HTC Sensation Sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MedyaFTA

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation Sorunları
Merhaba, benim birkaç sorunum var:

- Bazı işlemlerden sonra, ekran arka kenar kısımlarında kırmızı renk beliriyor.
- Mobil Şebekeyi kapatmama ve kapalı yazmasına rağmen, kendiliğinden açılıp, bağlanıyor. İnternet kullanımı uyarı gelince ayarlara bakıyorum, mobil şebeke bağlandı diyor, 2sn önce kapalıydı...
- Yüzde 75 civarı ekran kullanımından dolayı şarj gidiyor diyor ama ekranla ilgili her şey kapalı. Wifi, Bluetooth vb. de kapalı, ekran parlaklığı düşük ama şarj çok az gidiyor.
- Kamerayı açıyorum. Ekrana dokunup netleme yaparken kamera kapanıyor. Ekrana dokunmazsam, yakınlaştırma vb. yapmazsam çekim yapıyor ama ekrana dokununca kapanıyor...

Elegancia rom kurulu, güncelleme mi yapmalıyım?

-efşan

-efşan

Üye
Romu değiş sen en iyisi.

MedyaFTA

Üye
    Konu Sahibi
Öneriniz var mı?

reaurora

reaurora

Üye
benim cihazım galaxy sl bendede benzer sorunlar vardı. romu 2.3.6 ya güncelledim, cf root yaptım birde overclock ettim şimdi sayabileceğim tek sorun yok.

hotlock

hotlock

Üye
Merhaba, benim birkaç sorunum var:

- Mobil Şebekeyi kapatmama ve kapalı yazmasına rağmen, kendiliğinden açılıp, bağlanıyor. İnternet kullanımı uyarı gelince ayarlara bakıyorum, mobil şebeke bağlandı diyor, 2sn önce kapalıydı...
- Yüzde 75 civarı ekran kullanımından dolayı şarj gidiyor diyor ama ekranla ilgili her şey kapalı. Wifi, Bluetooth vb. de kapalı, ekran parlaklığı düşük ama şarj çok az gidiyor.
- Kamerayı açıyorum. Ekrana dokunup netleme yaparken kamera kapanıyor. Ekrana dokunmazsam, yakınlaştırma vb. yapmazsam çekim yapıyor ama ekrana dokununca kapanıyor...

Elegancia rom kurulu, güncelleme mi yapmalıyım?

Cihazına yeni bir rom kurmanın vakti gelmiş.

MedyaFTA

Üye
    Konu Sahibi
Çok fazla bilgim yok. CyanogenMOD tam olarak ne işe yarıyor? Rom mudur, yoksa ekstra hızlandırma mı yapar? Overclock'un görevi nedir, nasıl yüklenir? Root yapmıştım, sonra Elegancia rom yükledim öyle kaldı. Onun yerine mi kuruluyor bu mod?

Biraz daha açıklayıcı olursanız sevinirim arkadaşlar.:(

- - - Eklendi - - -

Cihazına yeni bir rom kurmanın vakti gelmiş.

Bu romu kuralı daha 1 ay olmadı dostum.:) Çok kasmıyorum ama bu sorunlar için yeni rom şart o zaman.

hotlock

hotlock

Üye
yinede dene şansını. Tavsiyem android revulation dur. Cihaz dehşet hızlanııyor bu romda ve sarj suresini hayran kalacaksın ;)

MedyaFTA

Üye
    Konu Sahibi
Son bir soru daha.:)

Rom kurarken (son aşamadayken), İşlemci hızı seçme seçeneği hepsinde oluyor mu? Acaba ben kurarken ona dikkat etmeden atladım mı aklıma o geldi şimdi? Çok ısınıyor çünkü. Şu an o hızı değiştirebilir miyim?

Öneri için teşekkür ederim, hızı yükseltemezsem, önerdiğinizi kuracağım.:)

hotlock

hotlock

Üye
rom kurarken hızla ilgili bişey sormaz kurduktan sonra çeşitli programlarla onu ayarlarsın. bazı rom larda kendiliğinden işlemciyi ayarlama uygulamaları var.

MedyaFTA

Üye
    Konu Sahibi
Donanım bilgisinde İşlemci: 1.566mhz x2- bricked yazıyor. Isınma ve ilk mesajımdaki sorunlar oluyor. Rom değişirsem düzelir mi sizce? Bir bricked ne demek?:) Ölmüş de haberim mi yok yoksa

MedyaFTA

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Root olmasına rağmen, Android Overclock programını kurarken Root yetkisi yok gibi bir uyarı geliyor. Bu neden olabilir?

EDİT: Root Checker programı ile baktım Rootlu değil diyor. Peki rootlu değilse, root gerektiren programları nasıl kurdum? Elegancia romu nasıl kurdum? Sonradan kendiliğinden kalkabiliyor mu root? Şimdi ne yapmalıyım?

Kanun-man

Kanun-man

Üye
Benimde sensation var tam guncellemeyi yukleyecekken kırmızı ünlem işareti çıkıp kalıyor güncelleme yapmıyor yani yardım ????

furkey

Üye
Benimde sensation var tam guncellemeyi yukleyecekken kırmızı ünlem işareti çıkıp kalıyor güncelleme yapmıyor yani yardım ????

Herhangi bir rom yükleme işleminiz oldu mu? Cihazınızın s-on olduğuna emin misiniz?

- - - Eklendi - - -

bu arada hocam eski bir sensation kullanıcısı olarak telefonu gayet iyi bildiğimi söyleyebilirim. Şimdi şöyle sıralayalım sebeplerini:

Yazılımsal mı donanımsal mı olduğuna karar ver. Telefona play store dan lcd tester uygulama yükle. Renklerde bir sorun yoksa eğer yazılımsaldır rom değişicek.

Mobil şebekeyi 3g-2g arası geçiş için bir program kullanıyorsanız kaldırın. Ayarlar-veri kullanımı-veri kullanımını devre dışı bırak diyin. (aklımdan yazdım harfiyen böyle olması gerekmez.) yine işe yaramazsa romda yazılımsal bir sıkıntı var.

Ekrandan gitmesi çok normal. Sensation ın ekranı Super LCD ve geniş bir ekrana sahip. Aynı zamanda pixel sayısı da fazla olunca doğal olarak ekran tulumdan su çeker gibi bataryadan şarj çekiyor. Ekranı düşük değil de otomatikte tut. Zaten kurtulamayacaksınız bundan bari hem bataryadan tasarruf et hem de adam gibi ekranını gör.

Tekrar yazılımsal.

Tavsiye ettiğim rom sense 4 istiyorsan ViperS bir devrim niteliğinde. Yok ben sense 3.6 kullanırım diyorsan insert coin i ben çok beğeniyordum. Veya Revolution HD yi de kullanabilirsin. Ama tavsiyem Insert Coin. Yok ben sense den bıktım diyorsan Miui romunu tavsiye ediyorum ama en son hatırladığım kadarıyla iconların kaybolma sorunu vardı. Eğer o halledilmişse miui. Yok halledilmemişse aokp veya cm9 romlarından birini tavsiye ederim. HyperSensation a sarmıştım ben son dönemlerde. Gayet mükemmel bir rom. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: MedyaFTA
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
hazır konusu açılmışken..arkadaşlar ben root yapamadım cihazı..hboor1.27... diye gidiyor..bildiğiniz ayrıntılı bi konu var mı acaba faydalanabileceğim..teşekkür ederim.

furkey

Üye
hazır konusu açılmışken..arkadaşlar ben root yapamadım cihazı..hboor1.27... diye gidiyor..bildiğiniz ayrıntılı bi konu var mı acaba faydalanabileceğim..teşekkür ederim.

Hocam senin derdine ilaç bende. Hemde sadece bu konuda değil her konuda ...

Giriyorsun google.com a yazıyorsun istediğini tak çıkıyor. Artık sen tam olarak yazıp entera basmasan da olur o derece. ARTIK AŞIN ŞU TEMBELLIĞI. Çok mu zor ya...

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Hocam senin derdine ilaç bende. Hemde sadece bu konuda değil her konuda ...

Giriyorsun google.com a yazıyorsun istediğini tak çıkıyor. Artık sen tam olarak yazıp entera basmasan da olur o derece. ARTIK AŞIN ŞU TEMBELLIĞI. Çok mu zor ya...
Ho Ho Ho.komik şey.hay Allahım yaa.biz bilmiyoruz,hiç aramadık,hatta google a yazmaya usendik ve direk buraya yazdık.kafam çalışmadı ,hayret hi c aklıma gelmedi google dan aramak.beni tanimazsin etmezsin
Boş boş konuşma hiç olmazsa.bilmeden de ukala ukala yorum yazma kimseye.

furkey

Üye
Ho Ho Ho.komik şey.hay Allahım yaa.biz bilmiyoruz,hiç aramadık,hatta google a yazmaya usendik ve direk buraya yazdık.kafam çalışmadı ,hayret hi c aklıma gelmedi google dan aramak.beni tanimazsin etmezsin
Boş boş konuşma hiç olmazsa.bilmeden de ukala ukala yorum yazma kimseye.

Oradaki ilk seçeneğe tikla bi daha da millete ukala deme bi şeyi yapmadan 15 saniyemi aldı bulmak ukaladan sevgilerle...

Ha bu arada ho ho ho diye gülüp de zeka seviyeni belli etme lütfen iğrenç bisi çünkü

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Süper zeki şey seni.anlama özürlü musun sen.baktık aradık hboot 1.27.000 için yapamadık.yapsak ne isim var burda.yaşın 9 falan mi.boş boş buldum yazıyor 15 saniyede bi de ukala ukala.onlar olsa sen gibi biriyle ınan yazismazdim.hadi bi git.

furkey

Üye
Süper zeki şey seni.anlama özürlü musun sen.baktık aradık hboot 1.27.000 için yapamadık.yapsak ne isim var burda.yaşın 9 falan mi.boş boş buldum yazıyor 15 saniyede bi de ukala ukala.onlar olsa sen gibi biriyle ınan yazismazdim.hadi bi git.

Başka bir 15 sn mi daha harcadığın için teşekkür ederim. Orada TÜRKÇE kaynaklar da var. Zeka düzeyin yeter diye umuyorum anlamaya ve yapmaya...hadi bi gittim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt