TheMadness
Üye
3 aylık bekleme ve detaylı araştırma, yazılan yazıların hepsini okuma sonucunda ve direkt test ederek alınmış bir kararla Samsung Galaxy S3 aldım. 2 buçuk haftadır hâli hazırda kullanıcısıyım. HTC One x 5 para etmez, Galaxy 1 numara gibi bir durum yok ortada. En üst segment 2 telefondan söz ediyoruz. Çok fazla ayrımsayanamaz farkları fakat, Madness arkadaşımızın da söylediği gibi, artırılamaz hafıza, çıkarılamaz batarya ve batarya ömrü. Bunlar şahsen çok önemli konular. Sen ne kadar önemsersin bilmiyorum ama NOVA gibi, FIFA2012 gibi ya da efendim boyutu en az 1 GB ile 3 GB arasında değişen oyunları kurduktan sonra hafızan dumura uğrayabiliyor. Bu yüzden geniş bir alana ihtiyacın var. Fonksiyonlarına gelirsen çok ciddi farklar olduğunu söyleyemem. Performans olarak keza SGS3 bir adım önde. HTC tarafından açıklanmış donanımsal bir WiFi problemi de mevcut One X'te. Vesaire.. Kanaâtim SGS3'ten yana. Yine de araştırmayı sürdür, kafana yatanı al![]()
Sen de mi s3 geçtin
neredeyse tüm symbiancilar s3 almış.

şu anda s3 lerin piyasasını biliyormusun ? 1300 e bile bulmak mümkün sıfır spot olanlarını. ama one x s3 ten daha eski bir cihaz sıfırları hala 1300.