HTC One X ve Samsung GS3 arasında kaldım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
3 aylık bekleme ve detaylı araştırma, yazılan yazıların hepsini okuma sonucunda ve direkt test ederek alınmış bir kararla Samsung Galaxy S3 aldım. 2 buçuk haftadır hâli hazırda kullanıcısıyım. HTC One x 5 para etmez, Galaxy 1 numara gibi bir durum yok ortada. En üst segment 2 telefondan söz ediyoruz. Çok fazla ayrımsayanamaz farkları fakat, Madness arkadaşımızın da söylediği gibi, artırılamaz hafıza, çıkarılamaz batarya ve batarya ömrü. Bunlar şahsen çok önemli konular. Sen ne kadar önemsersin bilmiyorum ama NOVA gibi, FIFA2012 gibi ya da efendim boyutu en az 1 GB ile 3 GB arasında değişen oyunları kurduktan sonra hafızan dumura uğrayabiliyor. Bu yüzden geniş bir alana ihtiyacın var. Fonksiyonlarına gelirsen çok ciddi farklar olduğunu söyleyemem. Performans olarak keza SGS3 bir adım önde. HTC tarafından açıklanmış donanımsal bir WiFi problemi de mevcut One X'te. Vesaire.. Kanaâtim SGS3'ten yana. Yine de araştırmayı sürdür, kafana yatanı al :)

Sen de mi s3 geçtin :D neredeyse tüm symbiancilar s3 almış.

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

gokay1989

gokay1989

Üye
Ben htc one x kullaniyorum hafzadan bahsedysnz yok yetmez filan suan alinan cogu telefon 16gb bde kart takiliyor htc drek olarak 32gb neyinize yetmiyor bence bu eksi deyil bna gore artidir ben galaxy s2 kullaniyordum 16gb hafzasi vardi kart takmamistim ama ici ful oyun programdi o bile yeterken bu fazla bile isinmaya gelnce samsung dada isinma programi var pek fark yok eskiden samsung kullanicisydim galaxy s ,s2 ,note hepsni kullandm suan babmda note kardesimfede s2 var bnde s3 alcktm ama htc yi gorunce dayanamadm aldim pismanda deyilim

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
3 aylık bekleme ve detaylı araştırma, yazılan yazıların hepsini okuma sonucunda ve direkt test ederek alınmış bir kararla Samsung Galaxy S3 aldım. 2 buçuk haftadır hâli hazırda kullanıcısıyım. HTC One x 5 para etmez, Galaxy 1 numara gibi bir durum yok ortada. En üst segment 2 telefondan söz ediyoruz. Çok fazla ayrımsayanamaz farkları fakat, Madness arkadaşımızın da söylediği gibi, artırılamaz hafıza, çıkarılamaz batarya ve batarya ömrü. Bunlar şahsen çok önemli konular. Sen ne kadar önemsersin bilmiyorum ama NOVA gibi, FIFA2012 gibi ya da efendim boyutu en az 1 GB ile 3 GB arasında değişen oyunları kurduktan sonra hafızan dumura uğrayabiliyor. Bu yüzden geniş bir alana ihtiyacın var. Fonksiyonlarına gelirsen çok ciddi farklar olduğunu söyleyemem. Performans olarak keza SGS3 bir adım önde. HTC tarafından açıklanmış donanımsal bir WiFi problemi de mevcut One X'te. Vesaire.. Kanaâtim SGS3'ten yana. Yine de araştırmayı sürdür, kafana yatanı al :)

Dediğin gibi her iki telefonunda artı ve eksi yönleri illa ki mevcut zira kusursuzu bulmak imkansız. Ama ben S3'ü kafamda çok çok çok daha büyütmüştüm One X'e göre hani dağlar tepeler fark var diye inandım ilk çıktığında artı kağıt üstündeki benchmark test rakamlarıda hayli gözümü karartmıştı ama çok video izledim browser oyun donanım performansı üzerine ve kağıt üzerindeki sentetik test farklarının pratik kullanımda hiç işe yaramadığını aralarında neredeyse fark olmadığını görünce üstüne bir de dünkü 52 dk'lık videonun tamamını dikkatle izleyince S3 için hayal kırıklığı yaşadım, telefon kötü diye değil beklentim daha yüksekmiş o anlamda hayal kırıklığı yaşadım yani ben One X'i iyice yabana atmışım ta ki düne kadar şimdi yine kafam karıştı :s

One X'in 32gb'lık entegre hafızası bence çok çok yeterli bir hafıza zira daha üstü zaten neredeyse harici hdd olacak :) Aslında beni One X'te çeken yönlerden biri de telefonun yekpare tek parça tasarımı ve daha kaliteli daha sağlam görünüyor olması birde ekran sanki biraz Nokia N9 gibi oturmuş telefona yani tasarım anlamında bence HTC daha iyi iş çıkarmış Samsung'a göre. Tek sorun batarya sorunu onda da kafaları bir türlü çalışmıyor o donanıma 2500 mAh batarya kullansalar ölecekler. Piyasada araştırsan buluyorsun adamlar markanın amiral modelini yapıp 2000 liraya satıyolar bataryayı yeterli tutmuyorlar. S3 içinde bence aynı şey geçerli daha yüksek olması yine iyi ama bu tarz en üst segment telefonlar için 2500 mAh batarya standart olmalı. Dünkü videodan sonra ICS + Sense 4'ü daha çok merak ettim yakınımda kullanan da yok ki bakayım kurcalayayım nasıl bir alet bunlar :s

hotlock

hotlock

Üye
Sık sık telefon degistiren biriysen s3 ten uzak dur satarken cok zarar edersin onun icin one x al . Aldimmi 2-3 yil kullancam dersende S3 al adamlar harbiden bu sefer yapmislar.

lolaman

lolaman

Üye
Galaxy SIII diyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
Sık sık telefon degistiren biriysen s3 ten uzak dur satarken cok zarar edersin onun icin one x al . Aldimmi 2-3 yil kullancam dersende S3 al adamlar harbiden bu sefer yapmislar.

Tam tersi

TheMadness

TheMadness

Üye
Satma olayina dedim

bysal

Üye
merhaba,one x aldım ve 1 ay zorla kullandım hegün 3 defa şarj etmekten bıktım ve telefonu sattım galaxy S3 aldım 2 haftadan beri kullanıyorum one x S3 ÜN yanından bile geçemez ben kullanıcı olarak bunu söylüyorum,forumlardaki yorum videolarına aldanma derim,mamayı nerden alırlarsa o cihazın reklemını yapıyorlar,al S3 Ü rahat et banada dua et :)

TheMadness

TheMadness

Üye
merhaba,one x aldım ve 1 ay zorla kullandım hegün 3 defa şarj etmekten bıktım ve telefonu sattım galaxy S3 aldım 2 haftadan beri kullanıyorum one x S3 ÜN yanından bile geçemez ben kullanıcı olarak bunu söylüyorum,forumlardaki yorum videolarına aldanma derim,mamayı nerden alırlarsa o cihazın reklemını yapıyorlar,al S3 Ü rahat et banada dua et :)

Test ettim ben kamerada kasma yapiyor

KayraBey

KayraBey

Üye

:) :)

furkey

Üye
s3 hakkatten mükemmel cihaz ama ben senin yerinde olsam one x seçerdim. Hemen hemen herşey aynı gibi. Ama tegralı oyunların farkı hakkatten bayağı fazla be hacı :) O video da görmüşsündür belki :) Bu arada kapağı çıkmıyor diyenlerin kaçının yanında yedek batarya var? O yüzden çok dert etme bence onu.

Bana sorsan sen ne seçerdin diye? Şimdi burda bu kadar one x i s3 karşısında bayağı tahta çıkardım ama ben s3 alırdım. Ne performansı yüzünden ne de o kadar yeniliği yüzünden. Yenilikler uyarlanabilir. Mesela bakarak ekranı açık tutma artık android markette var. S-Voice desen keza piyasa dolanıyo :) Benim çok priz bulamadığım için genelde şarjı daha fazla giden bir model seçmek ZORUNDAYIM. Zorundayımın altını çiziyorum yoksa hiç düşünmem one x alırım :)

s3 e henüz bulaşmamış olmamın sebebi 1: maddi sıkıntılar, 2: o mükemmel (!) kamerası. Allah'ım yarabbim o nasıl cırtlak bir kameradır ya :D

TheMadness

TheMadness

Üye
s3 hakkatten mükemmel cihaz ama ben senin yerinde olsam one x seçerdim. Hemen hemen herşey aynı gibi. Ama tegralı oyunların farkı hakkatten bayağı fazla be hacı :) O video da görmüşsündür belki :) Bu arada kapağı çıkmıyor diyenlerin kaçının yanında yedek batarya var? O yüzden çok dert etme bence onu.

Bana sorsan sen ne seçerdin diye? Şimdi burda bu kadar one x i s3 karşısında bayağı tahta çıkardım ama ben s3 alırdım. Ne performansı yüzünden ne de o kadar yeniliği yüzünden. Yenilikler uyarlanabilir. Mesela bakarak ekranı açık tutma artık android markette var. S-Voice desen keza piyasa dolanıyo :) Benim çok priz bulamadığım için genelde şarjı daha fazla giden bir model seçmek ZORUNDAYIM. Zorundayımın altını çiziyorum yoksa hiç düşünmem one x alırım :)

s3 e henüz bulaşmamış olmamın sebebi 1: maddi sıkıntılar, 2: o mükemmel (!) kamerası. Allah'ım yarabbim o nasıl cırtlak bir kameradır ya :D

Dedigim gibi, one x tegra 3un yeni olmasinin sikintilarini cekiyor. Yoksa alinmayacak bir Cihaz degil

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
One X veya S3'ü yurt dışından alma ile buradan almanın ne farkı var, zararı ya da yararı? Kardeşim yurt dışında ona aldırsam One X 1190 tl ye S3 1270 tl ye mal oluyor.

guro123456

Üye
Bu mevzu konu bitmez heralde onex kullanan biri olarak acilen yeni surumu bekliyorum cunku can sikici hadiseler yasiyorum ekran kasmasi video kayittan atma yani video cekememe video oynatmada takilmalar gibi onemli sorunlar bide bu sorun neden oluyor cozemedim telefonu sifirladim fakat yine video cekemedim bi muddet sonra kendiliginden duzelmis zira s3 te Boyle sacma sikintilar yok acilen yeni yazilim gerekli yoksa s3 ten cok cok artisi var ama eksigi yok

ersinbakar

ersinbakar

Üye
illa bunun ikisinin arasında gideceksen htc one x al neden dersen s3 gibi elinde patlama ihtimali olmaz ( şarj edilirken ve usb ile pc ye bağlayınca patlama oluyor )

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

günde 3 şarjmı?napıyon sen telefonla araba aküsünün yerinemi bağlıyon?ben aktif kullanımda rahat 1 gün, ortalama kullanımda rahat 2-3 gün çıkarıyorum.

hotlock

hotlock

Üye
Suyaka

Suyaka

Üye
Donanımhaber yani Mesut HTC holiganı, Shiftdelete yani Tolgacem de Samsung. Bu yüzden videolar çok büyük ölçü oluşturmasın kafanda. En fazla fikir sahibi ol ama bu videoları kendi ihtiyaçların doğrultusunda sen harmanla ve değerlendir. Çünkü herkesin beklentileri farklıdır telefondan. Kriterleri belirle, sonuçta dağlar yok arada. Benim ilk kararım One X'di, S3'ü elime alır almaz vazgeçtim. Şu özelliği bu özelliği değil. Belki yanlış karar ama içine sinmesiyle ilgili :)

• Beğen
Tepkiler: [alikan] ve klongs
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt