SertaGE
Üye
Rica ederizSim Kart çözümü pratik aslında ama benim için uygulanabilir değil maalesef. Çünkü aynı isim altında 3-4 farklı numara bulunduruyorum. Sim hafızasına alınca bu gruplar bozuluyor maalesef.
Turkcell yedek için bir çözüm bulamadım Bütün hesapların kişilerini alıyor.
Telefon hafızasına yedekleme işlemi şuan için en kullanılabilir çözüm gibi duruyor. Bir yandan da farklı rehber yedek uygulamalarını da deniyorum. Kayda değer bir uygulama bulursam sizlerle de paylaşacağım.
Herkese yanıtları için teşekkür ederim.
Bu da bi alternatifRehber için HTC nin kendi Sync programını neden kullanmıyorsun?
Rehber için HTC nin kendi Sync programını neden kullanmıyorsun?
Bunu Site Hakkında bölümünde Mobil Site hakkında ki konuya iletelim çok doğru erişim olması kesinlikle gerekiyorKulüp sayfasına hala mobil olarak erişim mümkün değil bildiğim kadarıyla.bu konuda bir gelişme var mı?
Bunu Site Hakkında bölümünde Mobil Site hakkında ki konuya iletelim çok doğru erişim olması kesinlikle gerekiyor
Ayynen öyle beyler (: Eylem yapalım :P
rica ederim.Eyvallah kardeş buldum bahsettiğin şekilde. Bu bir köşede dursun.
Cihazımda normal rehberim var ama senkronize ettiğim twitter, facebook ve google hesabımdaki kişileri de rehberime alıyor. Rehberde görüntülenmesini istediğim hesaplar kısmında sadece Telefon seçili olduğu zaman kendi rehberim görünüyor sadece ancak turkcell yedek üzerinde yedek yapmak istediğimde twitter, facebook, google, kendi rehberim ne varsa hepsini alıp yedekliyor. Ben has, öz ve kendi rehberimi istiyorum sadece. Bu diğer hesaplarım kişilerinden nasıl kurtulabilirim?
root varsa güncelleme yapamıyordun galiba.Banada henüz güncelleme gelmedi. Cihazda Root yetkim var. Bir de cihaz Yurtdışı(Avrupa olduğunu biliyorum yalnız ülkeyi bilmiyorum).
Uğur bu skor benden sana gelsin yeni çektim
rica ederim.
- - - Eklendi - - -
root varsa güncelleme yapamıyordun galiba.
Uğur bu skor benden sana gelsin yeni çektimStock Rom 4.0.4
Çok alakasız nasıl olur ki böyle bi şey çok ilginç disk olarak bağlayıp atınca kalitesi niye bozuk olsun ki emin misiniz ???arkadaslar ben one x i bilgisayara baglayınca fotografı bılgısayarda acıyorum ve goruntu kalıtesı cok kotu cıkıyor bunun onune nasıl gecebılırz bluetoothla atınca orjınal kalıtesınde cıkıyor ama dısk olarak baglayınca kalıtesız cıkıyor ne yapabılırz arkdaslar
htc
Çok alakasız nasıl olur ki böyle bi şey çok ilginç disk olarak bağlayıp atınca kalitesi niye bozuk olsun ki emin misiniz ???
Abi bunu bu romda mı yapıyor ???Güncellemeden sonra yeni Sense için özelleştirilmiş rom yapılmış.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rom özelliklerine bakınca, eğer anlatıldığı gibiyse oldukça performans (pil ve kullanım açısından) veriyor gibi.
Ben daha rom yüklemek konusunda cesaretli ve bilgili değilim. Burada, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar eğer denerlerse tecrübelerini ve nasıl uygulanacağını paylaşırlarsa çok sevinirim ((:
- - - Eklendi - - -
Bu arada hepinizi bunalıma sokacak bir skor ((:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?