HTC One X ve Samsung GS3 arasında kaldım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X ve Samsung GS3 arasında kaldım :(
Kullandığım telefonu satıp S3 alma hazırlığındayken One X ile 52 dk'lık bir karşılaştırma videosu izledim ve muallakta kaldım tekrardan ibre One X'e döndü. Ellerinden geldiğince objektif bir karşılaştırma videosu olmuş ama S3'e geride kalmasın diye bir iki puan zorla vermeleri ve samsung'un bazı değerlerinin kağıt üstünde olduğunun gösterilmesi kafamı karıştırdı. Kullanıcı değerlendirmeleri nasıldır acaba. İllaki her kez kendi kullandığı telefondan memnundur ama açıkçası tam aklıma S3'ü sokmuşken beni bu video vazgeçirdi. Şimdi ne yapmak lazım yine beklemek mi lazım kararsız kaldım :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bi bakalım:hmmm
Mesut Çevik de One X kullanıyor, videodan sonra ona kayman normal :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
bi bakalım:hmmm
Mesut Çevik de One X kullanıyor, videodan sonra ona kayman normal :ehe

Aynen yahu :D
O adam çoğu kişinin idolü olmuş.
Mesut çevik babamın oğlumu ?hayır
Ben s3 alırım keyfime bakarım

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben one x'ten son derece. Şimdi one x'i satıp başka telefon alsam kullanmak istemem. İmzamdaki konuda 50 küsür kişi var. Tek sorun ısınması oda genel bir sorun zaten.

TheMadness

TheMadness

Üye
Bence S3 al. Performansı daha iyi One X de fena değil ama Tegra 3'ün yeni çıkmasının dezavantajlarını yaşıyor.

Dampierre

Dampierre

Üye
s3 alır keyfime bakarim. Ama htc one x alsanda üzülmezsin kesinlikle.

ogedayokan

ogedayokan

Üye
On x in bataryadi sabitti deilmi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
GalaxySIII derim...

TheMadness

TheMadness

Üye
On x in bataryadi sabitti deilmi

Evet

- - - Eklendi - - -

Ayrıca samsung telefonlara kolayca rom atabilirsin, htcde s-on s-off diye bir sistem var.

- - - Eklendi - - -

HTC One X en çok göze çarpan dezavantajlar;

Şarj süresi

Batarya çıkmıyor

SD kart slotu yok

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
blacktalon

blacktalon

Üye
bence bi magazaya git ikisinide al eline ilk anlardabhangine isindiysan al cunku ikiside ust segment modeller

• Beğen
Tepkiler: dolorex68

crysisci

Üye
One x oyunlarda problem yaşarsın seçenek yeri yok 1.5 santim ekranın altından siyah bir yer çıkıyor ona tıklayınca işte seçenekler geliyo oyun seçenekleri ekranın bir kısmı kapanıyo hem bataryası iyi gitmiyomuş galiba s3 öneririm bende bende alıcamda s3 ile iphone4s arasında kaldım

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
One x oyunlarda problem yaşarsın seçenek yeri yok 1.5 santim ekranın altından siyah bir yer çıkıyor ona tıklayınca işte seçenekler geliyo oyun seçenekleri ekranın bir kısmı kapanıyo hem bataryası iyi gitmiyomuş galiba s3 öneririm bende bende alıcamda s3 ile iphone4s arasında kaldım

one x'e gelecek güncellemeyle o menü tuşu kaldırabilecek.

crysisci

Üye
hani 3 nokta olarak gösteriyo ufak seçenekler bölümü çıkıyo butonların üstünde oyun açıldığında onu kastediyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
hani 3 nokta olarak gösteriyo ufak seçenekler bölümü çıkıyo butonların üstünde oyun açıldığında onu kastediyorum

tamam işte o tuş kalkabilecek.istenmesi halinde ev tuşuna basılı tutarak seçenekler açılacak.

crysisci

Üye
Sence One x i Galaxy s3 e tercih etmelimiyim? iphone4s ten vazgectim galaxy s3 one x arasında kaldım o seçenek tuşunu dert ediyodum

karayel90

karayel90

Üye
Hiç Düşünmeden S III e atla :D

ozan2020

ozan2020

Üye
s3 aldım bomba bir cihaz özelliklede ekran fenaaaa :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Oyun oynuyorsan one x al tegra da müthiş oyunlar var

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
One X ilk çıktığında zaten htc kullandığım için bana sıcak gelmişti çünkü bende Evo alırken sırf Sense ara yüzü ağır bastığı için S2 yerine Evo almıştım One X te de Sense 4 olması bence çok büyük bir artı özellikle Sense arayüzü Android telefonlardaki en iyi arayüz olduğu genel olarak kabul edilen bir şey ama acele etmeyeyim S3 üde bekleyeyim dedim sonra S3 çıkınca inanılmaz hoşuma gitti dedim tamam S3 alıyorum çünkü kağıt üzerinde bazı performans testlerinde inanılmaz rakamlar aldığını gördüm (browser benchmark antutu vs ) ama izlediğim bir çok videoda bu test değerlerinin kağıt üzerinde kaldığını o rakamlara rağmen One X'le hemen hemen hiç fark olmadığını gördüm dün izlediğim o videoda da yapılan karşılaştırmalarda aynısını gördüm. Özellikle One X'in video izletme ve Resim çekme performansı beklemediğim kadar iyiymiş, Birde ben S3'ün süper amoled ekranı daha iyidir sanıyordum ama One X'in ekranı her açıdan çok daha iyiymiş onu görünce çok şaşırdım ve hayal kırıklığı oldu. Böyle videolar hem iyi oluyor hem kötü oluyor ne güzel karar vermiştim şimdi yine kararsız kaldım :(

Suyaka

Suyaka

Üye
3 aylık bekleme ve detaylı araştırma, yazılan yazıların hepsini okuma sonucunda ve direkt test ederek alınmış bir kararla Samsung Galaxy S3 aldım. 2 buçuk haftadır hâli hazırda kullanıcısıyım. HTC One x 5 para etmez, Galaxy 1 numara gibi bir durum yok ortada. En üst segment 2 telefondan söz ediyoruz. Çok fazla ayrımsayanamaz farkları fakat, Madness arkadaşımızın da söylediği gibi, artırılamaz hafıza, çıkarılamaz batarya ve batarya ömrü. Bunlar şahsen çok önemli konular. Sen ne kadar önemsersin bilmiyorum ama NOVA gibi, FIFA2012 gibi ya da efendim boyutu en az 1 GB ile 3 GB arasında değişen oyunları kurduktan sonra hafızan dumura uğrayabiliyor. Bu yüzden geniş bir alana ihtiyacın var. Fonksiyonlarına gelirsen çok ciddi farklar olduğunu söyleyemem. Performans olarak keza SGS3 bir adım önde. HTC tarafından açıklanmış donanımsal bir WiFi problemi de mevcut One X'te. Vesaire.. Kanaâtim SGS3'ten yana. Yine de araştırmayı sürdür, kafana yatanı al :)

• Beğen
Tepkiler: dolorex68
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt