arkadaşlar; açılıp açılmadığını bilmiyorum açıldıysa da bulamadım, kusura bakmayın
htc sensation ile şebekeden görüntülü görüşme nasıl yapılıyor?
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Ne yazıkki şuan için HTC Sensation görüntülü görüşmeyi desteklemiyor.
Tahmin ediyorum Android 4.0 a güncellendikten sonra görüntülü görüşme mümkün olacak.
maalesef sizin görüşünüze katılmıyorum,Arkadaşlar şmdiki akıllı telefonların hepsinde bu var. maalesef görüntülü görüşme sadece video arama programları ile olabiliyor. Ben htc evo 3d de tango ile yapıorum oldukça rahat.Nokia n9 alacaktım ama içerik olmayınca evo aldım ama n9 da da görüntülü görüşme aynı şekilde.C6-01 var onda da yapamadım
merhaba *********
Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.
Sorunuz ile ilgili,
ICS 4.0 guncellemesi 2012 yilinin ilk ceyreginde asagidaki urunler icin FOTA uzerinden gelecektir.
Sensation, Sensation XE, Sensation XL ve EVO 3D.
Guncelleme ile ilgili gelismeleri HTC Turkiye Facebook sayfamizdan takip edebilirsiniz.
yeni guncelleme ile goruntulu konusma destegi olmayacaktir.
hadi hayırlısıgelsin görüntülü konuşma XE ye.. yaz ortasın veya sonu almayı düşünüyorum bu teli.. tabi fiyat biraz düşerse.!!!
en azından 1600 liraya kadar düşemezmi??ciddi manada soruyorum kaç lirayı bekliyorsun?
Yok yani bu kapasitede bir cihaz çok düşmez. HTC yeni model üretimini de yavaşlatıcak. İyice fiyat düşme olayı zor olacak.
Nokiadan şaşma diyen arkadaşım telefonu birtek görüntülü konuşma mı sanıyor acaba...
ya işte bende şuan sıkışığım yaz sonu rahatlarım heralde maddi açıdan o yüzden düşmesede fiyatı yaz sonu alırım bu teli!! ama yalnız bir yerde şunu okudum sense arayüzünü kullanırken rami çok yiyormuş ve kasma yapıyormuş tel.. bu doğru mu? ve ayrıca şarj süresi beni biraz düşüündürüyor.5-6 saat müzik dinleyen biriyim telden ve 1-2 saat nette gezinirm.. öyle fazla video falan izlemem, oyunda oynamam, ama gerçekten hani bazen video izleme ihtiyacı duyuyorum telden ve o yüzden htc sensation xe yi almak istiyorum.. özellikleri çok cazip ediyor beni.. öffff hay şu paranın gözü kör olsun 
merhaba *********hadi hayırlısıgelsin görüntülü konuşma XE ye.. yaz ortasın veya sonu almayı düşünüyorum bu teli.. tabi fiyat biraz düşerse.!!!
şimdi biyerde haklılar.. telin kendisinde bu özlellik olursa böyle programlara gerek kalmıycak.. haliylende program üreticileri ekmeksiz kalcak..programla idare ederiz artık görüntülü konuşma lazıım olursamerhaba *********
Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.
Sorunuz ile ilgili,
ICS 4.0 guncellemesi 2012 yilinin ilk ceyreginde asagidaki urunler icin FOTA uzerinden gelecektir.
Guncelleme ile ilgili gelismeleri HTC Turkiye Facebook sayfamizdan takip edebilirsiniz.
görüntülü görüşme ol ma ya cak tır diyor, yanlış anlaşılmasın.
zaten görüntülü konuşma olayı çıktığından beri hiç yapmadım görüntülü konuşma 
benim vodafonedan 8 liraya sınırsız internetim var.. hızıda beni inanki tatmin ediyor.. çok memnunum yani!! ya dediğim gibi hiç yapmadım görüntülü konuşma , bu saatten sonrada pek lazım olacağını sanmıyorum. olursada ayda yılda bir yaparız canım nolcekprogramlarla idare edebilmek için internet olması gerekli yada wifi bulman gerekli mobil internet paket fiyatlarıda maşallah uçuyor

maalesef sizin görüşünüze katılmıyorum,
akıllı telefonların bazılarında var,
mesela samsung galaxy
mesela LG optimus black.
HTC de yok ve kendilerine mail attım aşağıdaki cevabı verdiler.
merhaba ********* Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.
Sorunuz ile ilgili,
hadi hayırlısıgelsin görüntülü konuşma XE ye.. yaz ortasın veya sonu almayı düşünüyorum bu teli.. tabi fiyat biraz düşerse.!!!