HTC One X vs Galaxy S3

Hex4d0r

Üye

Aynen ısı konusu da var Kışın bu kadar ısınacağını zannetmiyorum soğuktan ısınamaz herhalde

Sivas'ın soğuğu genelde ayaz ve poyraz. Kar yağışı olarak öyle çok fazla bir durum yok ama soğuk yüzüne vurunca kaşların donduğunu hissediyorsun Bir de burun içi sert şeyler hissediyorsun İğrencim

Bencede iğrençsin

Hex4d0r

Üye
Yok orda batarya'da gösteriyor ısıyı. Tabi batarya diotu o ama Batarya 62,5 oluyorsa işlemciyi sen düşün

Widget'ı programdan düzenleyebiliyorsun fakat Ekrana basılı tutup ekleyebiliyorsun.

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yok orda batarya'da gösteriyor ısıyı. Tabi batarya diotu o ama Batarya 62,5 oluyorsa işlemciyi sen düşün

Widget'ı programdan düzenleyebiliyorsun fakat Ekrana basılı tutup ekleyebiliyorsun.
Tamam widgetı yaptım şu battery temperature mi ısıyı gösteriyor

Hex4d0r

Üye
Evet HTC cimrilik yapmış işlemciye diot koymamış

Telefonun içinden program olmadan öğrenmek istersen Ibrahim şu şekilde öğrenebilirsin. "*#*#4636#*#*" yap arama yerinde çıkan seçeneklerden Pil Bilgilerine gir orda kaç derece olduğu yazıyor

Tepkiler: MasteLaa ve Hex4d0r

MasteLaa

Üye

Telefonun içinden program olmadan öğrenmek istersen Ibrahim şu şekilde öğrenebilirsin. "*#*#4636#*#*" yap arama yerinde çıkan seçeneklerden Pil Bilgilerine gir orda kaç derece olduğu yazıyor
Allah razı olsun abim süper bilgi

bertinos

Üye
Ben galaxy s3 diyorum forumda daha ideos x5te oynadığım oyunları oynayamayan one x kullanıcıları var.Zaten tegra işlemcisine oyun bulmakta ayrı bir dert.Hepimiz zaten htcnin ne kadar dandik telefon yaptığını biliyoruz.Piyasada neredeyse 30 farklı serisi var.Sonuna kadar samsung galaxy s3

Bu yoruma cevap vermek istemiyorum.

MasteLaa

Üye
Kardeşim ne diyorsun anlayamadım Tegra ya oyun bulmak ayrı bir dert Tegra3 o dediğin Gs3 ün GPU sundan daha iyi..Ne desem boş bu yoruma kardeşim

Hex4d0r

Üye

re u kidding mi bro ? Cevap vermeye gerek duyan ?

Türe

Üye

Eksik dedin abi Merhaba Ben Mesut Çevik. Bu videomuzda..

Tepkiler: MasteLaa