nanotex
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam ben almanyadan getirttim 100 tl iade alamamiza rağmen 1100 tl ye geldi şimdilik sorunsuz kullanıyoruz çok şükür 2 tane evo 3d eder benim gözümde boyut olarak çok kullanışlı x çiler duymasın 2 çekirdekten 4.cekirdek performansı almak çok iyi benchmarklarda ünlü oldutavsiye ederim seninde dediğin gibi bayağı fiyat farkida var zaten teller arasindada çok fark var
duyduk artıkquadrant standart skorun kaç?
arkadaşlar atışma yapmayın lütfen konumuz htc one s
Bence o telefonlar karşı karşıya gelemez çünkü One S her zaman abisine saygılı dikkat burayaOne S sahipleri One X sahiplerine karşı
hahah
Bence o telefonlar karşı karşıya gelemez çünkü One S her zaman abisine saygılı dikkat buraya
İdeal fiyatArkadaşlar HTC ye sorduğumda ayın 20sinde satışa başlanacak dediler az kaldı heyecanlanıyorum1700 lira fiyat ne diyorsunuz bu konuda
Aslında bence ideal olan 1500-1600 arasıydı
İdeal fiyatAma One X almayı tercih et bance almışken tam al
Yanlış düşünüyorsun dostum tabi ki tercih meselesi ama One X i daha iyi araştırAslında bence ideal olan 1500-1600 arasıydıo kadar uçamam yani bunu bile zor alıcam hem o parayı verecek olsaydım S3 alırdım
One X i çok araştırdım denedim de güzel telefon. Ama dediğim gibi o kadar para veremem. İnşallah bir sorun çıkmaz da alırım One S'i.
Yanlış düşünüyorsun dostum tabi ki tercih meselesi ama One X i daha iyi araştırOne S al inşallah sorun yaşamazsın şans işi böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?