Htc Sensation Ses Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shuckry

Üye
    Konu Sahibi
Htc Sensation Ses Sorunu
Merhaba arkadaşlar.
3 gün önce aldım Sensation u. Her özelliği inceledim. Genel olarak telefondan çok memnunum. Sorunlarını tespit ettim.

1- Ses az çıkıyor. Birisi beni aradığında telefon cebimdeyse veya çantadaysa gelen aramayı duymak zor. Tüm Ses ayarları son seviyede olmasına rağmen ses duyulmuyor.
2- 1-1.5 saat telefonda aralıksız işlemler yaptığınızda ısınıyor ve bazen kendini kapatıyor. Ama bu sorunun şuan piyasadaki tüm telefonlarda olduğunu düşünüyorum.

Ses sorunu sadece benim telefonda mı var acaba diye Vodafone bayiine gittim ve başka bir Sensation ile kıyasladım ve ses aynı çıkıyor. Kulaklık takıldığında Ekolayzır devreye giriypr ama kulaklıksız ekolayzır çalışmadığı için ses düşük çıkıyor herhalde.

Benim Sorum şu: Sensation daki Ses sorunu ile ilgili türkiyede hiç yazı bulamadım. Acaba ben hariç kimse şikayetçi değilmi bu konuda?? veya bu soruna çözüm bulan varsa yardımcı olsun lütfen. Ses sorununu çözsem Telefonun güzelliği konusunda hiç şüphem kalmayacak.

uguravci_23

Üye
kardes sendeki telefonda srs wow hd ozelligi yok mu? onu devreye alican menuden

mysterydreams

Üye
Aynenn bu sorun beni de rahatsız ediyor maalesef ses yok ama birde download sorunu yaşıyorum gerekli program yok ya da biçim desteklenmiyr diyor şaşırdım kaldım yardımcı olacak biri varsa [email protected] ya da 0545 515 53 53 telefon modelim HTC desire z ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt