HTC, One X'te donanımsal Wi-Fi sorunu olduğunu onayladı; sorunlu cihazlar değiştirilecek

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC, One X'te donanımsal Wi-Fi sorunu olduğunu onayladı; sorunlu cihazlar değiştirilecek
HTC, Nvidia Tegra 3 yongasetiyle gelen tepe seviye akıllı telefonu One X'te donanımsal Wi-Fi sorunu olduğunu onaylayıp, bu sorundan yaşayanların yapması gerekenleri açıkladı.

Detaylara geçmeden önce ilk olarak sorunun sadece One X'te olduğunu belirtelim. Bildiğimiz gibi bu modelin bir de Snapdragon S4 ile gelen LTE destekli Amerika versiyonu (One XL) var. Onda bir sorun yok.

One X'in Wi-Fi sorunu ile ilgili olarak başta XDA olmak üzere pek çok sitede model sahipleri tarafından başlıklar açıldı. Hepsinin ortak noktası, bağlantıda yaşanan kopmalar. Keza pek çok girdide de sinyalin zayıflığından bahsediliyor. Yani özetle Wi-Fi bağlantısı kurulmasına kuruluyor ama sıklıkla da kesiliyor.

HTC bundan bir kaç hafta önce bir yazılım güncellemesi yayımlamış olsa da bu da çare olmadı.

İşte şimdi sorunun donanımsal olduğunu onaylayan HTC, ilgili açıklamasında, modelin Wi-Fi bağlantı noktalarında güçlendirmeler yapılması suretiyle bir çözüm sağlandığını belirtti.

Bunun anlamı modelin bir sonraki parti üretiminde bu sorunun yaşanmayacak olması.

Halihazırda modele sahip olanların ise müşteri hizmetlerini aramaları yeterli olacak. Bunun ertesinde cihazları değiştirilecek.

HTC Türkiye'nin müşteri hizmetleri servisinin numarası 0212 705 56 98.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bende sorun yok.

- - - Eklendi - - -

Allah'a şükür..

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
sorunlu cihazlar değiştirilecekmiş.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gülme komşuna,Gelir başına hesabı olmuş biraz :hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Helal olsun.Yenisini veriyor.Malının arkasında durmakta birşeydir yani...

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
başka caresi yok ki servisler o uniteyi degiştiremez butun cihazlarin da boardunu degiştiremiyecwgine gore mecburen yenisini vermek zorunda.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
helal olsun yani.

sataer

Üye
benim cihazım sorunsuz da olsa risk etmem değiştiririm :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sony'de Xperia Pro'lardaki ICS hatasını giderse ona da helal olsun diyecem :)

yildirimer

Üye
Ya bunları kim uyduruyor anlamıyorum bende htc one x kullanıcısıyım benimde wireless sorunum var htc servisini aradım beni en yakın tele service yönlendirdiler adamlarla konuşup ürünü kargoladım 15 gün sonra sorun çözülmüş olarak geri geldi tel falanda değişmedi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aradik ...
Ayarlar - güç - hizli baslattaki tiki kaldirin dedi . O kadar .

Değişim yok kisacasi ...

hasan114455887

Üye
Arkadaşlar cihazımı 1 yılı doldurmadan 11 defa servise yolladım. 2 kart değişimi oldu 2 cihaz değişimi oldu 5-6 cihaz güncellemesi yapıldı. 1 defa da olduğu gibi yolladılar. Şuanda Htc de bir arkadaşla irtibattayım ve bana tekrar yollayın farklı model vereceğiz dediler. Özür dilerim gerçekten 11 servis kaydı her servis kaydında kargo süresi toplamında 10-15 gün süreç 132 gün abartısız süreç yazık günah arkadaş. 2064Tl ye aldım cihazı. yarın cihazımı tekrar yollayacağım 30.05.2014

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Arkadaşlar cihazımı 1 yılı doldurmadan 11 defa servise yolladım. 2 kart değişimi oldu 2 cihaz değişimi oldu 5-6 cihaz güncellemesi yapıldı. 1 defa da olduğu gibi yolladılar. Şuanda Htc de bir arkadaşla irtibattayım ve bana tekrar yollayın farklı model vereceğiz dediler. Özür dilerim gerçekten 11 servis kaydı her servis kaydında kargo süresi toplamında 10-15 gün süreç 132 gün abartısız süreç yazık günah arkadaş. 2064Tl ye aldım cihazı. yarın cihazımı tekrar yollayacağım 30.05.2014
Ne gerek var bu hortlatmaya? Cok mu aradin bu konuyu? @ANIL

hasan114455887

Üye
htc kullanıcalarınıu bilgilendirmek için öyle bir durum ki htc kesinlikle farklı modelle değişeme sıcak bakmıyor. Wifi sorununu da kabul etmiyorlar. Bilgi paylaşıldığında değer kazanır.

MaxipmaN

Üye
htc kullanıcalarınıu bilgilendirmek için öyle bir durum ki htc kesinlikle farklı modelle değişeme sıcak bakmıyor. Wifi sorununu da kabul etmiyorlar. Bilgi paylaşıldığında değer kazanır.
yazık yani bırak satamasınlar devam etsinler samsung daha çok ezer bunları satışlarda

hasan114455887

Üye
Az önce konuştum htc den durumumu anlattım tekrar tekrar :) işin komiği beni herkes tanıyor :D işin diğer boyutu herkes sınırlarını benim için zorladı ve cihazım farklı modelle ücretsiz değişim olacak. HTC ONE X türkiye serilerine çok dikkatli alın.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve MaxipmaN
fk555897

fk555897

Üye
Garantisi bitenleri de değiştiriyor mu?

hasan114455887

Üye
Garantisi bitenleri de değiştiriyor mu?
inanki bilmiyorum istersen bir ara sor ve hatalı cihaz ürettiniz parayla bile yaptıramıyorum. Çözün de :) çünkü parayla bile çözülmüyor.

Üst Alt