Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
htc one x 4.1 güncelleme hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrecakir89
Üye
Konu Sahibi
tamam hocam bakalım araştırim bende google dan sende bulabilirsen link yollarsan çözelim şu işi senide baya yordum kaç saattir ilgileniyosun hakkını helal et
epts
Üye
önemli değil.ya bende var da nasıl yükleyeceğim bilmiyorum
emrecakir89
Üye
Konu Sahibi
upload sitesine falan yüklesen ordan bana linkini yollasan yada çok yüksek kapasiteli birşey değilse mail atsan
epts
Üye
hocam şunu dene
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
burdaki recoveryi fastbootklasörüne at
- - - Eklendi - - -
oldumu
emrecakir89
Üye
Konu Sahibi
bu da olmadı malesef aynı hatayı vermekte
epts
Üye
hocam ruu dosyasını bul. öyle dene aslında olması lazım. inşallah hallederisin.kusura bakma.
- - - Eklendi - - -
fastboot yazan yere tıklayınca hboot yazıyor değil mi
emrecakir89
Üye
Konu Sahibi
eyvallah kardeşim benim araştırim ben gene herhangi bir durumda paslaşırım gene senle yazmasını engelleyen bir durum var ama nedir anlamadım buluruz inş ruu denilen şey tam olarak nedir bilgisayara kurulan bir program o programla telefon arasında bağlantı kurup ota dosyasını ordan mı kuruyoruz?
- - - Eklendi - - -
evet fastboot yazan yere tıklayınca hboot yazıyor
epts
Üye
hocam ruu dosyası exe dosyasını. bilgisayar üzerinden telefona orjinal romu atmaya yarar. Ya kendi versiyonunu ya da üst üste version rom kurmak için yapilacak kullanılır. Dikkat etmen gereken teli yedeklemen ve boot menüyü Kilitlemen gerek. Ondan sonra da ruuyu çalıştır işlemler için yönlendirir Seni
- - - Eklendi - - -
Flaslarken öyle bir yapıp, denemistin değil mi
emrecakir89
Üye
Konu Sahibi
ruu.exe olayını hiç yapmadım ben o dosya yok bende bulamadım o şekilde çözülebilir aslında ama yok bende o dosya
epts
Üye
hocam google de yazarsan bir çok sitede bulabilirsin. Hatta son verdiğim linktede. Olmasi lazım. one x 2.17 ruu olması lazım veya 4.04 diye arat
- - - Eklendi - - -
hocam çift tıklıyorsunuz gerisine karismiyorsun
emrecakir89
Üye
Konu Sahibi
tamam hocam artık yarın devam ederim duruma göre gene seninle irtibata geçerim inş çözerim
emrecakir89
Üye
Konu Sahibi
hocam şimdi 4.0.4 2.17.707 ruu sunu kurduğumda bana gelen 4.1 ota güncellemesini de artık kurabilcem mi
epts
Üye
evet inşallah. Bilgilendirme hocam
- - - Eklendi - - -
bilgilendir
- - - Eklendi - - -
http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62287641&p=1#62287641 benim çok işime yarayacak yaradı. Sen de bak
emrecakir89
Üye
Konu Sahibi
hocam kurdum şuan 4.1 geçmiş durumdayım yardımların için teşekkürler. Ufak birşey daha sorim hemen 4.1 e geçmiş cihazların videolarına baktığımda ana menüde değişikler olmuş tuş kilidi açmada fln bnde bir değişiklik olmadı yazılım sürümüne baktığımda 4.1 geçmiş gözüküyorum hatta bazı yazılımlar gelmiş klavye değişmiş güç tasarrufu seçeneği gelmiş pil de iyileşmeler var ama ana sayfada tuş kilidi açma görünümü fln değişmemiş kişileştirmeye baktığımda orda da birşey göremedim yardımcı olursan sevinicem
epts
Üye
tuş kilidi kaldırma durumu mu. Ekran seçeneklerinden kilit ekranını kaldırabiliyoruz. Kilit şeklinde bir degisiklik yok. Yine halka. Istersen sonra format at.
- - - Eklendi - - -
onlar farklı rom olabilir. Veya launched kullanılıyor dur
emrecakir89
Üye
Konu Sahibi
resmi olanı böyle yani diğerleri kendileri yapmıştır. yada farklı bir rom hocam sonuç olarak işi çözdük tekrardan yardımların için teşekkürler epey vakit ayırdın ne yazdıysam hemen cevabı geldi
resmi olanı böyle yani diğerleri kendileri yapmıştır. yada farklı bir rom hocam sonuç olarak işi çözdük tekrardan yardımların için teşekkürler epey vakit ayırdın ne yazdıysam hemen cevabı geldi