htc one x 4.1 güncelleme hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrecakir89

Üye
    Konu Sahibi
htc one x 4.1 güncelleme hakkında
Merhaba arkadaşlar

Ben cihazın bootloaderını kırmıştım sonra tekrardan güncellemeleri alabilmek için relocked durumuna getirdim dün 4.1 güncellemesini aldım. Ama yükle dediğimde telefon restart atıyo bootloader kısmı açılıyo ve herhangi bir yükleme yapmıyor yardımcı olabilir misiniz güncelleme geldi indiridm ama yükleyemiyorum.

Teşekkürler.

epts

epts

Üye
hocam orjinal recovery de yüklemen lazim. O zaman günceller

emrecakir89

Üye
    Konu Sahibi
dönüş yollarını anlatır mısın ben pek bulamadım anlatılanları pek anlamadım önceden ben backup almıştım sonra tekrar restore ettim güncelleştirmeyi yaptım gene aynı durumda custom recovery de açılıyo orjinale dönemedim yardımcı olursanız sevinicem.

Teşekkürler.

epts

epts

Üye
hocam boot versiyonu ne. Stock recovery bulman gerek googleden arat bulursun. Sonra onu flaslayacaksın.

emrecakir89

Üye
    Konu Sahibi
hocam şimdi one x all in one kit programını indirdim ordan flash kernel ve flash recovery yapıyorum olmuyor komut ortamında not found uyarıları geçiyor sıkıntılar var ama nedir anlamadım boot versiyonu nerden öğreniliyor bilmiyorum bootloader ekranında hboot 1.12 yazıyor o mudur bilmiyorum başka nereden neler bulabilirim çözelim şu işi hocam

epts

epts

Üye
hocam dediğim gibi. panik yok halledilir inş. fastboot klasörü varmı senin bilgisayarda

emrecakir89

Üye
    Konu Sahibi
fastboot klasörü var hocam

epts

epts

Üye
iyi şimdi one x stock recovery lazım.bulabilri misin.

emrecakir89

Üye
    Konu Sahibi
işte onu bulamadım one x toolkit programı vardı geniş kapsamlı birşey ama ordan yaptığımda olmadı senin var mı bi yerde bildiğin link yollasan çeksem ona göre hareket etsek

epts

epts

Üye
yani şu an kullandığın versynun recoverysi olmalı

- - - Eklendi - - -

hocam tolkiti falan boşver. onu bulayım iş biter. biraz araştırayım gerçi bende var nasıl eklerim diye düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

hocam burdaki dosyayı indir içinde var.inş olur

emrecakir89

Üye
    Konu Sahibi
Clockmod Recovery yüklediğimde backup alma işlemide yapmıştım sanırım orjinali o oluyor

- - - Eklendi - - -

tamam hocam linktekini indiriyorum bi denim bakim nolcak

epts

epts

Üye
hayır hocam zaten recovery değiştirmeseydin backup yapamazdın. o değil ..linktekini indir

- - - Eklendi - - -

bekliyorum hocam

- - - Eklendi - - -

hocam en kötü ihtimal cihazı kitler ruu dosyasını bulur yüklersin

emrecakir89

Üye
    Konu Sahibi
hocam linkten indirdim install recovery kısmından flash stock recovery seçtiğimde sending kısmında gönderildi gözüküyor ama writing kısmında failed yazısı var olmadı

epts

epts

Üye
hocam acele etme..şimdi telefondan boot menüyü açıp fasboot u tıklayıp dene

emrecakir89

Üye
    Konu Sahibi
boot menüyü açtım fastboot u açtım usb hata ayıklamada aktif durumda sonra linkten indirdim klasördeki runme dosyasını çalıştırdım ordaki talimatları izledim stock recovery seçeneğini seçtim ama dediğim şekilde oldu

epts

epts

Üye
hocam sizin fastboot dosyası bilgisayarında olsun. indirdiğin linkteki recovery dosyasını recover diye değiştirip fastboot klasörüne at sonrada cmd ekranını aç ve sırasıyla yap bunları cd c:\fastboot sonra fastboot flash recovery recover.img yap. olması lazım

emrecakir89

Üye
    Konu Sahibi
sending 'recovery' (5796 KB).
OKAY [ 0.727s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.931s

böyle bir yazı çıkıyor olmuyor sanırım yanlış bir işlem de yapmıyorum ama sıkıntı nedir acaba

epts

epts

Üye
hocam recovery sıkıntılı demekki o stock değil ..hocam ruu dosyasını bul istersen

- - - Eklendi - - -

senin rom hangi versiyon

emrecakir89

Üye
    Konu Sahibi
4.0.4 yüklü orjinal şuan orjinal 4.1 ota güncellemesi geldi indirdim ama kurulumu gerçekleştiremiyorum

epts

epts

Üye
hocam ya 4.04 stock recoverysini yada ruu dosyasını bulalım 4.04

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt