Htc one s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mc-yakup

Üye
    Konu Sahibi
Htc one s
Arkadaşlar almanyadan getirticem eylül15 ne kadar sizce nasıl bılgı verırmısın az parada degıl orda 440 euro ne dıyosunuz almalımıyım sarj nasıl bılgı verırsenız cok sevınırım

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
One S sahibi 2-3 kişi var bölümde onlara özel olarak pm atarsan daha iyi bilgi alabilirsin. Ama bence çok iyi bir cihaz. Tek dikkat etmen gereken nokta işlemcisi olmalı. S4 işlemcili almaya bak...

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Arkadaşlar almanyadan getirticem eylül15 ne kadar sizce nasıl bılgı verırmısın az parada degıl orda 440 euro ne dıyosunuz almalımıyım sarj nasıl bılgı verırsenız cok sevınırım

Benim var bi tane almanyadan gelmiş.Şarji çok iyi gitmiyor ama diğer konularda çok çok iyi.performansını ben beğeniyorum.

mc-yakup

Üye
    Konu Sahibi
benim var bi tane almanyadan gelmiş.şarji çok iyi gitmiyor ama diğer konularda çok çok iyi.performansını ben beğeniyorum.
kardeşim şarj cok iyi gitmiyo derken ne kdr mesala 1 gün gidermi gunde 5 saat normal konusma cat pat internet 1 saat oyun diyelim

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
kardeşim şarj cok iyi gitmiyo derken ne kdr mesala 1 gün gidermi gunde 5 saat normal konusma cat pat internet 1 saat oyun diyelim

Gitmez heralde ben günde iki defa şarj ediyorum.Ama telefon da elimden düşmüyor yani :)

mc-yakup

Üye
    Konu Sahibi
One S sahibi 2-3 kişi var bölümde onlara özel olarak pm atarsan daha iyi bilgi alabilirsin. Ama bence çok iyi bir cihaz. Tek dikkat etmen gereken nokta işlemcisi olmalı. S4 işlemcili almaya bak...
evt kardesım o benım de kafam ama alırken ıyıce sorar alır dıye dusunuyorum heralde yalan soylemezler s4 dıyıpte s3 vermezler zaten saturn veya medıa marketten almayı planlıyorum almanyadan

- - - Eklendi - - -

Gitmez heralde ben günde iki defa şarj ediyorum.Ama telefon da elimden düşmüyor yani :)

caydırma beni bak oyunlrda nasıl kasa flan sağlam mı ne diyosun sen kaca almıstın kardesım s4 demı ıslemcı senın de

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Almanyadaki mediamarktan aldım hemşerim.Kuzene getirtdim.Amcamın pasaporta 100 liraya kayıt ettirdim.10 lira micro sim, 10 lira işlem parası.Telefonu da 449 a aldım.Sen de berlindeki mediamarktan alırsan bu kadar da tesadüf olmaz diyicem.S4 modeli.Kasası süper grisi var.Bazen diyorum bu telefonu tasarlayan adam napmış böyle.Gerçekten haftalar sonra bile etkiliyor kasası :D Kılıfsız kullanıyorum bulamadım ama arkası çizilmez hissi veriyor.Seramiği 10bin voltta mı ısıtmışlar detaylara bak internetten :D One S Çizilmezlik Testi diye de aratabilirsin.

Gta da uyum sorunu mu var yanlış apk mı nedir 3 apk denedim hoparlör cızırtısı var.Agent dash nedeni belirsizce dönüşlerde kasma yapıyor.Bunlar güncellemeyle düzelir çünkü telefon canavar.Real racing 2 ve dead trigger high grafiklerde sorunsuz ve süper.

1gb ramin 200 ünü telefon 300-400 ünü android.Sana da 350-400 falan kalıyor.Başka soruların olursa özelden yazabilirsin.

mc-yakup

Üye
    Konu Sahibi
ram konusunda bı sıkıntı cekmem demı samsung gs 2 nın 700 mb falan kalıyo yazıyolar dı çok fazla oyun oynuyacagımı zannetmıyorum kardesım zaten tek ıstedıgım sağlam olsun samsung glaxy s2 den veya s3 den daha sağlamm benım ıcın cok onemlı oo

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
ram konusunda bı sıkıntı cekmem demı samsung gs 2 nın 700 mb falan kalıyo yazıyolar dı çok fazla oyun oynuyacagımı zannetmıyorum kardesım zaten tek ıstedıgım sağlam olsun samsung glaxy s2 den veya s3 den daha sağlamm benım ıcın cok onemlı oo
700 Mb mi kalıyormuş kim dedi onu :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
evt kardesım o benım de kafam ama alırken ıyıce sorar alır dıye dusunuyorum heralde yalan soylemezler s4 dıyıpte s3 vermezler zaten saturn veya medıa marketten almayı planlıyorum almanyadan

- - - Eklendi - - -

caydırma beni bak oyunlrda nasıl kasa flan sağlam mı ne diyosun sen kaca almıstın kardesım s4 demı ıslemcı senın de

Niye caydırayım Sarji iyi gitmiyor sadece o da akıllı telefonların genel sorunu ama agustosun sonunda gelecek güncelleme ile şarj süresinin de artacağı söyleniyor zaten.Benimki s3 işlemcili galiba ama ben bundan çok memnunum s4 daha d.a iyidir.Telefonun arka tarafı kolay kolay çizilmiyor.sadece kenarlara dikkat etmen lazım.360-400 euro civarı.Gönül rahatlığıyla alabilirsin bence :oke: bu arada şu an kullandığın cihaz ne?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
S3le S4 arasında sarj farkı var.Biri 42 biri 28nm

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
İz[Mir]Kan;5125807' Alıntı:
S3le S4 arasında sarj farkı var.Biri 42 biri 28nm
Bu performansa da yansır tabi ki :)

mc-yakup

Üye
    Konu Sahibi
Niye caydırayım Sarji iyi gitmiyor sadece o da akıllı telefonların genel sorunu ama agustosun sonunda gelecek güncelleme ile şarj süresinin de artacağı söyleniyor zaten.Benimki s3 işlemcili galiba ama ben bundan çok memnunum s4 daha d.a iyidir.Telefonun arka tarafı kolay kolay çizilmiyor.sadece kenarlara dikkat etmen lazım.360-400 euro civarı.Gönül rahatlığıyla alabilirsin bence :oke: bu arada şu an kullandığın cihaz ne?
KARDEŞİM neden s3 almanya dada mı s3 varmı ben anlamadım şimdi tam olarak nasıl anlıycammm bide dogrudur 28 nm cok daha uzun şarjı gıderr

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
KARDEŞİM neden s3 almanya dada mı s3 varmı ben anlamadım şimdi tam olarak nasıl anlıycammm bide dogrudur 28 nm cok daha uzun şarjı gıderr

Valla kardeşim ben telefonu almadan önce s3 s4 meselesini bilmiyordum :( alınca burdan öğrendim.s3 : 1.5 GHz s4: 1.7 GHz burdan anlayabilirsin.Bundan başka farklar da var tabii ama ben bilmiyorum..

mc-yakup

Üye
    Konu Sahibi
s4 mu 1.7 emınmısın kardesım suan medıa markette 1.5 ghz yazıyo

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Yanlışın var s4 ün ghz i düşük olan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...