HTC One X alıcağım bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X alıcağım bakarmısınız?
Merhaba arkadaşlar.Ben HTC one x almaya karar verdim ancak internetteki incelemelere ve test sonuçlarına göre diğer bütün telefonlara fark atmasına rağmen pili ve ekranı sorun yaratıyormuş sanırım. Aranızda en azından 5 kişinin one x kullandığını ve yeni almanın heyecanı ile buralara dadandığınıza eminim :) Sizlere sorum şu ki ekran çözünürlüğünün yol açtığı sorunlar varmı? Ve ben telefonu pek elimden düşürmem.Yayınlanan pil ve performans güncellemesinin bu sorunu da çözdüğünü söylüyorlar. Doğru mudur?

klongs

klongs

Üye
yeni ota guncellemesi geldixda dan yorumlara baktim pil performansi artmis diyorlar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Evet öyle diyorlar ama one x kullananlardan da bunu duymak istedim.Çünkü onlar hepimizden iyi biliyorlar ;) Ayriyetten haziranda daha iyi bir cihaz çıkaramazlar ise one x alacağım.

saruman_me

saruman_me

Üye
oyun oynadığında şarzın oyunun bittiği anda dibe vurduğunu görürsün kardeş artı çok fazla int girmekte şarzı çabuk götürüyo eğer bu cihazı alırsan akstradan bide 2500 mah batarya şart çünkü üzerindeki hali hazırdaki batarya yetersiz kalıyor..

Avunyali

Üye
Evet öyle diyorlar ama one x kullananlardan da bunu duymak istedim.Çünkü onlar hepimizden iyi biliyorlar ;) Ayriyetten haziranda daha iyi bir cihaz çıkaramazlar ise one x alacağım.

HTC Hazirana Kadar Bir Sürü Telefon Çıkaracak . Hatta Maxicep Kendi Sitesinde Duyurdu . Birde HTC Gibi Telefon Çok Güzel Thunderbolt One X Denedim Kullandım Hızlı Ve Güzel Bir Telefon :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben günde 2 saat oyun oynayı 2 saat nette takılsam şarjı bitermi? Tabi bu sırada müzik de dinleyeceğim. Eğer biterse almayacağım :S Ama %10 falan da kalsa böyle bir durumda alırım. Sizce gidermi dediğim gibi?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Altı üstü yanında yedek batarya tasirsin, başka bahanen yok bu telefon kaçmaz.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
şimdi tamam yanomda batarya falan taşırım sorun değil ama bu dediğin şu cep boyundaki ekstra güç mü yoksa başka bir pil mi? Çünkü kasa yekpare ve pili değiştirme şansım da yok

Türe

Türe

Üye
One s ondan daha iyi . One x hayal kirikligi

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
One s almam hem ekran çözünürlüğü hem güç hemde boyut istiyorum. Hız a gerek yok zaten yeteri kadar iyi. Symbianın hızına alışığım ben :D Ekstra güç varmıdırkı 2000 mah+ kapasitede?

mancukya

Üye
Telofon stabil degil oldukca sorunlu. Tegra 3 islemcilerede fazla güvenmeyin. Performans olarak eksikleri var ve diger sorunda Nvidia donanim bilgilerini paylasmadigi icin yeni android sürümlerinde ve Cyanogen mui tarzi sürümlerde Tegra2 ve Tegra3 ile oldukca zorlaniyorlar sana tavsiyem Türkiye pazari icin Huwai yada s3 tarzi aletleri beklemen.
Birde ekleme yapayim Son Soff yapmak icin yani root olayi icin Htcden kayitlaniyorsun ve Htc garantiyi kaldiriyor almayin bu politikasi hos degil Htcnin.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi şöyleki ben samsungu hayatta almam evde 4 tane samsung var hepside berbat bende kullandım ve kasa kalitesi bana hitap etmiyor. S2 ye tırtıklı arka kapak koymuşlar sözde kalite hissi verecek ve eli tutacak vs. ama o da bana çok itici geliyor. Ben fazlasıyla güçlü,ekranı mükkemmel , beats audiosu olan(ki sadece htc de var) ve ekranı büyük bir telefon istiyorum. Benchmark testlerinde zaten htc ne olduğunu kanıtlıyor. Hadi onu bırak tegra zone gibi müthiş birşey var. Yanılmıyorsam oyunlar one x in tegrasına göre yapılacakmış. Eğer s3 derseniz onun kesinlikle hafif ve ince olması için yine uyduruk diyebileceğim bir kapağı felan olacaktır. One x tam olarak istediğim özellikleri veriyor ancak pil ömrü beni düşündürüyor. One x almasam bana önerebileceğiniz bir telefon varmı kasası falan iyi? Piyasada böyle birşeyin olduğunu sanmam.
Peki n8 veya diğerlerine olduğu gibi one x içinde ekstra güç kaynağı varmı? Pİli değiştiremeyiz çünkü.

By_CemiL

By_CemiL

Üye
evet var,portatif güneş eneji paneli. içinde biriken enerjiyle telefon şarj ediyor.
bu da 10000 mahlık olanı

mancukya

Üye
Şimdi şöyleki ben samsungu hayatta almam evde 4 tane samsung var hepside berbat bende kullandım ve kasa kalitesi bana hitap etmiyor. S2 ye tırtıklı arka kapak koymuşlar sözde kalite hissi verecek ve eli tutacak vs. ama o da bana çok itici geliyor. Ben fazlasıyla güçlü,ekranı mükkemmel , beats audiosu olan(ki sadece htc de var) ve ekranı büyük bir telefon istiyorum. Benchmark testlerinde zaten htc ne olduğunu kanıtlıyor. Hadi onu bırak tegra zone gibi müthiş birşey var. Yanılmıyorsam oyunlar one x in tegrasına göre yapılacakmış. Eğer s3 derseniz onun kesinlikle hafif ve ince olması için yine uyduruk diyebileceğim bir kapağı felan olacaktır. One x tam olarak istediğim özellikleri veriyor ancak pil ömrü beni düşündürüyor. One x almasam bana önerebileceğiniz bir telefon varmı kasası falan iyi? Piyasada böyle birşeyin olduğunu sanmam.
Peki n8 veya diğerlerine olduğu gibi one x içinde ekstra güç kaynağı varmı? Pİli değiştiremeyiz çünkü.

Dostum orada dur bir dakika Samsunglarin arka kapagi ve Gps ciplerinin haricinde hic bir tarafini elestiremezsin Galaxy mini, ace s1, s2 elimden gecen teller hangi kaliteden bahsediyorsun evet plastik arka kapak ama plastik kapak digerleri gibi düsünce yamulmuyor cizilmiyor ben cözemiyorum kalite anlayisinizi o metal kapak dediklerinizin en ufak olayda boya sürtünmesi ve cizilme sorunlar var samsung icin ise bu olay yok. islemci, Ram ve gpuda 0 elestiri yapabilirsiniz ayni sekilde ekran piyasadaki en saglam ekran cizmek ve kirmak icin baya baya zorlamaniz gerekiyor.
Tek sorunu Gps cipleri kaliteli sayilmaz elestiri güzel bir sey ama mantikli olmali 16 ay S1 ile en az 10 kere kendim yada cocuklar yere düsürdüler en ufak cizilme dahi olmadi ama gözümün önünde Htc yada iphonelerin daha düsük hizda düsme ile paramparca olduklarini gördüm o plastik kapaklar sizin düsündügünüz gibi kalite ile alakasi yok maliyet ilede daha saglam ve daha uzun ömürlü olmasi icin zaten sade plastik degil özel bir yapim.
Bir aletin kalitesi demekki arkasindaki plastikle ölcülüyormus ilginc ama kazin ayagi öyle degil iste kirilma riskini azaltmak ve en az hasarla cikmasi icin tasarlanmis o tarz kasalar. Samimi olarak sunuda söyleyim elimde su an icin samsung alet yok 2 tane lg var ama buna ragmende Samsung bu alanda dogru olani yapan tek firma göstermelik güzellikle olmuyor bazi seyler o teli 1 yada 2 sene kullanacagini ve kazanin kacinilmaz oldugunu dsünürsek o plastik tarzi madde en akillica olani.

By_CemiL

By_CemiL

Üye
Telofon stabil degil oldukca sorunlu. Tegra 3 islemcilerede fazla güvenmeyin. Performans olarak eksikleri var ve diger sorunda Nvidia donanim bilgilerini paylasmadigi icin yeni android sürümlerinde ve Cyanogen mui tarzi sürümlerde Tegra2 ve Tegra3 ile oldukca zorlaniyorlar sana tavsiyem Türkiye pazari icin Huwai yada s3 tarzi aletleri beklemen.
Birde ekleme yapayim Son Soff yapmak icin yani root olayi icin Htcden kayitlaniyorsun ve Htc garantiyi kaldiriyor almayin bu politikasi hos degil Htcnin.

kardeş konuya ortak oldum biraz,siz samsunga yapılan yoruma tepki vermişsiniz,bana görede samsung kalite bakımından htcden cok düşük,bir çok cihaz kullandım,ama htc gerçekten malzeme konusunda samsungun çok önünde,tabi buna donanımda ekliyorum vede güncelleme de...siz one x hakkında yorum yapmışsınız,peki kullandınızmı hiç cihazı, yeni güncellemeden sonra?:) bence biraz daha araştırın,yalnış bilgilendirmeyelim vede yönlendirmeyelim insanları lütfen,samsung diyorsunuz,s2 nexus ,note bunlar 2000 -2200 tl fiyat biçiyorlar,peki sizce bu fiyat edecek cihazlarmı bence asla,samsung 3 yıldır pda üretiyor ama htc cıkardıgı ilk telefonunundan bugüne kadar hep ve sadece pda üretiyor,yani business cihazlar üretiyor,lütfen iyi araştıralım,iyi günler...

sword2552

Üye
Dostum orada dur bir dakika Samsunglarin arka kapagi ve Gps ciplerinin haricinde hic bir tarafini elestiremezsin Galaxy mini, ace s1, s2 elimden gecen teller hangi kaliteden bahsediyorsun evet plastik arka kapak ama plastik kapak digerleri gibi düsünce yamulmuyor cizilmiyor ben cözemiyorum kalite anlayisinizi o metal kapak dediklerinizin en ufak olayda boya sürtünmesi ve cizilme sorunlar var samsung icin ise bu olay yok. islemci, Ram ve gpuda 0 elestiri yapabilirsiniz ayni sekilde ekran piyasadaki en saglam ekran cizmek ve kirmak icin baya baya zorlamaniz gerekiyor.
Tek sorunu Gps cipleri kaliteli sayilmaz elestiri güzel bir sey ama mantikli olmali 16 ay S1 ile en az 10 kere kendim yada cocuklar yere düsürdüler en ufak cizilme dahi olmadi ama gözümün önünde Htc yada iphonelerin daha düsük hizda düsme ile paramparca olduklarini gördüm o plastik kapaklar sizin düsündügünüz gibi kalite ile alakasi yok maliyet ilede daha saglam ve daha uzun ömürlü olmasi icin zaten sade plastik degil özel bir yapim.
Bir aletin kalitesi demekki arkasindaki plastikle ölcülüyormus ilginc ama kazin ayagi öyle degil iste kirilma riskini azaltmak ve en az hasarla cikmasi icin tasarlanmis o tarz kasalar. Samimi olarak sunuda söyleyim elimde su an icin samsung alet yok 2 tane lg var ama buna ragmende Samsung bu alanda dogru olani yapan tek firma göstermelik güzellikle olmuyor bazi seyler o teli 1 yada 2 sene kullanacagini ve kazanin kacinilmaz oldugunu dsünürsek o plastik tarzi madde en akillica olani.
Dostum HTC kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel
bir cihaz sen plastik Kasa daha iyi demişsin de yaniliyorsun.Sana şu kadarını söyleyeyim Samsung un arka kapağını eline al bide HTC ninkini.samsung ince HTC kalın kapak olarak. İnternette kapak testleri vardı izlerken anlarsın ne demek istediğimi.Onemli olan çizilmesi değildir. Düştüğünde telefon kiriliyorsa benim için sağlam değildir. Ekran hepsinde Gorilla glass çizilmez ekrandir.iphone konusunda haklısınız sağlamlık konusunda en dayanıksiz telefon. Ha HTC almasaydim samsung alırdım o ayrı konu.

klongs

klongs

Üye
ben s2 nin arka kapagini 180 derece buktum bir sey olmadi plastigin gorunumu kotu olabilir ama saglamladir cebim de anahtarlikla teli bir tasiyorum hic cizilmedin

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
valla ben bakıyorum da bu plastik kapak yav allahım s2'yi elime aldım c7 N8 evo 3d lg ler ve note hepsini elime aldım c7 küçük olduğu için zaten onu kullandım elime oturdu namussuz al beni dedi :) diğerlerinden en iyisi note ve evo 3d idi. Notun iyi olmasını sebebi istediğim şekle sahip olmasıydı ama o kapak hissi yine etkiledi. Ama 3d çok manyak bi his verdi. S2yi elime alınca aklımdan geçenler: bu muydu lan? Kaliteyi hissedecek bi kasa olacak arkadaş karbonfiber ile plastik karşılaşamaz bile. Eminim ki en az hasar için karbonfiber koymamışlardır :kop: ekran olaeak bakarsak note samsung da en iyi değilmi? One x ile notu yanyana koydukları bi video vardı mobilim link veremeyeceğim ama bakarsanız anlarsınız. Adam one x i son parlaklığa çıkarınca kameranın görüntüsü 2-3 sn. Kararıyor. Dayanıklılık zaten aynı. ((Şimdi şöyleki ben samsungu hayatta almam evde 4 tane samsung var hepside berbat bende kullandım ve kasa kalitesi bana hitap etmiyor. S2 ye tırtıklı arka kapak koymuşlar sözde kalite hissi verecek ve eli tutacak vs. ama o da bana çok itici geliyor.)) bu benim dediğim kısım bu da senin((( Samsunglarin arka kapagi ve Gps ciplerinin haricinde hic bir tarafini elestiremezsin Galaxy mini, ace s1, s2 elimden gecen teller hangi kaliteden bahsediyorsun evet plastik arka kapak ama plastik kapak digerleri gibi düsünce yamulmuyor cizilmiyor ben cözemiyorum kalite anlayisinizi o metal kapak dediklerinizin en ufak olayda boya sürtünmesi ve cizilme sorunlar var samsung icin ise bu olay yok.))) Sen diyosun ki kapak ve çipi eleştir altta diyosun o diğerlerine göre çizilmez vs. Mantık hatası var burada

karayel90

karayel90

Üye
Bu Tegra 3 ve sarj sorunlarını güncellemelerle halledeceklerini düşünüyorum Yaniii bence alabilirsin

Banada mart başında gelicek ingiltereden Hemde Beleş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt