Htc one s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Ben burda bi konuda okumuştum s4 1.7 GHz yazıyordu ya da ben yanlış hatırlıyorum :)

mc-yakup

Üye
    Konu Sahibi
abandonware

abandonware

Üye
elin deymişken one x al bence

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Konu sahibine One S fiyatı bile çok geliyor alabileceğini zannetmiyorum.

mc-yakup

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından getirtiyor 450 euro ya

kardesler para onemlı degıl estetık onemlı hıc buyuk ekran kullanmadım ben telefon 3 inç gecmedım bu 3 ınc bıle bana buyuk gelıyor ben telefonu aldım zaman elımde tablet gıbı tasımak ıstemıyorum kulagıma koydummu essek gıbı durmasın telefon ayrıca one x bugun baktım guzel hos ama ekran olrak buyuk geldı gercı glaxy s2 yanına koydum cok az bı fark var performans konusunda fark goremedım bence one s daha performanslı tabı s4 ıslemcılı olanı anreno 225 gpu da oyleee

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Mantıklı olanı one s.bence dönme kararından ..Htc den şaşma :)

• Beğen
Tepkiler: abandonware

mc-yakup

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardesım garantı olayından bahsettım cvp gelmedı garantı oluyormu telefon turkıyede yanı garantılı sayıklıyormu

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
eyvallah kardesım garantı olayından bahsettım cvp gelmedı garantı oluyormu telefon turkıyede yanı garantılı sayıklıyormu

Bir yerde duymustum.Galiba garanti geçiyor ama 30 is günü kuralı yok diye biliyorum.En iyisi müşteri hizmetlerine sormak

mc-yakup

Üye
    Konu Sahibi
Bir yerde duymustum.Galiba garanti geçiyor ama 30 is günü kuralı yok diye biliyorum.En iyisi müşteri hizmetlerine sormak
garanti gecse mükemmel olur kardesım bak burda sıtede htc ona s le samsung glaxy s3 karsılastırdım bataryada falan ıyı samsung ama gerı kalanında one s nerdeyse daha ıyı bıde sen bak işte link yukarda one x lede karsılastırabılırsın gercı ıstedıgın her telefon var keyfıne bak ve ne kdr guzel bır telefon oldugunu anla sadece 2 cekırdek olması ılerde sorun olurmu dıyorum ama salla sorun olması ıcın zaten 3 veya 4 sene oynar yanı one s kasacak oyun cıddı anlamda oynatmıyacagı yanı 3 yıl sonra cıkar 3 yıla kım ole kım kala :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Cevap geldi :
"Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili , hayir maalesef cihazinizin garantisi uluslar arasi garantisi olmadigi icin Turkiyede garantiniz gecerli degildir."
:( maalesef geçmiyormus :(

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
garanti gecse mükemmel olur kardesım bak burda sıtede htc ona s le samsung glaxy s3 karsılastırdım bataryada falan ıyı samsung ama gerı kalanında one s nerdeyse daha ıyı bıde sen bak işte link yukarda one x lede karsılastırabılırsın gercı ıstedıgın her telefon var keyfıne bak ve ne kdr guzel bır telefon oldugunu anla sadece 2 cekırdek olması ılerde sorun olurmu dıyorum ama salla sorun olması ıcın zaten 3 veya 4 sene oynar yanı one s kasacak oyun cıddı anlamda oynatmıyacagı yanı 3 yıl sonra cıkar 3 yıla kım ole kım kala :)

Bence de.. zaten ben 2-3 sene kullanırım sonra da takasla falan yeni bir HTC alırım.Bu telefon beni götürür yani :) Bir de garantisi geçseydi burda..Ama yine de bir sorun olduğunda parayla da olsa yapar heralde teknik servis..

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bence de.. zaten ben 2-3 sene kullanırım sonra da takasla falan yeni bir HTC alırım.Bu telefon beni götürür yani :) Bir de garantisi geçseydi burda..Ama yine de bir sorun olduğunda parayla da olsa yapar heralde teknik servis..
Tabi ki yapılır :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...