Htc one s simkart sorunu..lütfen yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
Htc one s simkart sorunu..lütfen yardım!
Arkadaşlar htc one s cihazının pasaport kaydını yaptırdım ama telefon hâlâ simkarti görmüyor sorun ne olabilir,ne yapabilirim ?

abandonware

abandonware

Üye
valla güzel soru şimdi :hmmm veri yolları tıkandı, cpu çöktü, ram bitti; çözemedim :s

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
Bilen,anlayan birisi yok mu ?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Arkadaşlar htc one s cihazının pasaport kaydını yaptırdım ama telefon hâlâ simkarti görmüyor sorun ne olabilir,ne yapabilirim ?

Yurtdışından geldiyse %100 sim unlocktur.Yani yurtdışından vodefondan taksitle aldın adamlar onu unlock yapıyor ve sadece vodafone hattı çalışıyor bunu anlayan birine zorda olsa kırdırmak mümkün!

- - - Eklendi - - -

du benbi googleda arayım.

- - - Eklendi - - -

şurada bi sorgula bakalım ne olacak:

Kardeş imei saden 2 - 3 ay içersinde HTC firmasına bilgiler yollanıyor sonra onay gelince kayıtlı diyor.Şimdi sorgulasa geçici olarak kayıt altına alınmıştır diyecek.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
Yurtdışından geldiyse %100 sim unlocktur.Yani yurtdışından vodefondan taksitle aldın adamlar onu unlock yapıyor ve sadece vodafone hattı çalışıyor bunu anlayan birine zorda olsa kırdırmak mümkün!

- - - Eklendi - - -

Kardeş imei saden 2 - 3 ay içersinde HTC firmasına bilgiler yollanıyor sonra onay gelince kayıtlı diyor.Şimdi sorgulasa geçici olarak kayıt altına alınmıştır diyecek.

:hmmm olmazmı şimdi benim verdiğim adres :blink:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
:hmmm

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tamam oldu.Simkarti kendim kesmiştim,biraz fazla kesmisim tam oturmamış içine .kürdanla sıkıştırınca oldu :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sevindim :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ben de kestim okumadi.10 liraya micro sim aldım

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;5139160' Alıntı:
Ben de kestim okumadi.10 liraya micro sim aldım

Ilk önce okudu,sonra telefon yere düştü galiba yerinden oynamış ,ne yaptıysam olmadı.İyice sıkıştırınca oldu.

abandonware

abandonware

Üye
neyse sonuçta düzeldi

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ilk önce okudu,sonra telefon yere düştü galiba yerinden oynamış ,ne yaptıysam olmadı.İyice sıkıştırınca oldu.
Bende kestim okumamıştı yeniden çıkarttırdım. Benimkini okumaması normal 6 yıllık hat :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
10 lira ve 5 dakika sürmüyor :D

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;5141116' Alıntı:
10 lira ve 5 dakika sürmüyor :D

Sende ekran geçişlerinde bazen kasılmalar oluyor mu ?

maxxiceppp

Üye
Bende one s kullanicisiyim tabiki oluyor diyecem çünkü sık olarak rastladığım bir şey
Bide haftada bir hard reset ararsan çok sorun olmuyor yazılım kesinlikle stabil değil çok dönek bir öyle bir böyle bazen coşuyor bazen yaptığın harekete 1 sn sonra cevap veriyor google play den çok uygulama indiriyorum sonra siliyorum
Uygulamalar bana çok temiz gibi gelmedi

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bende one s kullanicisiyim tabiki oluyor diyecem çünkü sık olarak rastladığım bir şey
Bide haftada bir hard reset ararsan çok sorun olmuyor yazılım kesinlikle stabil değil çok dönek bir öyle bir böyle bazen coşuyor bazen yaptığın harekete 1 sn sonra cevap veriyor google play den çok uygulama indiriyorum sonra siliyorum
Uygulamalar bana çok temiz gibi gelmedi
Yüklediğiniz uygulamalara dikkat edin :) Sürekli format atmanıza gerek yok böyle telefon kullanılmaz ki zevki kaçar bi süre sonra bilginize :)

Julı

Üye
Abi bende one s almayı düşünüyorum gerçekten boyle sorunlar çıkartır mı ve çok uygulama indirip sonra silmek sorun olur mu

Üst Alt