cemdroid
Üye
-
Konu Sahibi
-
alternatif linkleri ekledim kardeşim.kardeş rootla rar dosyasını başka siteden upload edebilirmisin sayfa bulunamadı diyor 2 gündür.
walla o şekilde düşünüp denememiştim hiç kardeş ama şöle söleyeyim yeniden başlatınca silinen facebook un geri geleceğini zannetmiyorum yeniden başlatınca sadece root yetkisi ortadan kalkıyor. yani silinen uygulama geri gelmezhocam bu geçici root yetkisiyle sistemde silemediğimiz facebook vb. uygulamaları silebiliyormuyuz.
silebiliyorsak telefonu kapatıp açınca gerimi geliyor.
hocam bi yerlerde bi hata olmalı htc sync kurulu değil dimi cihazından çünkü bu adımları uygulayınca direk root oluyorsun ve kurulu uygulamalarda bir sıkıntı olmuyor bizzat kendi cihazımda denedim. Set DNS e gelince root olduktan sonra programı çalıştırıp dns adreslerini yazıp kullanıcaksın başka bir ayara gerek yok. ben root yaptıktan sonra Set DNS ve Market Enabler uygulamalarını kullandım hiç bir sorunlada karşılaşmadımkardeş dediğini yaptım 6 ,7 adım uygulandı.sonra karta yüklü prolar çalışmıyor ama mp3 ler çalıyor. birkaç kere denedim böyle.
bide burayı aşarsam root u nasıl kullanacağım.mesela setdns yi nasıl çalıştıracağım.
kardeş dediğini yaptım 6 ,7 adım uygulandı.sonra karta yüklü prolar çalışmıyor ama mp3 ler çalıyor. birkaç kere denedim böyle.
bide burayı aşarsam root u nasıl kullanacağım.mesela setdns yi nasıl çalıştıracağım.
Ya netten araştır adana civarı xtc clip şeklinde uğraşma hiç.. benim 2 cihaz da s-off tıkır tıkır.. gingerbreak 1.2 kur sonra al sana root + superuser.. buradaki superuser dosyası tam olarak işlevini yapmıyor.. onu güncellemek mümkün olursa kullanabiliriz ama s-off olmadan biraz zor..
Bu mesaj Desire HD'den gönderilmiş olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?