hmgurbuz2
Üye
eyvallah kardesım sağolasınn
- - - Eklendi - - -
kardesım sen avrupan getırttın yaa garantı kapsamına gırıyormu senın cıhaz
O zaman benimki s4 işlemcili..sevindim..
eyvallah kardesım sağolasınn
- - - Eklendi - - -
kardesım sen avrupan getırttın yaa garantı kapsamına gırıyormu senın cıhaz
Ben burda bi konuda okumuştum s4 1.7 GHz yazıyordu ya da ben yanlış hatırlıyorum![]()
olabılır kardesım telefonun ozelıklerın bakamıyomusun hangı ıslemcı olduguna
SevindimBaktım s4 işlemcili 1.5 GHz

Konu sahibine One S fiyatı bile çok geliyor alabileceğini zannetmiyorum.
ozaman iş değişir. fakat one s 'e 1700-1600 lira veren one x e 1850 lira verir herhalde 
ozaman iş değişir. fakat one s 'e 1700-1600 lira veren one x e 1850 lira verir herhalde
![]()
![]()
Yurtdışından getirtiyor 450 euro ya
eyvallah kardesım garantı olayından bahsettım cvp gelmedı garantı oluyormu telefon turkıyede yanı garantılı sayıklıyormu
garanti gecse mükemmel olur kardesım bak burda sıtede htc ona s le samsung glaxy s3 karsılastırdım bataryada falan ıyı samsung ama gerı kalanında one s nerdeyse daha ıyı bıde sen bak işte linkBir yerde duymustum.Galiba garanti geçiyor ama 30 is günü kuralı yok diye biliyorum.En iyisi müşteri hizmetlerine sormak

Mantıklı olanı one s.bence dönme kararından ..Htc den şaşma![]()

maalesef geçmiyormus 
garanti gecse mükemmel olur kardesım bak burda sıtede htc ona s le samsung glaxy s3 karsılastırdım bataryada falan ıyı samsung ama gerı kalanında one s nerdeyse daha ıyı bıde sen bak işte linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyukarda one x lede karsılastırabılırsın gercı ıstedıgın her telefon var keyfıne bak ve ne kdr guzel bır telefon oldugunu anla sadece 2 cekırdek olması ılerde sorun olurmu dıyorum ama salla sorun olması ıcın zaten 3 veya 4 sene oynar yanı one s kasacak oyun cıddı anlamda oynatmıyacagı yanı 3 yıl sonra cıkar 3 yıla kım ole kım kala![]()
Bir de garantisi geçseydi burda..Ama yine de bir sorun olduğunda parayla da olsa yapar heralde teknik servis..Tabi ki yapılırBence de.. zaten ben 2-3 sene kullanırım sonra da takasla falan yeni bir HTC alırım.Bu telefon beni götürür yaniBir de garantisi geçseydi burda..Ama yine de bir sorun olduğunda parayla da olsa yapar heralde teknik servis..