Arkadaşlar almanyadan getirticem eylül15 ne kadar sizce nasıl bılgı verırmısın az parada degıl orda 440 euro ne dıyosunuz almalımıyım sarj nasıl bılgı verırsenız cok sevınırım
kardeşim şarj cok iyi gitmiyo derken ne kdr mesala 1 gün gidermi gunde 5 saat normal konusma cat pat internet 1 saat oyun diyelimbenim var bi tane almanyadan gelmiş.şarji çok iyi gitmiyor ama diğer konularda çok çok iyi.performansını ben beğeniyorum.
kardeşim şarj cok iyi gitmiyo derken ne kdr mesala 1 gün gidermi gunde 5 saat normal konusma cat pat internet 1 saat oyun diyelim

evt kardesım o benım de kafam ama alırken ıyıce sorar alır dıye dusunuyorum heralde yalan soylemezler s4 dıyıpte s3 vermezler zaten saturn veya medıa marketten almayı planlıyorum almanyadanOne S sahibi 2-3 kişi var bölümde onlara özel olarak pm atarsan daha iyi bilgi alabilirsin. Ama bence çok iyi bir cihaz. Tek dikkat etmen gereken nokta işlemcisi olmalı. S4 işlemcili almaya bak...
Gitmez heralde ben günde iki defa şarj ediyorum.Ama telefon da elimden düşmüyor yani![]()
Kılıfsız kullanıyorum bulamadım ama arkası çizilmez hissi veriyor.Seramiği 10bin voltta mı ısıtmışlar detaylara bak internetten
One S Çizilmezlik Testi diye de aratabilirsin.700 Mb mi kalıyormuş kim dedi onuram konusunda bı sıkıntı cekmem demı samsung gs 2 nın 700 mb falan kalıyo yazıyolar dı çok fazla oyun oynuyacagımı zannetmıyorum kardesım zaten tek ıstedıgım sağlam olsun samsung glaxy s2 den veya s3 den daha sağlamm benım ıcın cok onemlı oo

evt kardesım o benım de kafam ama alırken ıyıce sorar alır dıye dusunuyorum heralde yalan soylemezler s4 dıyıpte s3 vermezler zaten saturn veya medıa marketten almayı planlıyorum almanyadan
- - - Eklendi - - -
caydırma beni bak oyunlrda nasıl kasa flan sağlam mı ne diyosun sen kaca almıstın kardesım s4 demı ıslemcı senın de
bu arada şu an kullandığın cihaz ne?Bu performansa da yansır tabi kiİz[Mir]Kan;5125807' Alıntı:S3le S4 arasında sarj farkı var.Biri 42 biri 28nm

İz[Mir]Kan;5125807' Alıntı:S3le S4 arasında sarj farkı var.Biri 42 biri 28nm
42 degil 45nm

KARDEŞİM neden s3 almanya dada mı s3 varmı ben anlamadım şimdi tam olarak nasıl anlıycammm bide dogrudur 28 nm cok daha uzun şarjı gıderrNiye caydırayım Sarji iyi gitmiyor sadece o da akıllı telefonların genel sorunu ama agustosun sonunda gelecek güncelleme ile şarj süresinin de artacağı söyleniyor zaten.Benimki s3 işlemcili galiba ama ben bundan çok memnunum s4 daha d.a iyidir.Telefonun arka tarafı kolay kolay çizilmiyor.sadece kenarlara dikkat etmen lazım.360-400 euro civarı.Gönül rahatlığıyla alabilirsin bencebu arada şu an kullandığın cihaz ne?
KARDEŞİM neden s3 almanya dada mı s3 varmı ben anlamadım şimdi tam olarak nasıl anlıycammm bide dogrudur 28 nm cok daha uzun şarjı gıderr
alınca burdan öğrendim.s3 : 1.5 GHz s4: 1.7 GHz burdan anlayabilirsin.Bundan başka farklar da var tabii ama ben bilmiyorum..S4 : 1.5 Ghzs4 mu 1.7 emınmısın kardesım suan medıa markette 1.5 ghz yazıyo

eyvallah kardesım sağolasınn
S4 : 1.5 Ghz
S3 : 1.7 Ghz
Yanlış olmasın![]()
kardesım sen avrupan getırttın yaa garantı kapsamına gırıyormu senın cıhazeyvallah kardesım sağolasınn