Htc M8, Wi-fi Sertifikası Aldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Htc M8, Wi-fi Sertifikası Aldı
HTC’nin yeni amiral gemisi detaylanıyor…

Akıllı telefon devi HTC 2013 senesine 3 akıllı telefon modeli ile damgasını vurdu. Bunların başında amiral gemisi modeli HTC One geliyor. Firmanın en önemli gelir kaynağı olurken, yeni renk seçenekleri ile de akıllı telefon kullanıcılarının tercihi olmayı amaçlıyor.



Diğer taraftan HTC One’ın arkasından Mini modasına uyan firma, amiral gemisi ile benzer tasarıma sahip, ancak daha düşük donanım özelliklerinde ve daha küçük ekranlı HTC One Mini’yi de pazara sundu. Ayrıca son dönemde de bu sefere büyük ekranlı modeli HTC One Max ile pazarda kendine yer aradı.

Şimdi de gözler firmanın 2014 başında sunmayı planladığı yeni amiral gemisinde. HTC M8 kod ismine sahip modelin HTC Two adı ile gelebileceği kaydedilirken, bu yeni akıllı telefon Wi-Fi sertifikası aldı. HTC’nin yeni akıllısı Wi-Fi a/b/g/n/ac desteğine sahip olacak.

HTC’nin yeni modelinde, öncekine göre Qualcomm 600 yerine Qualcomm 800 tercih edeceği kaydediliyor. Ekran olarak bakıldığında ise 5″ ya da 5.2″ büyüklüğünde ekrana sahip olabileceği tahmin ediliyor. Google’ın Android 4.4 KitKat işletim sistemi üzerinde çalışacağı tahmin edilen akıllı telefon Sense 6.0 UI ile gelecek.

Bakalım pek de bekleneni veremeyen HTC One’ın aksine, 2014′de daha başarılı satış rakamlarına ulaşabilecek mi…

HTC M8, Wi-Fi sertifikası aldı
 


PriZm

PriZm

Üye
Bi zahmet snapdragon 800 olsun artık :zzz:
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yine Samsung' Galaxy S5'in Satış Rakamını Yakalayamaz Diye Umuyorum
 

Benzer Konular



Üst Alt