HTC One X vs Galaxy S3

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Güççük Muhittinle konuyu dağıtmen baken sopa:

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Samsung Galaxy S III Şuana kadar üretilmiş en iyi akıllı telefon olarak kabul ediliyor.Konuşmanın manası ne :kop:

Türe

Türe

Üye
Ahahaha :kop2:

Varan 1 :

Varan 2 :

:kop2:

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi

Telefon alırken özellikle üst düzey alınıyor ise işlemcisi,donanımı bence batarya veya tipinden daha öndedir ;) HTC One X tavsiye etmemin en büyük nedeni ise Tegra3 12 çekirdekli ;) Tamam gs3 ile birbirine yakın işlemcilere sahip ama Nvidia nın oyunlardaki başarısını unutmayalım.Kamerası ise One X in lens kalitesi ile bir değil bunu da belirtmek isterim ;) Ayrıca bataryanın çıkartılamaması elde telefonu belli ediyor almışsındır eline One X..Sağlamlık hissini görürsün kardeşim ;) Müzik dinleme konusuna değinmek bile istemem Beats Audio bilen bilir.Şu anda iki tane öne gelen telefon var 4S ve One X..Ekran konusunda sıkıntı yaratmaz ise 4S derim ama sıkıntı yaratır ise son güncelleme ile optimize hatalarının ve bug ların çoğunu halleden JB ile de bir çoğunu halledecek olan One X derim..

Çekirdek sayısına bu kadar aldanmayın, önemli olan çekirdek sayısı değil çekirdek performansı amd fx 8150 işlemcisi 8 çekirdek intel i3 2100 işlemcisi çift çekirdek fakat fx 8150 onun gerisinde kalıyor performans olarak, çünkü çekirdek performansı çok düşük.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Varan 1 :

Varan 2 :

Adam karizmatik kardom deme öyle ama :naughty:

- - - Eklendi - - -

Çekirdek sayısına bu kadar aldanmayın, önemli olan çekirdek sayısı değil çekirdek performansı amd fx 8150 işlemcisi 8 çekirdek intel i3 2100 işlemcisi çift çekirdek fakat fx 8150 onun gerisinde kalıyor performans olarak, çünkü çekirdek performansı çok düşük.

Tabii ki dediğin çok doğru ama bu ikisi arasında doğru olduğunu düşünmüyorum.Nvidia nın kötü performans verebileceğini düşünüyor musun Abim ;)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Varan 1 :

Varan 2 :

Yürü be Süleyman seviyorum Türe mı yav bana gerek kalmıyor adam şakır şakır belgeliyor herşeyi :ehe

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım seçimini htc one x'ten yana kullanıcak büyük ihtimal, tegra forever :ehe

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi

İnsan kardosuna da sarılır dimi : ?

- - - Eklendi - - -

İşi garantiye almışın abim sağol :D

Aynen kardeşim :D , birkaç güne alıcak telefonu bende bir test ederim merak ediyorum tegra performansını

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

Haklısın kardeş atom bile daha hızlıdır amd fx 8150'den.

Bu i3 2100, i5 2500k'dan da daha iyi o zaman.

...........

Takipçi Satın Al

Üst Alt