için 1 gün kurcalama.Eskisi kadar sağlam olacaktır...Ama aşırı kaçırma kasa içine sızmasın....Yanlış hatırlamıyorsam 500 kg ye yakın güce danayıklıdır..Tabi bu rakam tüpün tamamı içindir...

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba hobi malzemeleri satılan yerlerde veyahut hepsiburada vari tarzı sitelerde 5 dakikada kuruyan epoxy karışım ile yapıştırabilirsin.Bu malzeme 25-30 Tl arası ama epeybir miktar var.Bu yapıştırıcı iki adet iğne şırıngası şeklinde yapışık iki adet tuptedir... karışımı eşit şekilde bir yere sıkıp iyice karıştır 1 dak falan.Sonra uygulayacağın yeri temizle ve uygula..5 dakika oynatma sabitle.tutunca tam kuruması için 1 gün kurcalama.Eskisi kadar sağlam olacaktır...Ama aşırı kaçırma kasa içine sızmasın....Yanlış hatırlamıyorsam 500 kg ye yakın güce danayıklıdır..Tabi bu rakam tüpün tamamı içindir...
tesekkurler bunu ilk ben de dusundum ama boyle bir riski goze alabilecegimi sanmiyorum parca oldukca kucuk..

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
neyse geçmiş olsun

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt