HTC One X vs Galaxy S3

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Galaxy S2, 1GHz Exynos - galaxy s3 dört çekirdekli Exynos 4 Quad

galaxy s2 android 2.3 cıktı sanırım galaxy s3 androıd 4.0

kamera ozellıklerı fazla samsung s 3 ün

galaxy s2 bluetouth 3 kullanıyor s3 4 kullanıyor ve galaxy s3 mıcrıo usb ıle abska ekrana baglanabılıyor

s3 ekranı
1280x 720 piksel buda s2 den ıkı kat daha hd demek 1080 hd vıdeo cekıyor s2 800 x 400 piksel

Galaxy S3 4G LTE bağlantı destekliyor

s3 kablosuz sarz edılebılıyor

işlemci s3 40 nm s2 45 nm s3 daha yenı bır yapı kullanıyor

s2 arka aydınlatmalı sensor kulalnmıyor ama s3 kullanıyor

s3 gozu otomatık algılayan bı sensore daha sahıp ama s2 bunu kullanmıyor kıtap okurken yada ınternetteyken dıkkatlı baktıgında ısıgı ayarlayan bı sensoru var

1) 1 ghz değil 1.2 ghz
2) Ben sana özellik say demedim neler yapamadığını say dedim ;)
3) 4g'yi çok kullanıyoruz gerçekten Türkiye'de haklısın (!)
4) S3'deki pikselleri sayabilirsin ama S2'deki pikselleri sayamazsın çünkü ekran dizilimi daha kaliteli s2'nin :oke:

Evet bu kadar. Sıradaki .?? :pc:

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 çıktığında efsane gibi birşeydi ona kafa tutabilecek telefon yoktu fakat s3 çıktığında ondan daha iyi olan htc one x vardı, s3 bence başlı başına bir fiyasko.

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
Türe

Türe

Üye
Galaxy s2 çıktığında efsane gibi birşeydi ona kafa tutabilecek telefon yoktu fakat s3 çıktığında ondan daha iyi olan htc one x vardı, s3 bence başlı başına bir fiyasko.

Herkes çok daha yüksek özellikler bekliyordu çünkü abi :hmmm Mesela 2gb ram gibi , Corteks A-15 gibi.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Herkes çok daha yüksek özellikler bekliyordu çünkü abi :hmmm Mesela 2gb ram gibi , Corteks A-15 gibi.
Cortex A-15 kullanmaması açıkçası beni ona soğuttu..İphone 5 için mi kullanmadı acaba diyesim var ama :hmmm

Türe

Türe

Üye
doctorrr

doctorrr

Üye
iphone in tasarımını merak ediyorum ben asıl :hmmm

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi

Aynen kardeşim a-15 yerine a-9 kabul edilebilir fakat mali604t yerine mali400'in oc yapılmış halini kullanması beni hayal kırıklığına uğrattı, ramde 2gb olsaydı çok iyi olurdu tabi.

Türe

Türe

Üye

Aynen kardeşim a-15 yerine a-9 kabul edilebilir fakat mali604t yerine mali400'in oc yapılmış halini kullanması beni hayal kırıklığına uğrattı, ramde 2gb olsaydı çok iyi olurdu tabi.

E mali-400'ü oc'lamalarının anlamı yok ki sonuçta ben de s2'yi rootladıktan sonra voltage setting ile gpu'mu 400'e çekiyorum :ah

• Beğen
Tepkiler: erko merko
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

E mali-400'ü oc'lamalarının anlamı yok ki sonuçta ben de s2'yi rootladıktan sonra voltage setting ile gpu'mu 400'e çekiyorum :ah
İşte olay bu zaten diyorum ya S3 ün özelliklerini gördüğüm anda bi ses duydum "Overclock makinası ayağınıza geldi" diye :ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr, MasteLaa, erko merko ve 1 kişi daha
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
:ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt