htc sensation görüntülü arama

Sponsorlu Bağlantılar

firfir79

firfir79

Üye
    Konu Sahibi
htc sensation görüntülü arama
arkadaşlar; açılıp açılmadığını bilmiyorum açıldıysa da bulamadım, kusura bakmayın
htc sensation ile şebekeden görüntülü görüşme nasıl yapılıyor?
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

rdeniz5555

Üye
arkadaşlar; açılıp açılmadığını bilmiyorum açıldıysa da bulamadım, kusura bakmayın
htc sensation ile şebekeden görüntülü görüşme nasıl yapılıyor?
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

bende senin kadar merak ediyorum. o kadar inceledim görüntülü görüşme yapamadım. özelliklerinde var yazıyor. bilgisi olan varsa bilgilendirirse memnum olurum. bu ne biçim telefon verdiğim parayA ACIDIM. HTC almayın derim...

senam38

Üye
arkadaşlar özelliklerinde varmış bende yeni aldım ama htc nin android romu desteklemiyormuş ilerde güncelleme ile olabilir

iLgenAkturk

iLgenAkturk

Üye
Ne yazıkki şuan için HTC Sensation görüntülü görüşmeyi desteklemiyor.
Tahmin ediyorum Android 4.0 a güncellendikten sonra görüntülü görüşme mümkün olacak.

rdeniz5555

Üye
kahretsin özelliklerini anlatırken görüntülü görüşme var diyor. 5yıl önce aldığım telefonda vardı. bu ne yaa ayıp. arkadaşlar ne olduğu belli olmayan markalar almayın benim gibi. nokia dan şaşmayın. ben bu sözü kendimede vermiştim ama son 4 yıl tek bir nokia ile memnun vakit geçirdim ve bu arada verdiğim sözü unuttum. bu telefondan kurtulursam nokıa ya devam...

----------Eklendi @ 00:17:22 ---------- Yazıldı @ 00:16:11 ----------

Ne yazıkki şuan için HTC Sensation görüntülü görüşmeyi desteklemiyor.
Tahmin ediyorum Android 4.0 a güncellendikten sonra görüntülü görüşme mümkün olacak.

biz daha 2.3.4 kullanıyoruz 4.0 çıkana kadar telefon eskir

BedaZzLeD

Üye
Drek GÖrüNtüLü GörÜşme YapaMIyorsun Ama SkyPe gıbı Programlar Ile Göruntulu ILetısım KuraBılıosun..ODa sıqıntı AsLında..HErkezde Skype yok KULlanma sansı yok..

rdeniz5555

Üye
4.0.1 de yükledim görüntülü görüşme yok.

senam38

Üye
gözümüz aydın o zaman iphone a laf atıyorduk htc de aynı haltı yedi

tugrul_ozd

Üye
Arkadaşlar şmdiki akıllı telefonların hepsinde bu var. maalesef görüntülü görüşme sadece video arama programları ile olabiliyor. Ben htc evo 3d de tango ile yapıorum oldukça rahat.Nokia n9 alacaktım ama içerik olmayınca evo aldım ama n9 da da görüntülü görüşme aynı şekilde.C6-01 var onda da yapamadım

elive

elive

Emekli Yönetici
ayıp ama HTC nın bence hakkını yememelısın..

bende tam tersini söylüyorum şuan asla NOKIA almam..

• Beğen
Tepkiler: mbdyed
Engin_ER

Engin_ER

Üye
Arkadaşlar şmdiki akıllı telefonların hepsinde bu var. maalesef görüntülü görüşme sadece video arama programları ile olabiliyor. Ben htc evo 3d de tango ile yapıorum oldukça rahat.Nokia n9 alacaktım ama içerik olmayınca evo aldım ama n9 da da görüntülü görüşme aynı şekilde.C6-01 var onda da yapamadım
maalesef sizin görüşünüze katılmıyorum,

akıllı telefonların bazılarında var,
mesela samsung galaxy
mesela LG optimus black.

HTC de yok ve kendilerine mail attım aşağıdaki cevabı verdiler.

merhaba *********
Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili,
ICS 4.0 guncellemesi 2012 yilinin ilk ceyreginde asagidaki urunler icin FOTA uzerinden gelecektir.
Sensation, Sensation XE, Sensation XL ve EVO 3D.
Guncelleme ile ilgili gelismeleri HTC Turkiye Facebook sayfamizdan takip edebilirsiniz.
yeni guncelleme ile goruntulu konusma destegi olmayacaktir.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
hadi hayırlısı :) gelsin görüntülü konuşma XE ye.. yaz ortasın veya sonu almayı düşünüyorum bu teli.. tabi fiyat biraz düşerse.!!!

furkey

Üye
hadi hayırlısı :) gelsin görüntülü konuşma XE ye.. yaz ortasın veya sonu almayı düşünüyorum bu teli.. tabi fiyat biraz düşerse.!!!

ciddi manada soruyorum kaç lirayı bekliyorsun?

Yok yani bu kapasitede bir cihaz çok düşmez. HTC yeni model üretimini de yavaşlatıcak. İyice fiyat düşme olayı zor olacak.

Nokiadan şaşma diyen arkadaşım telefonu birtek görüntülü konuşma mı sanıyor acaba...

n000k

n000k

Üye
ciddi manada soruyorum kaç lirayı bekliyorsun?

Yok yani bu kapasitede bir cihaz çok düşmez. HTC yeni model üretimini de yavaşlatıcak. İyice fiyat düşme olayı zor olacak.

Nokiadan şaşma diyen arkadaşım telefonu birtek görüntülü konuşma mı sanıyor acaba...
en azından 1600 liraya kadar düşemezmi??:hmmm ya işte bende şuan sıkışığım yaz sonu rahatlarım heralde maddi açıdan o yüzden düşmesede fiyatı yaz sonu alırım bu teli!! ama yalnız bir yerde şunu okudum sense arayüzünü kullanırken rami çok yiyormuş ve kasma yapıyormuş tel.. bu doğru mu? ve ayrıca şarj süresi beni biraz düşüündürüyor.5-6 saat müzik dinleyen biriyim telden ve 1-2 saat nette gezinirm.. öyle fazla video falan izlemem, oyunda oynamam, ama gerçekten hani bazen video izleme ihtiyacı duyuyorum telden ve o yüzden htc sensation xe yi almak istiyorum.. özellikleri çok cazip ediyor beni.. öffff hay şu paranın gözü kör olsun :(

Engin_ER

Engin_ER

Üye
merhaba *********
Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili,
ICS 4.0 guncellemesi 2012 yilinin ilk ceyreginde asagidaki urunler icin FOTA uzerinden gelecektir.
Guncelleme ile ilgili gelismeleri HTC Turkiye Facebook sayfamizdan takip edebilirsiniz.

görüntülü görüşme ol ma ya cak tır diyor, yanlış anlaşılmasın.

n000k

n000k

Üye
merhaba *********

Sorunuz ile ilgili,

görüntülü görüşme ol ma ya cak tır diyor, yanlış anlaşılmasın.
şimdi biyerde haklılar.. telin kendisinde bu özlellik olursa böyle programlara gerek kalmıycak.. haliylende program üreticileri ekmeksiz kalcak..programla idare ederiz artık görüntülü konuşma lazıım olursa :) zaten görüntülü konuşma olayı çıktığından beri hiç yapmadım görüntülü konuşma :)

Engin_ER

Engin_ER

Üye
programlarla idare edebilmek için internet olması gerekli yada wifi bulman gerekli mobil internet paket fiyatlarıda maşallah uçuyor

n000k

n000k

Üye
programlarla idare edebilmek için internet olması gerekli yada wifi bulman gerekli mobil internet paket fiyatlarıda maşallah uçuyor
benim vodafonedan 8 liraya sınırsız internetim var.. hızıda beni inanki tatmin ediyor.. çok memnunum yani!! ya dediğim gibi hiç yapmadım görüntülü konuşma , bu saatten sonrada pek lazım olacağını sanmıyorum. olursada ayda yılda bir yaparız canım nolcek :D

Engin_ER

Engin_ER

Üye
maalesef sizin görüşünüze katılmıyorum,

akıllı telefonların bazılarında var,
mesela samsung galaxy
mesela LG optimus black.

HTC de yok ve kendilerine mail attım aşağıdaki cevabı verdiler.
merhaba *********

Sorunuz ile ilgili,

mesajı dikkatli okumadınız sanırım özellikle kırmızı ile belirttim
yeni guncelleme ile goruntulu konusma destegi olmayacaktir deniliyor maalesef görüntülü arama desteği yok, benimde olmazsa olmazlardan birisi olan görüntülü arama yoksa o zaman ya samsung ya da nokia tercihim olacak LG nin web sayfasını beğenmedim destek sıfır.

hunkar159

hunkar159

Üye
görüntülü konusmayi gereksiz yapan malesef yamyam sebeke sirketleri bu dünya genelinde böyle ücretleri cok pahali en iyisi harici uygulama ama simdilik sadece fring, skype ve google talk tan baska kimse bu olanagi sunmuyor. ah bi MSN nin ki ciksa.....

Üst Alt