HTC One X'i bir haftadır kullanıyorum-Mükemmel bir cihaz, hakkı yeniyor.

TeAmo42

Üye
Bence arkadaş yeterli cevabı vermiş durumda,bütün herkes güncelleme ile rom ile düzelecek diyor ama neden yapılmıyor? Batarya tabiki.
 

Uruloki

Üye

Bence arkadaş yeterli cevabı vermiş durumda,bütün herkes güncelleme ile rom ile düzelecek diyor ama neden yapılmıyor? Batarya tabiki.


batarya tabiki derken ?

ve ekliyorum madem tester değiliz neden telefonu sol elimile tutamıyoruz ve ya tabletin durup dururken wifi çekiş gücü azalıyor ve ya ilk çıktığında ve ya güncelleme sonrası cihazın batarya performansı ciddi manada düşüyor sanki bu olaylar sadece htc de varmış gibi yazmayın diğer firmalardada var
 

atakan25

Üye
ben htc alırdım s3 tipten kaybediyo zaten
 
Konu geçeli çok olmuş ama tecrübelerimi yazayım akkıllı telefona ilk htc hd2 ile başladım daha sonra htc sensetion aldım 2 hafta kullandım beğenmedim sattım samsung galaxy s2 aldım onuda 3 ay kullandım ve htc one x aldım yaklaşık 2 ay oluyor hem samsung hem htc kullanıcısı olarak one x gerçekten iyi bir cihaz ekran tasarım kamara ( resim çekiminde daha iyi video çekiminde s3 daha iyi) malzeme kalitesi arayüz bakımından s3 ten iyi formda araştırırsanız görüceksiniz one önceden çok ısınıyordu şuan ısınması normal düzeyde bataryada da %20 lik iyileştirme yapıldı.

s3 ise batarya ve performans bakımından daha iyi ama one x büyük güncelleme gelecek aradaki fark kapanacak ayrıca çok yüksek çözünürlüklü blurey videolarını one x çok akıcı bi şekilde oynatırken s3 bırakın oynatmayı açamıyor bile bizzat test ettim bunu sonuç olarak one x ve s3 çok üs seviye cihazlar ama one x s3 ten daha iyi bir cihaz ve de hangisini alırsanız alın pişman olmassınız zaten bu kadar taraf neden oluyolar anlamıyorum sanki firmaya ortaklar biri diğerini kötülüyor alın ve tanıdı çıkarın.
 
ee peki hasan şuan iphone4s de böyle bir sorun mevcutmu htc de düzeltsin ozaman dimi
 
İnşaallah bende alcağım yakında bu cihazı bende yorumlarımı yazarım
 
Donanımhaber 51 dakikalık videosu vardı one x ezdi