HTC Bolt Adıyla Anılan Yeni Akıllı Telefon Hakkında Detaylar Gelmeye Devam Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC Bolt Adıyla Anılan Yeni Akıllı Telefon Hakkında Detaylar Gelmeye Devam Ediyor


Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC, son yıllarda çok başarılı satış rakamlarına ulaşamıyor. Bu nedenle mali durumunu düzeltmekte de zorlanan firmanın imdadına ise Google’ın kendi markasını taşıyan Google Pixel ve Google Pixel XL akıllı telefonları üretmesi yetişti. Amiral gemisi HTC 10 ve Desire serisi altında sunduğu modellerle beğeni kazanan HTC, bu durumu bir türlü satış rakamlarına yansıtamıyor.

Son olarak Desire 10 serisini gün yüzüne çıkaran HTC'nin HTC Bolt adında yeni bir model üzerinde çalıştığı bilgileri internete düşmüştü. Daha önce sizlerle de ilk bilgilerini paylaştığımız HTC'nin yeni akıllı telefonu hakkında bugün yeni iddialar ortaya atıldı.

http://www.maxicep.com/htc-bolt-yeni-amiral-gemisi-olarak-geliyor
HTC Bolt yeni amiral gemisi olarak geliyor
Bugün gelen bilgilerde ise HTC Bolt adı verilen cihazın Acadia kod adı altında geliştirildiği belirtiliyor. Ayrıca gelen iddialara göre Acadia kod adlı HTC Bolt, Tayvan merkezli üreticinin ilk Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip akıllı telefonu olacak. HTC Bolt ayrıca Android 7.0 Nougat tabanlı geliştirilen Sense 8.0 ara yüzüne,sahip olacak.




İlk olarak Evan Blass tarafından gündeme getirilen HTC Bolt'un amiral gemi düzeyinde teknik özelliklere sahip olacağı iddia ediliyor. 5.2 inç büyüklüğünde Quad HD ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 12MP arka ve 5MP ön kamera, 4GB RAM ve 32/64GB dahili depolama alanı HTC Bolt'un iddia edilen teknik özellikleri arasında gösteriliyor.

http://www.maxicep.com/google-pixel-akilli-telefonlarin-htc-tarafindan-uretildigi-dogrulandi
Google Pixel akıllı telefonların HTC tarafından üretildiği doğrulandı
Acadia kod adlı HTC Bolt'un bazı kaynaklarda Amerika Birleşik Devletleri'nde Sprint adlı operatöre özel olarak üreticeleceği iddia edilse de bazı kaynaklardan tarafından verilen bilgilerde Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ve HTC Sense 8.0 ara yüzü ile Avrupa, Orta Doğu ve Asya pazarlarında da satışa sunulacağı belirtiliyor.

HTC Bolt Adıyla Anılan Yeni Akıllı Telefon Hakkında Detaylar Gelmeye Devam Ediyor
 


Üst Alt