Bilen,anlayan birisi yok mu ?
Arkadaşlar htc one s cihazının pasaport kaydını yaptırdım ama telefon hâlâ simkarti görmüyor sorun ne olabilir,ne yapabilirim ?
du benbi googleda arayım.
- - - Eklendi - - -
şurada bi sorgula bakalım ne olacak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yurtdışından geldiyse %100 sim unlocktur.Yani yurtdışından vodefondan taksitle aldın adamlar onu unlock yapıyor ve sadece vodafone hattı çalışıyor bunu anlayan birine zorda olsa kırdırmak mümkün!
- - - Eklendi - - -
Kardeş imei saden 2 - 3 ay içersinde HTC firmasına bilgiler yollanıyor sonra onay gelince kayıtlı diyor.Şimdi sorgulasa geçici olarak kayıt altına alınmıştır diyecek.
olmazmı şimdi benim verdiğim adres 
İz[Mir]Kan;5139160' Alıntı:Ben de kestim okumadi.10 liraya micro sim aldım
Bende kestim okumamıştı yeniden çıkarttırdım. Benimkini okumaması normal 6 yıllık hatIlk önce okudu,sonra telefon yere düştü galiba yerinden oynamış ,ne yaptıysam olmadı.İyice sıkıştırınca oldu.

Bende kestim okumamıştı yeniden çıkarttırdım. Benimkini okumaması normal 6 yıllık hat![]()

Birazda ücretten dolayıAnlaşılan hepimiz microsim yapılmasini bekleyemeyecek kadar sabırsızız![]()
![]()

İz[Mir]Kan;5141116' Alıntı:10 lira ve 5 dakika sürmüyor![]()
Yüklediğiniz uygulamalara dikkat edinBende one s kullanicisiyim tabiki oluyor diyecem çünkü sık olarak rastladığım bir şey
Bide haftada bir hard reset ararsan çok sorun olmuyor yazılım kesinlikle stabil değil çok dönek bir öyle bir böyle bazen coşuyor bazen yaptığın harekete 1 sn sonra cevap veriyor google play den çok uygulama indiriyorum sonra siliyorum
Uygulamalar bana çok temiz gibi gelmedi
Sürekli format atmanıza gerek yok böyle telefon kullanılmaz ki zevki kaçar bi süre sonra bilginize