papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Mehmet alacakmısın ? M9Yarın akşam bi bakalım. Geç oldu.
Hiç değilse terlik plastiği değil. Tasarımı daha iyi bana göre.Samsung'a mana bulan arkadaşlara sesleniyorum m7,m8,m9 ve z,z1,z2,z3 birbirinin kopyası tasarımlar artık ona göre eleştiri yaparsınız umarım
Alpha'dan sonra çıkan telefonlar plastikmi ?ben tasarımdan bahsediyorum malzemesinden değil boş boş yorum yapmayınHiç değilse terlik plastiği değil. Tasarımı daha iyi bana göre.
Videolarda uçmuş.
Kullananlar bilir, öyle kullandıkça zamanla soğuyan çekiciliğini yitiren bir tasarıma sahip değil. Malzeme kalitesi de iyi olduğu için uzun süre kozmetik olarak zarar görmüyor. (Kamera lens camı hariç)Kamera harici aynı. Olmadı bu HTC. Sürekli M8 tasarımında kalamaz, bunuda biliyorlar.
abi m8'in şarjı nasıl gidiyordu bir günü görebiliyormuydun birde m9da 2k ekran olmayacak deniliyor m9plusta olacakmış 2k ekran öle duydumKullananlar bilir, öyle kullandıkça zamanla soğuyan çekiciliğini yitiren bir tasarıma sahip değil. Malzeme kalitesi de iyi olduğu için uzun süre kozmetik olarak zarar görmüyor. (Kamera lens camı hariç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?