DreaMagiC
Üye
Haklısın Süleyman
Eksik dedin abiMerhaba Ben Mesut Çevik. Bu videomuzda..
![]()

Haklısın Süleyman
![]()

![]()

Telefon alırken özellikle üst düzey alınıyor ise işlemcisi,donanımı bence batarya veya tipinden daha öndedirHTC One X tavsiye etmemin en büyük nedeni ise Tegra3 12 çekirdekli
Tamam gs3 ile birbirine yakın işlemcilere sahip ama Nvidia nın oyunlardaki başarısını unutmayalım.Kamerası ise One X in lens kalitesi ile bir değil bunu da belirtmek isterim
Ayrıca bataryanın çıkartılamaması elde telefonu belli ediyor almışsındır eline One X..Sağlamlık hissini görürsün kardeşim
Müzik dinleme konusuna değinmek bile istemem Beats Audio bilen bilir.Şu anda iki tane öne gelen telefon var 4S ve One X..Ekran konusunda sıkıntı yaratmaz ise 4S derim ama sıkıntı yaratır ise son güncelleme ile optimize hatalarının ve bug ların çoğunu halleden JB ile de bir çoğunu halledecek olan One X derim..
Samsung Galaxy S III Şuana kadar üretilmiş en iyi akıllı telefon olarak kabul ediliyor.Konuşmanın manası ne![]()

Samsung Galaxy S III Şuana kadar üretilmiş en iyi akıllı telefon olarak kabul ediliyor.Konuşmanın manası ne![]()
:Adam karizmatik kardom deme öyle amaAhahaha![]()
Varan 1 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Varan 2 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

Çekirdek sayısına bu kadar aldanmayın, önemli olan çekirdek sayısı değil çekirdek performansı amd fx 8150 işlemcisi 8 çekirdek intel i3 2100 işlemcisi çift çekirdek fakat fx 8150 onun gerisinde kalıyor performans olarak, çünkü çekirdek performansı çok düşük.
Ahahaha![]()
Varan 1 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Varan 2 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

Yürü be Süleyman seviyorum Türe mı yav bana gerek kalmıyor adam şakır şakır belgeliyor herşeyi![]()
Çok uyumlu oldu bea 
Arkadaşım seçimini htc one x'ten yana kullanıcak büyük ihtimal, tegra forever![]()

S3 alırsa şaşırmaArkadaşım seçimini htc one x'ten yana kullanıcak büyük ihtimal, tegra forever![]()

Arkadaşım seçimini htc one x'ten yana kullanıcak büyük ihtimal, tegra forever![]()
Eğer bi sorunu olursa da bana ulaşması yeterli
Sen iste yeter ki abim , emrine amadeyimÇok uyumlu oldu bea
- - - Eklendi - - -
Tegra Zone Yeter![]()
Saol kardeşim benim 
S3 alırsa şaşırma![]()

Ne mutlu o arkadaşa kulübümüze bekleriz iletirsinEğer bi sorunu olursa da bana ulaşması yeterli
- - - Eklendi - - -
Aynen be yaSaol kardeşim benim
![]()

Mesut Çevik'in videolarını izlettim s3 alacağını sanmıyorum![]()

İnsan kardosuna da sarılır dimi
Abim
- - - Eklendi - - -
O adam fanatik ama objektif bence![]()

İşi garantiye almışın abim sağol
Mesut Çevik'in videolarını izlettim s3 alacağını sanmıyorum![]()

- - - Eklendi - - -
İşi garantiye almışın abim sağol![]()

- - - Eklendi - - -
İşi garantiye almışın abim sağol![]()
, birkaç güne alıcak telefonu bende bir test ederim merak ediyorum tegra performansını
Çekirdek sayısına bu kadar aldanmayın, önemli olan çekirdek sayısı değil çekirdek performansı amd fx 8150 işlemcisi 8 çekirdek intel i3 2100 işlemcisi çift çekirdek fakat fx 8150 onun gerisinde kalıyor performans olarak, çünkü çekirdek performansı çok düşük.