HTC Önerilerinize İhtiyacım Var ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi Samsung GS3 Aklımda dahi yok şuan kayseride 2. El SGS3 1250TL / HTC One S ve Samsung Galaxy SII arasındayız :'(

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Galaxy S3 ayrı bir dünya.One S ile Galaxy SII'yi karşılaştırıyor ki bencede s4'lü One S daha iyi.Ayrıca güncellemelerden önceki durumu ile tamamda şu en son haline One X Galaxy SIII'den daha başarılı.İlk çıktığındaki problemleri yüzünden adı çıktı sadece:nono:
sımdı bak mesela sen telefonu ne ıcın kullanırsın alo-mesaj-oyun-ınternet dımı ıyıde htc one x s3 kagıt uzerınde yada testlerde daha ıyı denıyor ama senın beklentılerın yada kullandıkların zaten bunlar benchlerde gecse bıle daha hızlı olsa bıle dıyelım s3 de sen oyun oynarken kasma zaten olmaz ınternet hızı one x den daha hızlı emın ol htc one x kullandım okadar yavaskı browserı chrome bıle kullandım sonuc aynı sımdı dusunelım oyunda kasma yok kamerasıda ıyı zıl sesı dısarıya verdıgı gayet guzel htc den duyulmuyo bıle ekran parlaklıgı sahsen s3 un daha ıyı geldı bana pentıle dıyolar ya hanı ıyıde gozune sokmuyosunkı kardesım ekranı adam cıhazı elıne al oyle ısını gor dıye uretmıs sımdı sonuclara gelelım htc one x cok daha ıyı bana 120 fps verıyo s3 hadı 50 fps dıyelım yaw bunun ne onemı varkı takılmadıktan sonra s3 akıyor gıdıyor ya bırak testlerde en ıyısı htc olsun yada ıphone olsun sen ısını gordukten sonra farkedermıkı :) yanlısmı sımdı

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
sımdı bak mesela sen telefonu ne ıcın kullanırsın alo-mesaj-oyun-ınternet dımı ıyıde htc one x s3 kagıt uzerınde yada testlerde daha ıyı denıyor ama senın beklentılerın yada kullandıkların zaten bunlar benchlerde gecse bıle daha hızlı olsa bıle dıyelım s3 de sen oyun oynarken kasma zaten olmaz ınternet hızı one x den daha hızlı emın ol htc one x kullandım okadar yavaskı browserı chrome bıle kullandım sonuc aynı sımdı dusunelım oyunda kasma yok kamerasıda ıyı zıl sesı dısarıya verdıgı gayet guzel htc den duyulmuyo bıle ekran parlaklıgı sahsen s3 un daha ıyı geldı bana pentıle dıyolar ya hanı ıyıde gozune sokmuyosunkı kardesım ekranı adam cıhazı elıne al oyle ısını gor dıye uretmıs sımdı sonuclara gelelım htc one x cok daha ıyı bana 120 fps verıyo s3 hadı 50 fps dıyelım yaw bunun ne onemı varkı takılmadıktan sonra s3 akıyor gıdıyor ya bırak testlerde en ıyısı htc olsun yada ıphone olsun sen ısını gordukten sonra farkedermıkı :) yanlısmı sımdı

Zaten testlerde iyi olan HTC değil Samsung.Onun sebebinide diğer konuda açıklamışlardı.Ayrıca senin işini görebilir lakin bu diğerinin başarılı olduğunu değiştirmiyor.Dediğim gibi güncellemelerden önce kullandıysan ayrı ama yakın zamanda kullandıysan anlardın farkı.

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Zaten testlerde iyi olan HTC değil Samsung.Onun sebebinide diğer konuda açıklamışlardı.Ayrıca senin işini görebilir lakin bu diğerinin başarılı olduğunu değiştirmiyor.Dediğim gibi güncellemelerden önce kullandıysan ayrı ama yakın zamanda kullandıysan anlardın farkı.
daha 1 hafta once elımdeydı kardesım :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
hmm peki MasteLaa kardeş Samsung Galaxy S2 ve One S oyun için hangisi ideal bilginize dayarak soruyorum? Çünkü oyun oynamayı severim birazcık :)
İkisinde de rahat oyun oynarsın.Adreno cihazlarda da çok iyi performans alırsın.One S Adreno 225 GPu ya sahip..Ben One S tavsiye ederim.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Uzun soluklu bir cihaz düşünüyorum arkadaşlar,

Yoğun+yoğun+yoğun İNTERNET kullanırım,
Kamera yoğuna yakın kullanırım
Mesaj çok yoğun yazarım,
Oyun vazgeçilmezimdir

Şimdiye kadar tuşlu ve dokunmatik cihaz kullandım ama alcağım cihaz dokunmatik olacağı için ilk android deneyimim olacağı için kusuru azda olsa yeter yani hani oyunda azıcık ta olsa kasma olsa sorun o kadar da çok olmaz bana yani :( ama uzun soluklu bi cihaz istiyorum Ya HTC One S yada Samsung galaxy S2

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Mesaj çok yoğun yazarım,
Oyun vazgeçilmezimdir

Şimdiye kadar tuşlu ve dokunmatik cihaz kullandım ama alcağım cihaz dokunmatik olacağı için ilk android deneyimim olacağı için kusuru azda olsa yeter yani hani oyunda azıcık ta olsa kasma olsa sorun o kadar da çok olmaz bana yani :( ama uzun soluklu bi cihaz istiyorum Ya HTC One S yada Samsung galaxy S2

Ben olsam One S alırdım.Güncelleme konusunda ise zaten 2 telefonunda sınırları belli JB'den sonrasını görmezler diye düşünüyorum.

soul_craft

Üye
Snapdragon s4lu bir one s al benim en sevdiğim cihaz o şu an piyasadaki

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Mesaj çok yoğun yazarım,
Oyun vazgeçilmezimdir

samsung s2 derım alırsın bıde batarya suan kac kullanıyor bılmıyorum ama benım nexus 1750 orjınalı 2100 aldım 2 gun sarz gıdıyor samsung s2 dede vardır aynı sey al arkana yaslan derım pısman olmazsın samsung ıyıdır ıyı

61semih

61semih

Üye
bende HTC Sensation XL üzerine araştırma yapıyordum ama anlaşılan herkes bana s2 tavsite etti :) s2 olmasada samsung dediler :) one x htcde alınacak en iyi model anlaşılan
s2 XL den daha iyi o ayrı :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
one x ;)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Vallahi aklımdan geçenleri yazmışsın kardeşim bravo :) One S ile S2 arasında gidip geliyorsan One S al bence S2'ye göre daha yeni bi cihaz çünkü ama batarya konusunda nasıldır bilemem çünkü htclerde kronik bi batarya sorunu oluyo hiç gitmiyor şarjları.S2 de kullandım arkadaşımda var çok iyi bi cihaz şarj konusunda da One S'ten daha iyidir diye tahmin ediyorum.

klongs

klongs

Üye
s3 lü one s alcaksan hiç bulaşma hem daha düşük performans verir hemde şarjı daha az gider s4li one s güzel ama bazı dezavantajları var bir kere sd csrd yok ve hafızası 16 gb ve hepsini kullanamazsın otg kablosunu kullanamazsın ve türkiyedekiler genelde pahalı oluyor ve s3lü oluyor alırken dikkat et

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar lakin hala S2 mi yoksa one S mi karar veremedim :'( 2.El s2 uygun fiyat bana göre, ama One s????

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
One x in browseri yavaş değil.nerede ve hangi çekim gücünde bağlandığınla alakalı bi durum.ayrıca s3ün ekran daha iyi demişsin nerenden salladın bilemiyorum.oyunlarda one x daha iyi.ayrıca son gelen güncelleme ile ses sorunu düzeltildi

xPaSHax

xPaSHax

Üye
One x in browseri yavaş değil.nerede ve hangi çekim gücünde bağlandığınla alakalı bi durum.ayrıca s3ün ekran daha iyi demişsin nerenden salladın bilemiyorum.oyunlarda one x daha iyi.ayrıca son gelen güncelleme ile ses sorunu düzeltildi
ya ırakın bu ıslerı telefondna anlamayarak cıhaz akullanıyosunuz dunyaca bılınıyo htc one xın browserının yavas oldugunu fanık yapmayın yanlıs yonlendırmeyın ınsanları kullandıgınız cıhazıda bıkere ovmeyın ınternetmıs yaw kac kere testlere bulundun bılıp bılmeden yorum yapıyosun bos laf bunlar browserı yavas htc one x ın sen degıl dunya kabullendı hala neyı tarrtısıyosun hey allam cıhazı alan ovuyor saka gıbı :nono: sunu anla browserı yavas ıstedıgı kadar guncellesın suan hala yavas ayrıca sesıde duzelmıs nerde nasıl duzeldı bı test ette gorelım demekle olmuyor
hanı testlerde suda vardır nexus htc one x den kotudur derler valla emın ol htc one x koysunlar onume kafa kafaya desınler yıne vermem bırak fark vermeyı o derece :oke: daha dune kadar cın malı cıhaz kullanıyodun nezamandır orjınal cıhaz kullanıpta bılgı sahıbı oldun hey allam ya bılgın sıfır kardes kuruya post kasıyosunuz ısınız bu olmus

amcalu1

amcalu1

Üye
S4 lü one s alabilirsen süper olur bende one s e geçmeyi düşünüyorum galaxy s2 den cok kalite bir cihaz

Oyun için iyi internet hızı da süper şarj i da iyimis bayağı araştırdim one x ve s3 cok büyük ve testlerde hep ilk iki arasında geliyor one s ucuz s4 lü bulursan kaçırma galaxy s2 kullanicusi olarak söylüyorum

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ya ırakın bu ıslerı telefondna anlamayarak cıhaz akullanıyosunuz dunyaca bılınıyo htc one xın browserının yavas oldugunu fanık yapmayın yanlıs yonlendırmeyın ınsanları kullandıgınız cıhazıda bıkere ovmeyın ınternetmıs yaw kac kere testlere bulundun bılıp bılmeden yorum yapıyosun bos laf bunlar browserı yavas htc one x ın sen degıl dunya kabullendı hala neyı tarrtısıyosun hey allam cıhazı alan ovuyor saka gıbı :nono: sunu anla browserı yavas ıstedıgı kadar guncellesın suan hala yavas ayrıca sesıde duzelmıs nerde nasıl duzeldı bı test ette gorelım demekle olmuyor
hanı testlerde suda vardır nexus htc one x den kotudur derler valla emın ol htc one x koysunlar onume kafa kafaya desınler yıne vermem bırak fark vermeyı o derece :oke: daha dune kadar cın malı cıhaz kullanıyodun nezamandır orjınal cıhaz kullanıpta bılgı sahıbı oldun hey allam ya bılgın sıfır kardes kuruya post kasıyosunuz ısınız bu olmus

Ohoo hocam sende abartmışsın ama.Gidip sana sesi az çıkıyormuş kanıtla kuru kuruya olmaz mı diyoruz.Sen gidip almazsın ama bu One X'in Nexus'tan da GSIII'tende başarılı olduğunu değiştirmez.İşte bu başarısı günlük kullanımda etki etmiyor falan desende bir şey değişmez daha başarılı işte.

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Ohoo hocam sende abartmışsın ama.Gidip sana sesi az çıkıyormuş kanıtla kuru kuruya olmaz mı diyoruz.Sen gidip almazsın ama bu One X'in Nexus'tan da GSIII'tende başarılı olduğunu değiştirmez.İşte bu başarısı günlük kullanımda etki etmiyor falan desende bir şey değişmez daha başarılı işte.
aynen basarılı ama gunluk hayata etkı etmıyor kardesım ben nexus tada kasılmaya hıc rastlamadım akıyo gıdıyo s3 dede gormedım ama browserı htc one x ın cok yavas oda guncellemeyle duzelebılır cunkı 4s ıle s3 ıle vıdeoları var cıhazlar sayfayı acarken htc hala ıslem yapıor bu htc zaten en ıyısını cıkartmaya calısıyo ama nedense sonunu getıremıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt