Telefon Tavsiyesi HTC Sensation XE vs. Samsubg Galaxy SII

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi???

• Galaxy SII

Kullanılan: 57 54.3%
  • Sensation XE

Kullanılan: 48 45.7%

• Kullanılan toplam oy
    105

elvan1993

Üye
ben s2 kullanıyordum daha sonra iade edip xe aldım s2 de ısınma sorunu çok kötüydü ve şarjı 1 gün gidiyordu xe nin tek sorunu fazla sesli olması zil sesi toplum içinde fazla dikkat çekiyor o da pek önmli değil ayrıca sarj 2-3 gun gidiyor
harbiden xe nin şarj 2-3 gidiyor mu ? ya arkadaşım bende alamak isityorum telefonu ama herekezin ağzında bi öyle bi böyle çıkınca s2 ve xe arasında kaldım s2 de ısınma sorunu varmış o zaten benim aklımdan silindi artık ama dedim xede de şarj sorunu varmış kaldım öyle şimdi sen bu telefonlar internette rahat bir şekilde film izleyebiliyormusun oyun felan rahat oynuyormusun

bosnags

bosnags

Üye
Bu iki telefondan tercihim samsung galaxy s2 olurdu.Nedenine gelince de öncelikle içindeki arayüz sgs2 de daha güzel ve telefon gerçekten çok hoş.Htc nin arayüzünü oldum olası sevmedim.Bedavaya verseler kullanmam.Ayrıca Sgs2 karizma bir telefon.Ben yok telefon ısınıyor gibi şeylere takılmazdım.Bir de bu gibi telefonlardan uzun bekleme süresi beklenmemeli.Çünkü;ekran büyük,oyun oynanıyor (ki en fazla bu yiyor şarjı birde wifi) ekstradan internet vs....Birde ısınma sorunu ele alınmış.Sonuçta ısınması bir sorun yaratmıyor ki her özelliğinden sonuna kadar faydalanılıyor zaten..(tabi hepsi şahsi görüşüm.katılmayan elbette olabilir) :)

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
dostum pek oyun oynadıgım soylenemez ancak günde 150 ye yakın mesaj ve 1.5-2 saat internete giriyorum ve en az 3 saat müzik dinliyorum zaten o kulaklıkları takınca bir daha çıkartmak istemiyor insan boru değil beatsaudio ;) s2 yi kafandan bile geçirme bence direk xe al ilk aldıgımda oyun oynuyordum 2 gün gidiyordu ayrıca kasma falan yok bir de kamerası çok güzel anı yakalıyor deklanşore bastıktan 1-2 sn sonraki görüntüyü alır çoğu makina, ancak xe bastığın anı yakalıyor bu özelliı çok güzel çift led flaş var karanlık çekimi çok iyi video kalitesi hd zaten ona laf yok tarayıcı oldukça hızlı facebook u pc versiyonundan giriyorum videolarda falan hiçbir sorun yok ayrıca kasma da yok 1.5 ghz çift çekirdek asla kasma yapmaz zaten 768 mb ram de bayağı fazla geliyor bana .. Yazı uzun oldu ama cogu konuda yardımcı olmusumdur inşallah kararını doğru verirsin :)

elvan1993

Üye
dostum pek oyun oynadıgım soylenemez ancak günde 150 ye yakın mesaj ve 1.5-2 saat internete giriyorum ve en az 3 saat müzik dinliyorum zaten o kulaklıkları takınca bir daha çıkartmak istemiyor insan boru değil beatsaudio ;) s2 yi kafandan bile geçirme bence direk xe al ilk aldıgımda oyun oynuyordum 2 gün gidiyordu ayrıca kasma falan yok bir de kamerası çok güzel anı yakalıyor deklanşore bastıktan 1-2 sn sonraki görüntüyü alır çoğu makina, ancak xe bastığın anı yakalıyor bu özelliı çok güzel çift led flaş var karanlık çekimi çok iyi video kalitesi hd zaten ona laf yok tarayıcı oldukça hızlı facebook u pc versiyonundan giriyorum videolarda falan hiçbir sorun yok ayrıca kasma da yok 1.5 ghz çift çekirdek asla kasma yapmaz zaten 768 mb ram de bayağı fazla geliyor bana .. Yazı uzun oldu ama cogu konuda yardımcı olmusumdur inşallah kararını doğru verirsin :)
çok saolasın öyleyse tabikide xe den yana gönlüm inşallah paramı bi biriktiriyim öğrenciyimde inşallah bende böyle bi telefon alıcam tekrar çok saolsın

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
şimdiden hayırlı olsun kardeşim :)

elvan1993

Üye
şimdiden hayırlı olsun kardeşim :)
çok saolasın ama birtürlü bulamadım bu telefonu vodofone dışında patlıcam ya artık bu telefon nezaman diğer telefoncularada gelir izmirdeyim

*-king-*

*-king-*

Üye
htc xe yı alınca yanında beats kulaklık mı verıyolar

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
sadece vodafone da var şimdilik :( ben de ordan aldım

bosnags

bosnags

Üye
hayırlı olsun o zaman dostum telefonun zevkini çıkarmaya bak:)

KELGER

KELGER

Üye
samsung şarj konusunda htc ye fark atar zaten şarj hemen bitince özellikten de bir şey anlamıyorsun ki.

egemen96

egemen96

Üye
aslında paran olacak alcan iphone 4s i dünyanın en iyi telefonu elinde hiç şunumu alsaydım diye derdin yok

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
al işte iphone cular damladı şemsiyeleri açın beyler

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
aslında paran olacak alcan iphone 4s i dünyanın en iyi telefonu elinde hiç şunumu alsaydım diye derdin yok

Benim faforim galaxy Note şuanda.O kullanışlılık hiç bir telefonda yok.Tabi cebine sığdırabilirsen.

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 s te gorilla glass bile yok biraz sakarsan bitti telefon :( samsung ve htc nin iyi özelliği bu

fvb

Üye
Tabikide sgs2 internette karsilastirma videolarinada bak bence ama
Sonuc drgismeyecek...

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
incici arkadaşım vodafonede kontratlımı peşin varmı?

klongs

klongs

Üye
iphone 4 s te gorilla glass bile yok biraz sakarsan bitti telefon :( samsung ve htc nin iyi özelliği bu

haklısın galaxy s2 yi az düşürmedim maşallah çizik bile almadı hemde koruyucu kılıfsız

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
al işte iphone cular damladı şemsiyeleri açın beyler

1) Düzgün konuş
2) iPhone 4S'den daha iyi bir telefon biliyorsan adam akıllı anlat derdini, hakaret etmeye çalışarak değil :oke:

• Beğen
Tepkiler: tempestshine

Üst Alt