aleranol
Üye
HTC One X alıcağım bakarmısınız?
Merhaba arkadaşlar.Ben HTC one x almaya karar verdim ancak internetteki incelemelere ve test sonuçlarına göre diğer bütün telefonlara fark atmasına rağmen pili ve ekranı sorun yaratıyormuş sanırım. Aranızda en azından 5 kişinin one x kullandığını ve yeni almanın heyecanı ile buralara dadandığınıza eminim
Sizlere sorum şu ki ekran çözünürlüğünün yol açtığı sorunlar varmı? Ve ben telefonu pek elimden düşürmem.Yayınlanan pil ve performans güncellemesinin bu sorunu da çözdüğünü söylüyorlar. Doğru mudur?
Sizlere sorum şu ki ekran çözünürlüğünün yol açtığı sorunlar varmı? Ve ben telefonu pek elimden düşürmem.Yayınlanan pil ve performans güncellemesinin bu sorunu da çözdüğünü söylüyorlar. Doğru mudur?
Ekstra güç varmıdırkı 2000 mah+ kapasitede?
ekran olaeak bakarsak note samsung da en iyi değilmi? One x ile notu yanyana koydukları bi video vardı mobilim link veremeyeceğim ama bakarsanız anlarsınız. Adam one x i son parlaklığa çıkarınca kameranın görüntüsü 2-3 sn. Kararıyor. Dayanıklılık zaten aynı. ((Şimdi şöyleki ben samsungu hayatta almam evde 4 tane samsung var hepside berbat bende kullandım ve kasa kalitesi bana hitap etmiyor. S2 ye tırtıklı arka kapak koymuşlar sözde kalite hissi verecek ve eli tutacak vs. ama o da bana çok itici geliyor.)) bu benim dediğim kısım bu da senin((( Samsunglarin arka kapagi ve Gps ciplerinin haricinde hic bir tarafini elestiremezsin Galaxy mini, ace s1, s2 elimden gecen teller hangi kaliteden bahsediyorsun evet plastik arka kapak ama plastik kapak digerleri gibi düsünce yamulmuyor cizilmiyor ben cözemiyorum kalite anlayisinizi o metal kapak dediklerinizin en ufak olayda boya sürtünmesi ve cizilme sorunlar var samsung icin ise bu olay yok.))) Sen diyosun ki kapak ve çipi eleştir altta diyosun o diğerlerine göre çizilmez vs. Mantık hatası var burada