Öneri HTC ONE M9

Sponsorlu Bağlantılar

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
HTC ONE M9
cumleten s.a :) ilk defa bir htc marka bir telefon aldim ve mutluyum :D fakat her telefonda ufak tefek sikintilar oldugu gibi bundada bazi sikintilarim var. Telefonun isinmasi kameranin kasmasi (20mp kamera neden kasar anlamadim) sarjin diger kullandigim telefonlara gore daha cabuk bitmesi vs. Vs. Bu durumlarin bi cozumu varsa yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar. Birde bunda tr klavye yok mu?

hikmet366

hikmet366

Üye
Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
malkoc444

malkoc444

Üye
Touchpal klavye yükleyin en iyisi türkçe var,temizlik için android assistant pro 20.0 v tavsiye ederim siteden yükleyin.ısınmayı htc halleder takmayın.

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler gayet güzel beğendim

wpfurkan

wpfurkan

Üye
klavye olarak ben m8'de SwiftKey kullanıyorum ve gayet memnunum tavsiye ederim

mhmzergn

mhmzergn

Üye
cumleten s.a :) ilk defa bir htc marka bir telefon aldim ve mutluyum :D fakat her telefonda ufak tefek sikintilar oldugu gibi bundada bazi sikintilarim var. Telefonun isinmasi kameranin kasmasi (20mp kamera neden kasar anlamadim) sarjin diger kullandigim telefonlara gore daha cabuk bitmesi vs. Vs. Bu durumlarin bi cozumu varsa yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar. Birde bunda tr klavye yok mu?
dediklerinin tamamı snapdragon 810 :D yanı ısınma ve pil tuketimi islemci iyi performans icin pilin anasını aglatıyor
bu arada ben bir soru sorabilir miyim bendede m9 var ekranda ince ince cizgiler olustu ya pixel hatası yada lcd de sorun var ne oldugu konusunda bilgisi olan var mı

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Kamera bendede kasiyor anlamadim :/ youtubede videolarda one m9 kamera testlerini izliyorum 0 kasma var. Ama benim kamera kasiyo degisik :/

mhmzergn

mhmzergn

Üye
Kamera bendede kasiyor anlamadim :/ youtubede videolarda one m9 kamera testlerini izliyorum 0 kasma var. Ama benim kamera kasiyo degisik :/
bende kamerada en ufak bir kasma yok htcnin siteden canlı destek kısmından bu konuyu sorup bilgi alabilirsiniz bilgim yok bu konuda

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
nasıl bir kasıntı yapıyormuş anlatırmısın birazdaha bende onunla ilgili bir sorun yok

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
bende kamerada en ufak bir kasma yok htcnin siteden canlı destek kısmından bu konuyu sorup bilgi alabilirsiniz bilgim yok bu konuda
Aksamlari kamera kasiyor hareket falan ettirdigimde. Yani belirgin bir kasma var kamerada