HTC Önerilerinize İhtiyacım Var ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
HTC Önerilerinize İhtiyacım Var ???
Konuyu HTC kısmına açtım ama bakan olmadı buradan yardımlarınızı bekliyorum...

Selamın aleyküm kardeşler, hali hazırda 5 yıldır
aralıksız Nokia kullanıcısıyım, ve artık Yeşil
Robot'un yani Android'in tadına bakmak
istiyorum..

Şöyle ki; Yeni çıkan oyun ios'ta var android'de var bize yine yok :'( demekten bıktım O yüzden, artık android bi cihaz düşünüyorum..

Peki cihazı ne için kullanacaksın diyen kardeşler
için söylüyorum;

1- 7x24 internetten çıkmam aylık standart 4GB
bitiririm.
2- Oyun konusu ki olmazsa olmazlarımdandır,
oyun konusunda grafik olayı iyi olmalı,
3- Mesaj çok ama çok yazarım internetten dolayı
mesajı çok yazarım,
4- Hafıza seçeneği alabildiğinde geniş olmalı ki
telefonu çok zorlayan bir yapım vardır..
5- Kamerası 8 mp olsa iyi olur, ön kamera olmalı

İşte böyle, HTC Sensation'u şöyle 5 dk bi genel
baktım güzel bi cihaz kullanan arkadaşlar önerir
mi acaba?

HTC Sensation XE & HTC Sensation XL HTC'nin bu 3 cihazı arasında yukarıda belirttiğim
kullanım amaçlarıma uygun hangisini önerirsiniz?
Şimdiden yorum ve önerileriniz için teşekkürler....

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

istiyorum..

Şöyle ki; Yeni çıkan oyun ios'ta var android'de var bize yine yok :'( demekten bıktım O yüzden, artık android bi cihaz düşünüyorum..

için söylüyorum;

bitiririm.
mesajı çok yazarım,

mi acaba?

HTC Sensation XE & HTC Sensation XL HTC'nin bu 3 cihazı arasında yukarıda belirttiğim

XL'den ziyade XE'yi öneririm.Tabi One S ve One X'te var.Ben HTC'ler arasında seçim yapacak olsam tabi One X'siz Sensation XE ve One S arasında gider gelirdim ve büyük ihtimalle One S'i seçerdim.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
hmm peki belirttiğim özelliklerle uyuşuyor mu HTC One S ve HTC XE? Ekran grafik kamera vb özellikler bakımından yani?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
One S daha iyi ama tek eksiği Micro SD kart desteği yok.Mesela bu özellik benim gibi çok fazla hafızaya gerek duyan biri için caydırıcı bir özellik ama senin için pek önemli olmayabilir.Birbirlerine -pardon One S'in üstünlüklerine :ehe - burdan bakabilirsin ;

One S'in hafızası 32 GB'dı galiba ve arttırılamıyor.

61semih

61semih

Üye

istiyorum..

için söylüyorum;

bitiririm.
mesajı çok yazarım,

mi acaba?

tek işlemcilide olsa XL modeli XE den daha performanslı bir model.
zaten fiyatıda bundan dolayı yüksek.telefonun donanım uyumu ender rastlanan telefonlardan birisidir.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
One S daha iyi ama tek eksiği Micro SD kart desteği yok.Mesela bu özellik benim gibi çok fazla hafızaya gerek duyan biri için caydırıcı bir özellik ama senin için pek önemli olmayabilir.Birbirlerine -pardon One S'in üstünlüklerine :ehe - burdan bakabilirsin ;

One S'in hafızası 32 GB'dı galiba ve arttırılamıyor.

Hmm aslında bende öyle bi özellikten dolayı vazgeçebilirim ama 32GB yeter yetmezse OTG desteği var ise bi şekilde hallolur yani :) ama dediğim özelliklerdeki gibi geniş ekran-oyun için ideal gpu-Ekran boyutu-kamera özellikleri istediğim gibiyse HTC One S neden olmasın yani :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hmm aslında bende öyle bi özellikten dolayı vazgeçebilirim ama 32GB yeter yetmezse OTG desteği var ise bi şekilde hallolur yani :) ama dediğim özelliklerdeki gibi geniş ekran-oyun için ideal gpu-Ekran boyutu-kamera özellikleri istediğim gibiyse HTC One S neden olmasın yani :)

Dimi :)

mega2

mega2

Üye
bende HTC Sensation XL üzerine araştırma yapıyordum ama anlaşılan herkes bana s2 tavsite etti :) s2 olmasada samsung dediler :) one x htcde alınacak en iyi model anlaşılan

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
yani çünkü tam bi telefon delisiyim ve telefonun sürekli donmasından reset atmasından bıktım usandım verdiğim para olmasa dinime imanıma duvara çarpasım geliyo , o yüzden en kısa sürede ya htc'ye yada Samsung galaxy S2'ye kavuşcam yani ve Nokia da ios-android gibi bi işletim sistemiyle gelmedikçe daha da nokia kullanmam :'( / şimdik HTC One S oyun-internet ve sms yazma kolaylığı bakımından önerir msnz?

- - - Eklendi - - -

ben HTC kısmında olsun diğer site ve forumlarda dikkat ettim HTC One X gerçekten muhteşem ötesi bir cihaz ama çok para lakin o parayı da hakediyo şahsen :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bende HTC Sensation XL üzerine araştırma yapıyordum ama anlaşılan herkes bana s2 tavsite etti :) s2 olmasada samsung dediler :) one x htcde alınacak en iyi model anlaşılan
HTC alacaksın ama cidden XL ile s2 karşılaştırılamaz..Onun yerine XE modeline bakmalısın.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

Burada HTC One S ile HTC Sensation XL karşılaştırması var, ama galibaa One S daha üstün yaaa/ ama kullananlar yorum yaparsa daha ii olcak benim içln oyun deneyim nasıl cihazda acaba?

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Paran Varsa Yani 1800-2000 Arası One X 1300-1600 Arası ise ONE S

MasteLaa

MasteLaa

Üye
One S alacaksın ama S3 mü S4 mü modelini alacaksın bunu araştır bence..XL niye soruyorsun anlamadım..Tek çekirdek bir telefon senin için ne derece yeterli olur ki seni geçtim Android için..Ben s2 öneririm..Qualcomm yerine Cortex A-9 :ok2:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

Burada da HTC One S ile Samsung Galaxy S2 karşılaştırması var ve şuan gerçekten bir ikilemde kaldım?

HTC One S mi yoksa Samsung Galaxy SII mi?
Veyahut HTC Sensation XE mi?

- - - Eklendi - - -

One S alacaksın ama S3 mü S4 mü modelini alacaksın bunu araştır bence..XL niye soruyorsun anlamadım..Tek çekirdek bir telefon senin için ne derece yeterli olur ki seni geçtim Android için..Ben s2 öneririm..Qualcomm yerine Cortex A-9 :ok2:

One S için S4 modeli daha iyi diyorlar? / SII zaten ilk aşkım benim ama ulaşamadığım ilk aşkım <3 :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
One S daha iyi.One S için de S4 daha iyi s3 ve s4 arasında mhz farkı var..S4 olarak One S almanı öneririm.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
HTC alacaksan bende sana One x almanı tavsiye ederim,Ama ben yerinde olsam şarz durumundan dolayı S3 alırdım

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
hmm peki MasteLaa kardeş Samsung Galaxy S2 ve One S oyun için hangisi ideal bilginize dayarak soruyorum? Çünkü oyun oynamayı severim birazcık :)

- - - Eklendi - - -

HTC alacaksan bende sana One x almanı tavsiye ederim,Ama ben yerinde olsam şarz durumundan dolayı S3 alırdım

Hmm, teşekkür ederim öneri içln ama cihazı Kayseri'den 2.el olarak almayı düşünüyorum sıfırına gücüm yetmez, Aslında şuan Samsung GSII almıştım ama güven probleminden dolayı vazgeçtik yoksa anlaşmıştık adamla ama olmadı :'( Şu an için Samsung Galaxy SII ve HTC One S arasındayım?

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bence samsung s3 al htc den ınan daha ıyı derım ıkısınıde kullanmıs bırı olarak dıyorumkı mantıklı dusunelım sarzı dıyosun ınternete takılıyosun oyunda ıstıyceksın ee bunun ıcın ıslemcı ve hız onemlı sarzıda onemlı htc ıle ınternete gır bence 1 gunu burak 6 saat dayanamazsın sarzı sorun s3 bence cok ıyı cıhaz kullandıgım ıcın bılıyorum hemde buyuk ınternet ıcın oldukca ıyı olur sarz ıcın zaten s3 bıde 4 cekırdek :oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
bence samsung s3 al htc den ınan daha ıyı derım ıkısınıde kullanmıs bırı olarak dıyorumkı mantıklı dusunelım sarzı dıyosun ınternete takılıyosun oyunda ıstıyceksın ee bunun ıcın ıslemcı ve hız onemlı sarzıda onemlı htc ıle ınternete gır bence 1 gunu burak 6 saat dayanamazsın sarzı sorun s3 bence cok ıyı cıhaz kullandıgım ıcın bılıyorum hemde buyuk ınternet ıcın oldukca ıyı olur sarz ıcın zaten s3 bıde 4 cekırdek :oke:

Hmm anladım kardeş ama ben 2.el düşünüyorum ama bırak sıfırını S3'ün 2.eline gücüm yetmez :(

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Galaxy S3 ayrı bir dünya.One S ile Galaxy SII'yi karşılaştırıyor ki bencede s4'lü One S daha iyi.Ayrıca güncellemelerden önceki durumu ile tamamda şu en son haline One X Galaxy SIII'den daha başarılı.İlk çıktığındaki problemleri yüzünden adı çıktı sadece:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt