Htc one s simkart sorunu..lütfen yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
Abi bende one s almayı düşünüyorum gerçekten boyle sorunlar çıkartır mı ve çok uygulama indirip sonra silmek sorun olur mu

Uygulama silmede sorun yasamazsin.Eğer sd dosyalarını kastediyorsan onları da herhangi bir dosya yöneticisinden girip silebilirsin."Böyle sorunlar"dan kastın yukarıdaki sorun ise bunun cihazla alakası yok tamamen benim beceriksizliğim :)

Julı

Üye
Bende one s kullanicisiyim tabiki oluyor diyecem çünkü sık olarak rastladığım bir şey
Bide haftada bir hard reset ararsan çok sorun olmuyor yazılım kesinlikle stabil değil çok dönek bir öyle bir böyle bazen coşuyor bazen yaptığın harekete 1 sn sonra cevap veriyor google play den çok uygulama indiriyorum sonra siliyorum
Uygulamalar bana çok temiz gibi gelmedi
yok ben bu arkadaşın söylediği sorunlardan bahsetmiştim abi yanlış anlamayın ve teşekkür ederim :D

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
yok ben bu arkadaşın söylediği sorunlardan bahsetmiştim abi yanlış anlamayın ve teşekkür ederim :D

:hmmm arkadaşın bahsettiği sorunları ben fazla yaşamadım belki de benim fazla uygulama indirmememden olabilir çünkü ben marketteki popüler olmayan,güvenmedigim uygulamalari indirmiyorum :oke:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
Hem dikkat ettiysen arkadaş 'googleplay den fazla uygulama indiriyorum ' demiş..

Üst Alt