Cihanî Sultan
Üye
optimus 4X nasıl olacak acaba One X gibi kötümü olacak tegra3ün gerçek gücünü görebilecekmiyiz
2000-3000 müzik miabi naptın sen arşiv mi kuruyoruz
- - - Eklendi - - -
one x ile alakalı bir durum o . çekirdekleri tam verimle kullanamıyor
- - - Eklendi - - -
nova 3'ün nasıl kasım kasım kasıldığını izlediniz mi hünkarım ?
Ben oynuyorum kasilmiyor?
Ayrica one x ilk ciktigi zamanlardada soylemistim.Beanchmark testleri kotu olucak diye,bunu daha oncede acikladim,12 cekirdekli grafik gpu usu var,fakat bunu beanchmark desteklemiyo.Ilerde yani bi kac ay sonra yeni test programlariyla kiyaslandiklarinda herkez gorucek ne dedigimi.S3 cok guzel cihaz one x e gore buyuk artilari var,en basta batarya cikmasi,yani sirf bu yuzden o cihaza gecebilirim.Ama eksileri daha cok.Donanim olarak gercekden one x daha iyi.Bunu somut olarak gormek istiyorsaniz kabloyla tv ye baglayip oyun acin.Bakalim noluyo
Nova3 bende gercekten cok kasıyor nedendir anlamadım. Shadowgun gayet güzel calısıyor ama ara ara oyundan atıyor onuda cözmüs degilim.
Bence gene göremeyiz gibi ama inşallah bu sefer LG hakkındaki tüm "yazılımda başarısız" yargılarını yıkacak bir iş başarır.Ki bence LG gayet de başarılı yapıyor.
One x kullanicalar kulubunde apk paylasim,ordan cek bakalim kasicakmi.
Bende apkmaniadan indirmistim. :/ Aynı dosya sanırım.
Samsung dan para alircasina savunanlari anlamiyorum.Tamam sizin hosunuza gidebilir,alabilirsinizde,sirf batarya degisimi icin bende alabilirim,ama sunuda soyluyorum,one x daha iyi.
Ben 4s den gectim one x e.Onceden hep forumlarda android mukemmel,bir suru oyun program falan yazilarini okudum.Sonra gecince baktim hepsi yalan,hepsi fasa fiso stabilite yok,bu donanim iphone da olsa cihaz ucar.
Kisacasi s3 iyi diyen herkez atiyo,kimse k.bakmasin.
Ark.s2 var oda stabil deyil.Sonuc olarak android hakkinda cok ucuk seyler okudum hep ama yakan cikti.Ios kullanmamis insanlar,kiyaslama yaptilar hep yalan cikti.Yani demen o ki,s3 ile kiyaslama yapan herkez atiyo,tarafli degilim onuda belirtim,bence android bes para etmez,ama iphone ekranida bit kadar geliyo artik(heleki bu ekrandan sonra) mecburen kullaniyorum.Ayrica ben one x iyi derken yanlis anlasilma olmasin islemci acisindan soyledim yani tegra 3 daha iyi dedim onuda belirteyim.one x stabil değil diye bütün android cihazlarımı stabil değil
iosda 4 4 lük değil hiç bir os 4 4 lük değil biri 4 4 lük olsa herkes ona geçer diğer oslar biterdi
iosda 4 4 lük değil hiç bir os 4 4 lük değil biri 4 4 lük olsa herkes ona geçer diğer oslar biterdi
stabilite olarak iyi ama kısıtlamaları kötü
- - - Eklendi - - -
jailbreakle aşabiliyorsun ama bu sefer de itunes saçmalıyor müzikleri resimleri kafasına göre siliyor
Itunes i napiyosunki itools varken,cok daha hizli,cokdaha kolay,jailbreak bile istemiyo
Orjinali ile degerlendirdigimiz surece objektif olur . 3. Parti veya baska yazilimlari dahil edersek o zaman her cihaz mukemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?