HTC Sensation Şarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ozanberko12

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation Şarj Sorunu
Merhaba Arkadaşlar :S
Ben HTC Sensation kullanıyorum ve şarj sıkıntım var. Telefonumu kullanırken 1 saate kalmadan şarjım bitiyordu. İlk başta bataryam ölmüş olabilir diye 2450 mah yeni bir batarya satın aldım ve bataryamın stabil olması için en az 8 saat şarj ettim ama sonuç nafile bu bataryada çok uzun dayanmıyor dakikada ikişer ikişer azalıyor... Acaba romdan kaynaklı mı diye düşündüm(Viper's 3.1.2 eski rom) Android Revelotion 7.3 yükledim ama yine aynı sonuç. Telefonum da sorun olabilir mi? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ve yardımcı olun...

Teşekkürler

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
ben sıfır kvk malı htc sensation orjinal batarya almıştım dediğin gibi ikişer ikişer gidiyordu her türlü stabilite işlemlerini yapsamda, sonra 2. bir orjinal batarya aldım format, stabilite işlemleri falan mis gibi oldu, 2450mah çakma batarya mı? çakma ise telefna zarar verir orjinal bataryaya dön :)

burhankoxp22

Üye
bu konuda haklı olabilir aynı telefondan bende var şarj sıkıntı evet ama öyle 1 saat felan değil telefonu şarj a tak telefonun ile uğraşma kendi halinde şarj olsun arada kontrol et ısınma varsa entegre de sıkıntı var güç çekiyor olabilir

• Beğen
Tepkiler: diefck
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende Sensation Xe Kullanıyorum Vipers 3.1.2 Romu Çok Fena Yiyor Aynen Dediğin Gibi Dakikada 2şer 2şer Yiyor Nerdeyse, Hatta Şarja Taktığında Müzik Açsan Bile Deşarj Ediyor.Şimdi Vipers ICS 2.0 Kurdum (Dün Çıktı) Şarjı İyi Gidiyor.
Recovery Ekranından Wipe Battery Yap Faydası Oluyor Diyorlar Ama Bi Faydasını Görmedim Ben Belki Sen Görürsün.

Takipçi Satın Al

Üst Alt